>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Marze O Browarze By Sąsiad

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Tromso - Lillestrom - 1
@1.50
2000zł
ew. 3000

Jak tromso wygra Guarani gram za 750zł jak tromso przegra Guarani za 6500zł
Sp. Carapegua - Guarani - 2
@1.50
zmiana decyzji guarani nie gram dzisiaj

X 0

xell

Użytkownik
Od dłuższego czasu śledzę Twój temat, piter. Od niego zaczynam przeglądanie forum. Jako że co jakiś czas pojawiają się tu pod Twoim adresem uszczypliwe komentarze, dla przeciwwagi postanowiłem zarejestrować się i dodać swój lakoniczny wpis – życzyć Ci powodzenia, a przy okazji podziękować za dużą liczbę trafnych typów.
A negatywne głosy tych, którzy starają Ci się co jakiś czas wbić szpilę, lekceważ. Ich reakcje pierwotnie motywowane były resentymentem, mającym swe źródło w tym, że operowałeś stawkami, na które lwia część (ja też) nie może sobie pozwolić, i osiągałeś zyski, które stanowią dlań (dla mnie również) nieosiągalny pułap. Dlatego też Twoi „sympatycy”, widząc, że powinęła Ci się noga, prędko skorzystali ze sposobności, by dać upust żywionej zazdrości i powetować sobie wcześniejszy stan. Po ich zadowoleniu wynikającym z Twoich porażek jak na dłoni widać, jak silna jest zawiść powodowana sukcesami o podłożu finansowym, oraz satysfakcja, gdy komuś zaczyna wieść się gorzej.
Nie przywiązuj wagi do tego rodzaju negatywnych (nie idzie mi o krytyczne, te bierz pod uwagę) słów, nie ustawaj w wysiłkach, nie trać motywacji, wyciągaj wnioski z błędów.
Podołasz, życzę Ci tego.

piterptf 1,4K

piterptf

Użytkownik
Moss - Forde - 2 (dnb)
@1.50
5000zł
ew. 7500

Moss - Forde - 2 (dnb)
@1.50
5000zł
ew. 7500

Moss - Forde - 2 (dnb)
@1.42
5000zł
ew. 7100

Moss - Forde - 2 (dnb)
@1.46
5000zł
ew. 7300

Moss - Forde - 2 (dnb)
@1.47
5000zł
ew. 7350
0-5

Otrzymane punkty reputacji: +2
mzrm 13

mzrm

Użytkownik
Myślę, że w wirtualnym typowaniu stawka to pojęcie względne, równie dobrze mógłby pisać zamiast 5000 zł dwa zera mniej, czyli 50 zł. Nie zmieniłoby to jego skuteczności oraz yieldu.
Dlatego apeluje byście nie brali tych stawek na serio a oceniali właśnie po skuteczności wyrażonej w % ;)
piterpf negatywne komentarze odbieraj jako konstruktywną krytykę, wyciągaj wnioski a raczej dasz rade przynajmniej zbliżyć się co bycia na &quot;zero&quot;.
&quot;Cogito ergo sum&quot; ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
Do góry Bottom