>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Matura 2010

Status
Zamknięty.
porky 104

porky

Użytkownik
Sutek, dzięki za to zadanko wczoraj, przydało się. :]

Lepiej żeby anglik nie był trudny po takie łatwej matmie, bo orłem językowym nie jestem. :-D

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Oby nieformalny to wyciułam dużo pkt ;p jak formalny to pewnie stracę trochę ????
Jednak bardziej potoczny język przyswoiłem z neta;d

lewy18 15

lewy18

Użytkownik
Angielski nie był aż taki trudny, przynajmniej list-był nie formalny. Trzeba było napisać do przyjaciela o tym że wystawiliśmy przedstawienie. E-mail też nie był ciężki bo o tym że chcemy jechać na wycieczke. Gorsze były teksty, jeden Hemingwaya a drugi z the Guardian. Natomiast pytania ze słuch to nie powiem u mnie chyba z tym najgorzej poszło. Strasznie ciężko było zrozumieć mi to co mówią, ale myślę ze z całej matury powinno być coś koło 70%

muszeq 0

muszeq

Użytkownik
Musze przyznać, że słuchowe były naprawdę łatwe. Zawsze miałem z tym duże problemy na lekcjach i tego się najbardziej obawiałem.
Myślę, że spokojnie powyżej 90% będzie.

champion 896

champion

Użytkownik
postrzelałem, w 6 dałem wszędzie A żeby zmaksymalizować szansę trafienia
heh system:grin: ja robiłem tak na sprawdzianach w ciągu swojej edukacji właśnie dobiega końca.Czytanie było ciężkie

bananeq 0

bananeq

Forum VIP
Ogólnie według mnie test był ciężki, przynajmniej napewno najcięższy w porównaniu do trzech poprzednich jakie pisałem.

Z tego co mi wiadomo, to odpowiedzi w angielskim nie były &quot;mieszane&quot;, ale ręki sobie uciąć nie dam.

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Ogólnie według mnie test był ciężki, przynajmniej napewno najcięższy w porównaniu do trzech poprzednich jakie pisałem.
Z tego co mi wiadomo, to odpowiedzi w angielskim nie były &quot;mieszane&quot;, ale ręki sobie uciąć nie dam.
były bo sprawdziiłem z kolegą jak nam rozdali:p

swizz 22

swizz

Użytkownik
Nie jestem zadowolony :| no ale zobaczymy w czerwcu. nawet nie sprawdzam sobie, bo nie chcę sie wkurzać ????

homel 918

homel

Użytkownik
lepszy jestem z niemieckiego ale i tak wszyscy na angielski podobno mimo brakow duzo latwiejszy angielski od j niemieckiego i co teraz piszecie ze nie byl taki latwy ten angielski wiec widocznie to mit ze ang latwiejszy. lepiej umiem niemiecki zdaje niemiecki ,a nie takie kombinacje ???? co prawda matura dopiero za rok ale juz teraz pasuje sie zastanowić

S 0

slawczansky

Użytkownik
Angielski nie był aż taki trudny, przynajmniej list-był nie formalny. Trzeba było napisać do przyjaciela o tym że wystawiliśmy przedstawienie. E-mail też nie był ciężki bo o tym że chcemy jechać na wycieczke. Gorsze były teksty, jeden Hemingwaya a drugi z the Guardian. Natomiast pytania ze słuch to nie powiem u mnie chyba z tym najgorzej poszło. Strasznie ciężko było zrozumieć mi to co mówią, ale myślę ze z całej matury powinno być coś koło 70%
Krótka forma wypowiedzi była formalna - wiadomość do biura podrózy.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom