Ten Hamrun -Lincoln to smialo mozna wjezdzac w wieksza linie kartek mysle
Według mnie minimum 5 będzie. Tu na kuponie troche zachowawczo. Ale na live pewnie poszukam czerwonej kartki w drugiej polowie jak będzie odpowiednio duzo fauli w pierwszej. Sędzia jest odpowiedni do dawania kartek.Ten Hamrun -Lincoln to smialo mozna wjezdzac w wieksza linie kartek mysle
Wlece w over 4.5 kartek kurs 2.25 i mysle o kartkach Slovana z Vallecano myslisz warto?Według mnie minimum 5 będzie. Tu na kuponie troche zachowawczo. Ale na live pewnie poszukam czerwonej kartki w drugiej polowie jak będzie odpowiednio duzo fauli w pierwszej. Sędzia jest odpowiedni do dawania kartek.
Genoa-Verona chyba mozna grubiej w kartki wejsc i w wieksza linie co myslisz?#133 -60 z pustego i Salomon nie naleje. Jak nigdzie nie ma kartek to nie da sie wygrac na kartkach 🙅
Pokaż załącznik 59963
#135 Pokaż załącznik 59964
Teoretycznie tak. Tym razem znów jednak zmniejszyłem dla 'pewności' teoche ostatnio za duzo żary brakowało 1kartki a tu w niektórych bukach zaczynali przyjmować od 4,5 kartek. Niniej jednak wydaje sie ze powinno byc wiecejGenoa-Verona chyba mozna grubiej w kartki wejsc i w wieksza linie co myslisz?