>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Maraton typerski

H 233,4K

hasbaart

Typer
Ja Getafe nie ruszałe bo mi tam mimo wszystko nie wychodziło duzo kartek. Na 4 żółte slaby kurs. Trochę podobnie jak dzisiaj na Genue. Slaby kurs ktory wchodzi jest jednak zawsze 100x lepszy niz ten duży kurs, który prawie wszedł 😉😁✌

H 233,4K

hasbaart

Typer
#136 -56j

Dzisiaj mialem sobie robic przerwę i do tej pory na dobre by mi to wyszlo bo prawdopodobnie grałbym kartki w Brugge i Strasbourgu... ale jeszcze jedna próba przed przerwą...

Screenshot_20251130_171243_Superbet.jpg

H 233,4K

hasbaart

Typer
#137 -51

Nie da się ukryć, ze ostatnio nie specjalnie szło wiec trzeba było wziąć parę dni 'wolnego' I zrobić mały detoks... kupon testowy

Screenshot_20251205_153316.jpg

H 233,4K

hasbaart

Typer
#121 -80j
#122 -55
#123 -200
#124 -40
#125 -60
#126 +220
#127 -60
#128 0
#129 -50
#130 +306
#131 -65j
#132 -41j
#133 -60j
#134 -51j
#135 -40j
#136 -56j
#137 -51j
#138 -42j
#139 -40j
#140 -40j

Skuteczność kuponów (121-140) - 2/20 - 10%
Skuteczność kuponów 42/140 - 29,5%
+/- kupony (121-140): -505j

Stan po 140 kuponach: +5600j
Wyplaty: -4200j
Stan konta: +1400j

No i trafila się seria w końcu. W ostatnim h kuponach wszystko caly czas brakowało odrobinę. Jeden gol w hokeja, jednej kartki generalnie bardzo mało. Trochę mniej skupienia na tym co gram, jakieś dziwne wybory mamy efekt pierwszy raz w tej edycji zanotowane minus. Ale w sumie nie ma co narzekać. Zrobiłem sobie nawet chwilę przerwy i dwa kupony zagrana i oczywiście po jednym błędzie.

W takim wypadku decyzja moze być tylko jedna. Wyplacamy cały pozostały zysk - 1400zł ktory przeznaczam na prezenty świąteczne. 🎅🎅🎅

Wypłaty w sumie 5600zł

Ostatnio buki sponsorowały sporo moich zakupów biegowych więc, zacząłem się zastanawiać czy dałoby radę żeby zostały sponsorem moich wyjazdów na maratony...🤔😁
Tym tematem postaram się to sprawdzić. Celem najodleglejszym jest Maraton w Valencii 2025. Wczoraj odbyła się edycja '24 więc generalnie jest trochę czasu. Sama Valencia to: około 200 euro pakiet, plus, hotele i przeloty więc wyjdzie w na pewno w tysiącach...
W międzyczasie w planie jest maraton w kwietniu, jakieś półmaratony, dyszki, i pewnie jakieś ultra. Zobaczymy na ile uda się zrobić tak aby buki zostały moim 'sponsorem' 😉

Hatayspor - Besiktas over 4,5 kartek - 1,52
Guimaraes - Gil Vincente over 4,5 kartek - 1,44
Eibar - Cartagena over 4,5żk - 1,72
Roma - Atalanta over 3,5 kartek - 1,44
Ako: 5,42
Stawka: 40
Wygrana: 190,83
Superbet
Idealnie mi się to w czasie zgrało. Temat został założony w tamtym roku dzień po Maratonie w Valencii w celu ugrania środków na tegoroczny maraton, ktory odbył sie... wczoraj 😁🫡
Od października juz wiedziałem, że zdrowie nie pozwoli w tym roku nie pozwoli wystąpić w Maratonie. Jednak cel finalny został osiągnięty. 5600 zł wygrane to jest kasa, kasa ktora pozwoliłaby mi spokojnie wybrać się na wyjazd i opłacić wszystkie potrzebne rzeczy. Wiec po roku mogę powiedzieć ze ZAŁOŻONY CEL ZOSTAŁ OSIĄGNIETY‼‼
W sumie nie tylko jeden cel gdyż do kwietnia udało się ugrać kasę na wyjazd na Lake Garda 42 czyli maraton do okoła jeziora Garda we Włoszech.

Czyli co cele osiągnięte i zamykamy temat?

No nie‼ Kolejne cele w drodze. Kwiecień to kolejny raz wyjazd urodzinowy na maraton. W tym czasie są maratonu w Paryżu, Rotterdamie i Mediolanie do którego mi w tym momencie najbliżej. No i cel na za rok. Jak wyszlo z celem na Valencie to może teraz spróbujmy coś większego 🤔😁 moze USA albo Azja? Za chwile (w środę) losowanie maratonu w Chicago, na początku marca losowanie Nowego Yorku. Jak w obu się nie uda to za cel obieram Szanghai. Albo grubo albo wcale. Ile kasy przewiduje ze trzeba będzie? Pewnie ff*huj 🤣🤣 zakładam że 10,000 zł powinno wystarczyć na wszyatko więc i taki robię cel do końca listopada przyszłego roku. Mniejsze cele to kwiecień ale tu aż tak drogo być nie powinno i pewnie będę na bieżąco z ewentualnych zysków pobierał...
A czy będą zyski? Nie ma co zakładać że seria 1 błędu na kuponie będzie trwać wiecznie, więc jestem dobrej myśli. Podobno jeśli jasno określisz swoj cel i go zapiszesz i będziesz go miał caly czas w głowie to łatwiej do niego dążyć... a więc

10 000zł do Listopada 2026
2000zł na Maraton w Kwietniu 2026

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1567
H 233,4K

hasbaart

Typer
#4 Screenshot_20251209_133459.jpg
70j

Mialem nie powtarzać ale jakoś mi nic sensownego nie wychodzi z dzisiejszych meczy. Po po ostatniej nauczce gdzie dodałem do kartek ktore weszły City za 1,15 dzisiaj jednak sobie barce odpuszczę na podbicie kursu 😅 chociaz tam niespodzianki nie powinno być. Pewnie gdybym grał teraz pierwszy kupon to nie byłoby tam LM i został sam hokej...
Pozostałe mecze jakos mi nie leżą:
Zastanawiałem sie nad Tottenhamem ale nie lubię grac na kartki bo w takich spotkaniach generalnie mało kartek łapią ale patrząc na ostatnie spotkania to na odwrót... Sedzia potrafi walić kartkami ale w tym sezonie no jakos tak średnio. Slavia niby potrafi łapać ale jak dostaną 2 bramki szybko to czy będą chcieli sie wykartkować na przyszła kolejkę na mecz u siebie z Barcą🤔 no nie wiem... NO BET

PSV - Atletico? Kompletny no bet

Barca - Frankfurt? Ostatnie spotkanie w w '22 Frankfurt wyrzucił barce w Ćwierćfinale LE... w meczu 10żk + czerwona. Czy ma to sie szanse powtórzyć? Bardzo wątpliwe ale wolę tego na kuponie nie sprawdzać 😉

Inter - Liverpool troche mnie kuszą kartki Anglików. 1,53 na 2 kartki, 2,47 na 3. Atmosfera w klubie bardzo napięta... porażka dzisiaj i ewentualnie brak wygranej z Brighton w weekend chyba ostatecznie zwolni Slota. Chyba bym szedł w ten scenariusz. Liverpool ma jeszcze Marsylie i w ostatniej kolejce Karabach u siebie wiec nie sądzę aby awans był zagrożony...

Atalanta - Chelsea. Raczej over gdyby nie Hernandez jako sedzia. 1,56 na over 3,5... nie powiem troche kusi

Bayern - Sporting tu poczekam na live. Z jednej strony unikam Bayernu na kartki do tego mecz w Monachium. Z drugiej strony Sporting na wyjezdzie i szko Walsh któremu kartoniki czasami wypadają same z kieszonki 😅

H 233,4K

hasbaart

Typer
Witaj, a polecisz jakiego Buka do gry kartki 12+? Sts miał fajne kursy na to ale się zacieli a superbet to już w ogóle slabo
Troche osób zaczęło grac kartki i kursy poleciały 🤷‍♂️

Mało kto wystawia takie linie... chyba poza Polską musiałbyś poszukać bo w polskich takich linii przedmeczowych nigdzie nie widziałem... gram głównie kartki w superbet chyba najwyższe kursy do tego zaliczają czerwone jako 2. Jak chcesz wyjesz Kusy to moze Fortuna ale oni mają żolte kartki (czerwone nie są wliczane). Jeśli nie superbet to betclic bo nie ma podatku. Ale przeważnie w ogólnym rozrachunku to w superbecie nawet z podatkiem wygcodzi najlepiej...

Do góry Bottom