ugralem 60€ i zlecilem 40 wyplaty i wyskoczyl taki komunikat:
An amount has been reserved due to either a failed transfer (please contact support in this case) or you have made a withdrawal which is still pending.
domyslam sie ze to nic dobreg, kasa zniknela z konta
co to oznacza?
wlasnie mam zaledwie 12vip ale jak czytalem posty powyze to ludzie wyplacali i problemow nie bylougralem 60€ i zlecilem 40 wyplaty i wyskoczyl taki komunikat:
An amount has been reserved due to either a failed transfer (please contact support in this case) or you have made a withdrawal which is still pending.
co to oznacza?
Chyba to że te pieniądze nie mogą byc jeszcze wypłacone i musisz sie napisac do supportu . Pewnie nie ugrałeś vip points
wlasnie mam zaledwie 12vip ale jak czytalem posty powyze to ludzie wyplacali i problemow nie bylougralem 60€ i zlecilem 40 wyplaty i wyskoczyl taki komunikat:
co to oznacza?
Chyba to że te pieniądze nie mogą byc jeszcze wypłacone i musisz sie napisac do supportu . Pewnie nie ugrałeś vip points
czy to cheating? ???? ????Jeśli ktos jest chetny zeby oskubac jakiegos szwaba z kasy to mozemy zawrzec uklad ????
gg-8558651
Thank you for contacting Martinspoker Customer Support Service!wlasnie mam zaledwie 12vip ale jak czytalem posty powyze to ludzie wyplacali i problemow nie bylougralem 60€ i zlecilem 40 wyplaty i wyskoczyl taki komunikat:
co to oznacza?
Wszystko jest ok. Każdemu taki komunikat wyskakiwał. Jeżeli wypłaciłeś wszystko ponad 20 euro to musi, powtarzam musi być dobrze! Dla pokerroomu na tym nie zależy. Wypłacasz nie ich kase, ale pieniądze które wygrałes od ich innych urzytkownikow. Dla nich sam plus bo rake im wyrabiasz.
Ten komunikat oznacza ze kasa została zarezerwowana na jakiś cel (w tym przypadku na wypłatę).