Prosta, ja wyciągłem 60 pkt, ale bez listu bo już mi się pisać nie chciałowidzieliśta dziś dzień maturę z wosu w wyborczej?
dosyć prosta jest nie;]
z nauczycielem wyjdziesz...ale nie kombinuj nic bo mój kumpel w tak idiotyczny sposób zakończył mature po 15 minutachmozna na maturze wyjsc do toalety?
W sumie pouczyć się i nauczyć się perfect to jest trudnonie wiem jak to dokładnie wyglądało..ponoć stał za drzwiami jak kumpel sie odlewał ale usłyszał jakiś szelest etc. i kazał natychmiast wychodzić po czym go przeszukał.Nie kombinuj..naprawde nie jest trudno sie pouczyć
ja na pisemną z polaka trafiłem po 2dniowej imprezie i suszyło mnie okropnie byłem zrezygnowany..ale w momencie gdy wchodziłem do klasy na biurku stały dwie zafoliowane zgrzewki minerali i moglismy se brac dowoli:-DW sumie pouczyć się i nauczyć się perfect to jest trudnoAle tak jak mówisz, teraz jak jest ta matura to oni już są wyćwiczeni na takie numery,a w marynarce nie ukryje się całego podręcznika
![]()
a nie wiecie jak to jest z piciem ? bo w ciągu 3h konretnie może zaschnąć w gardle, a słyszałem, że na sale egzaminacyjną nie można wnosić butelek.