Freebet za Snajper50 - trafiony wczorajszy kupon z czerwona kartka w meczu
Izrael - Mołdawia
Po kolei. Nie chce mi sie już liczyć w ilu poprzednich meczach na wyjeździe Luksemburg zdobywał 2 kartki. Nie mial kartek tylko w niektórych wyraźny przegranych z
Belgia 3:0 czy Francją. Ale w momencie gdy przeciwnik bie jest jedna z najlepszych druzyn na świecie to Lukseburgczycy łapią przynajmniej dwa żółtka. Szczerze mówiąc zastanawiam się tu jeszcze nad czerwoną kartką bo taki mecz niby o nic.
Irlandia w poprzednim meczu przegrała w Słowacji możliwość baraży, frustracja moze być duża a tu jeszcze grać teraz u siebie z niewygodnym i faulujacym Luksemburgiem. Komuś mogą nerwy puścić. W poprzednim meczu w tych eliminacjach w Luksemburgu nerwy puściły gospodarzem i oni dostali czerwo...
Holandia lubią takie mecze w których nie maja juz przesji grają u siebie. Niby Litwini potrafią się bronić ale wychodzi to z bardziej nieporadnymi w ataku drużynami jak...
Polska 
Z dobrze zorganizowanym maja problem
Dania 4:0,
Włochy 3:0,
Hiszpania 4:0. W poprzednim meczu
Holandia dała sobie na Litwie strzelić 2 gole i wydaje mi sie ze u siebie sie trocje zrewanżuje i zakończą te
eliminacje z przytupem.
Ulubione mecze Polaków. O nic ze słabymi przeciwnikami. Na podbudowanie morale

Wydaje sie ze Janek Urban nie da im tego odpuścić...
Mecz o bezpośredni awans.
Niemcy przegrali na Słowacji 2:0 ale jakos w eliminacjach na wyjeździe
Niemcy nie imponują. Wydaje mi sie jednak ze 2:0 to jest najniższy wymiar kary jako dzisiaj mogą przyjąć od gospodarzy. Chociaz to nie będzie pewnie najłatwiejszy mecz. Stąd w pierwszym kuponie dołożone kartki Słowacji bo myślę, ze będą walczyć. Różnymi metodami