>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mecze towarzyskie - klubowe w 2014

Status
Zamknięty.
nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Chelsea dno dna wyjebane maja w towarzyskich
to samo Galata obok meczu przeszli totalnie
Turków nie oglądałem, ale rzeczywiście, Chelsea wakacyjne granie.
W nocy kilka fajnych towarzyskich spotkań, głównie angielskich zespołów z występującymi na co dzień w MLS. Jeśli ktoś nie umie spać warto śledzić portale społecznościowe i dzięki temu dowiadywać się w jakich składach występują drużyny. Pomału zaczynają wracać z urlopów mundialowcy. Dziś, chociażby w ekipie Wolfsburga, wystąpili Perisić i Olić także zaczynamy małymi kroczkami wchodzić w ten właściwy etap przygotowań do sezonu.

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Sparing, godz 3:00
Dep. Cali (Col) - La Coruna (Esp) 1 @ 3,25 1/10
✅✅✅ 3-1
Co ciekawe Cali zagrało wczoraj mecz pucharowy w rezerwowym składzie.
Sparing ważniejszy nic puchar? No jeśli tak to muszą wygrać z Hiszpańską ekipią, dla której to będzie pierwszy sprawdzian po przerwie.
Gramy jednak lekko, bo wydaje mi się to dość dziwne.
William Hill śpi i daje 3,25 gdy inne buki nie wchodzą powyżej 3,0, także raczej warto skorzystać. Na innych bukach już raczej średnio opłacalne.

Otrzymane punkty reputacji: +10
ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
Sparing, godz 19:00
Cartagena (Esp) - Vallecano (Esp) 1 @ 5,5 0,5/10
⛔ na szczęścia mała stawka ????
Rayo grało 23 sparing, ale taki nieoficjalny.
Cartagena grała 5 dni temu z Betisem i przegrała 1-3, ale wyszli słabym składem. Teraz ekipa się poprawiła i miejmy nadzieję, że da radę ekipie z Primera Division. Gram jednak lekko!

ciam1414 1,4K

ciam1414

Użytkownik
International Champions Cup, 27.07 godz 22:00
AC Milan - Manchester City 2 (-1,5 ah) @ 2,85 2/10

Milan na ten puchar pojechał w dość słabym składzie. Przegrali ostro z Olympiakosem, teraz mogą dostać baty od City.
z Olympiakosem NIE zagrali:
Abiatti (pierwszy gk) Abate, Zapata, Constant, Vila(z Betisu), Muntari, Essien, Montolivo, de Jong, Menez (z PSG) Robinho, Balotelli.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
St. Pauli - Celtic typ: 1X @ 1.57 ✅ / 1 DNB @ 2.00 ✅ Bet365 1:0
Identyczna sytuacja jak przed sparingiem Celticu z Dresden - również po meczu w kwalifikacjach do LM i przed kolejnym, który już w środę. Tamten mecz zakończył się remisem i podobnego wyniku spodziewam się i tu. Skład zapewne rezerwowy po stronie Szkotów, a Niemcy wezmą go na serio. I to by wystarczyło.

Otrzymane punkty reputacji: +5
omerta 968

omerta

Użytkownik
Zgadzam się z typem wyżej. Szykuje się czysty lewacki remis ;) Dodam tylko, że FC St. Pauli po bezbramkowym remisie z Udinese (13. zespół Serie A), pokonało na koniec zgrupowania w Austrii mało znany ATSV Wolfsberger (5-1). Bez względu na klasę rywala, piszę o tym, bo mecz miał miejsce we wtorek, a trener zapowiadał pewne zwycięstwo by nie zepsuć dobrego klimatu w zespole (rzecz jasna miało to związek z dobrymi występami FC St. Pauli podczas przygotowań do nowego sezonu). Ponadto, zespół w środę wrócił z Austrii – czwartek był dniem wolnym od treningów – sesja odbyła się dopiero w piątek. Co więcej, do gry wracają narzekający na problemy ze zdrowiem w ostatnim czasie Verhoek, Schachten, Notche, Maier oraz Buchtmann, których powinniśmy w sobotę zobaczyć na boisku. Nie zagrają tylko Halstenberg i Rzatkowski. Jak wiadomo Celtic w przyszłym tygodniu czeka mecz z Legią, więc nie ma mowy o poważnym traktowaniu sobotniej potyczki. Nikt nie będzie ryzykował, bo Champions League dla klubów typu Celtic to ogromny zastrzyk finansowy – ewentualnie odpadnięcie z eliminacji oznaczałoby wielkie straty. Jeszcze tylko wspomnę, że w czwartek drugi zespół Celtiku miał sparing, a wzięli w nim udział przede wszystkim młodzi piłkarze z szerokiej, bardzo szerokiej kadry.

Chesterfield – Leeds United

Od siebie dodam tylko 1 typ – wygraną Leeds w sparingu z beniaminkiem League One. Trener Leeds po ostatniej porażce (Mansfield Town 0-2), w sobotę ma postawić na najlepszych piłkarzy. Nie ma mowy o odpuszczaniu – ma być zwycięstwo. Jak wiadomo, Leeds ma nowego właściciela – kontrowersyjnego, ale z ambitnym celem – bardzo szybki awans do Premier League. Zespół z Elland Road stracił swojego lidera – Rossa McCormacka, ale sprowadził przy tym zawodników z ligi włoskiej – przekonania do nich wielkiego nie mam (ale to bez znaczenia) – czas pokaże. Jak do tej pory, piłkarze Leeds nie grali w pełnym wymiarze czasowym spotkań (miała miejsce duża rotacja, kombinowanie) – w sobotę ma być inaczej. Pełna mobilizacja, zagrają najlepsi i to nie tylko 45 minut – powinni wygrać.

Leeds United @ 1.90 Bet365
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

Otrzymane punkty reputacji: +18
A 93

ateo87

Użytkownik
a off info o skladzie Celticu ?
wiadomo cos o skladach na turniej w Niemczech
w Bayernie wszyscy gotowi ? czy znowu glebokie rezerwy w Wolfsburgu jak sytuacja ?

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
V 0

vanth

Użytkownik
St. Pauli - Celtic typ: 1X @ 1.57 / 1 DNB @ 2.00 Bet365
Identyczna sytuacja jak przed sparingiem Celticu z Dresden - również po meczu w kwalifikacjach do LM i przed kolejnym, który już w środę. Tamten mecz zakończył się remisem i podobnego wyniku spodziewam się i tu. Skład zapewne rezerwowy po stronie Szkotów, a Niemcy wezmą go na serio. I to by wystarczyło.
Kursy na czyste zwycięstwo St. Pauli spadają, obecnie 2.15-2.20... wiadomo jak zmotywowani są zawodnicy St.Pauli na ten mecz? Ma ktoś jakieś wieści o składach, etc. Celtic tego na pewno nie zagra na 100%, pozostaje zatem kwestia podejścia Niemców... Niby pierwszy ligowy mecz grają dopiero za tydzień i jest to ostatni sprawdzian, więc powinni chcieć podtrzymać passę bez porażki. W meczach towarzyskich dopatrzyłem się serii 9 ostatnich takich meczów.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Kursy na czyste zwycięstwo St. Pauli spadają, obecnie 2.15-2.20... wiadomo jak zmotywowani są zawodnicy St.Pauli na ten mecz? Ma ktoś jakieś wieści o składach, etc. Celtic tego na pewno nie zagra na 100%, pozostaje zatem kwestia podejścia Niemców... Niby pierwszy ligowy mecz grają dopiero za tydzień i jest to ostatni sprawdzian, więc powinni chcieć podtrzymać passę bez porażki. W meczach towarzyskich dopatrzyłem się serii 9 ostatnich takich meczów.
Wszystko nieco wyżej opisał bardzo fajnie @omerta. Tak to powinno mniej więcej wyglądać.

don-diego 110

don-diego

Użytkownik
Dzisiaj a dokładniej jutro o 00:00 w USA Inter gra z Realem. Na Inter kurs 5.00, a Real gra bardzo bardzo rezerwowym składem. Z podstawy zagrają tylko Lopez, Pepe, Carvajal, Isco i Bale a reszta młodzieżówki. Zaś Inter zagra najsilniejszą ekipą oprócz Kovacica. Tak więc chyba zaryzykuje i postawię na Inter ????

sparta 309

sparta

Użytkownik
Carlo Ancelotti ogłosił już 11-tkę, która wybiegnie dziś w nocy przeciwko Interowi, w ramach spotkania w Guinness International Champions Cup.

REAL MADRYT (4-4-2) - D.López, Carvajal, Pepe, Nacho, D.Llorente, Illarra, Medrán, Isco, Lucas Vázquez, Raúl de Tomás, Bale.
Ławka rezerwowych: Jesús , Pacheco, Derik, Omar, Marcos Llorente, Sobrino.
INTER (3-5-2) – Handanovic; Ranocchia, Vidic, Juan Jesus; D’Ambrosio, Jonathan, Kuzmanovic, Obi, Dodo; Bonazzoli, Icardi
wiec Inter tez nie najsilniejszym

Otrzymane punkty reputacji: +7
matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
Ja pograłem na Real nawet handicap wiadomo to tylko mecz towarzyski , ale pierwszy dla ekipy z Madrytu i powinni sobie dać radę. W obronie Pepe , Carvajal na bramce Lopez więc ma kto bronić , a natomiast ofensywa np Illara , Isco no i Bale ma kto się przebijać na stronie Interu, który tym składem na pewno jest gorszy na papierze. Boisko zweryfikuje.

Otrzymane punkty reputacji: +8
don-diego 110

don-diego

Użytkownik
Po głębszej analizie :cool: chyba jednak nie postawię na Inter ???? Choć jak dla mnie jest faworytem to może pachnieć remisem. Lepiej spokojnie postawić podwójną szansę na Inter i remis , kursik ładny 2,12.

jakub007 6,9K

jakub007

Użytkownik
1. Lidze włoskiej obecnie daleko do hiszpańskiej.
2. Zmiany i braki w składach po obu stronach.
3. G. Bale.
Dlatego stawiam na Real. Miałem problem z tym, co wybrać, żeby kurs był odpowiednio wysoki i typował Real, ale ostatecznie stawiam na Real + BTS @ 3.00. Ogólnie liczę na sporo bramek, szczególnie po stronie Królewskich. Za drobne pograłbym jeszcze over 4 bramki, Real -2 albo różnicę zwycięstwa 3/4 bramki, ale mnie nie stać :grin:
⛔ (1:1)

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Wiem, że nie powinno wstawiać się typów na live, ale oglądam kątem oka mecz Alianza Lima - Valencia i bramka dla Hiszpanów wisi w powietrzu. Ciągle atakują, ciągle próbują, ale brakuje tej kropki nad &quot;i&quot;. W tej chwili jest przerwa. Wynik to 2:0.
Może ktoś skorzysta:
1. bramka dla Valencii przed 70 minutą @ 2.25 Bet365 ✅ 55 minuta ;)
1. bramka dla Valencii przed 80 minutą @ 1.72 Bet365
✅
Oto skład Valencii, który wyszedł od pierwszych minut:
Diego Alves, Joao Pereira, V.Ruiz, Otamendi, Cissokho, Parejo, Javi Fuego, André Gomes, Piatti, Rodrigo, Alcácer

Otrzymane punkty reputacji: +16
r-o-b-i-n-h-o 1,4K

r-o-b-i-n-h-o

Użytkownik
⚽AC Milan vs Man City-Powyżej 2,5 kurs:1,75✅
⚽AC Milan vs Man City-Powyżej 3,5 kurs:3,10✅????

Nie za bardzo widzi mi się granie meczów towarzyskich ale na ten turniej w Stanach zrobię wyjątek.Na dzisiejszy mecz Milanu z The Citizens pobieram dwa takie overy.W tamtym roku obie ekipy grały ze sobą w Audi Cup i była niezła strzelanina.Dziś spodziewam się tego samego.Milan z Olympiakosem dostał trójkę i z tego co słyszałem nie grał optymalnym składem.City na początek sezonu przygotowawczego było w Szkocji gdzie grali dużo zawodnicy z EDS,czyli zespołu U-21,z nowych nabytków pokazali się Caballero,Zucculini i Fernando.Grali też trochę Jovetic,Negredo który przy okazji złapał kontuzje.Tamte mecze były zwyczajnie do odbębnienia i piłkarzom za bardzo grać się nie chciało.Do USA poleciała już mocniejsza kadra,boss zabrał także utalentowanego króla strzelców ostatnich mś do lat 17 Iheancho,który w meczu ze Sportingiem Kansas zdążył już zdobyć gola.Uważam,że City do tego turnieju w Stanach podejdzie bardzo poważanie tak jak w tamtym roku do turnieju Barclays rozgrywanego w Azji i będą chcieli go wygrać.Nawet jeśli brakuje sporo kluczowych zawodników w ofensywie o bramki jestem spokojny.W obronie różowo natomiast nie ma,grają ze sobą zawodnicy kompletnie nie zgrani i myślę,że tak jak w dotychczasowych trzech meczach na czyste konto nie ma co liczyć.Myślę,że Jovetic w parze z młodym Iheancho są w stanie z pomocą innych kolegów strzelić dla City te 3 bramki.Milan też coś dołoży,bo z City w takim zestawieniu w defensywie ciężko bramki nie zdobyć.Zapowiada się overowo i myślę,że typy na bramki jak najbardziej do gry.
Bukmacher:Sportingbet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom