czy dobrze rozumiem?3dni przy wyplacie?3 dni na potwiedzenie dokumentów,śmieszni są
To sie odezwa ale po 2 dniach albo 3 i znowu ptoem 3 dni czekania nas sprawdzenie wiec sie nie martw : ))) kasa wszystkim odrazu znikiaa mi nic nie napisali jak wczoraj zleciłem wypłate heh
czy jest cos nie tak ?
kasy nie mam juz na koncie gracza?
tak dolkadnie napsiz pw podamci nr konta depozyt ok 1000 zł niestety :/tak przed wypłata trzeba zrobić depozyt na moje konto bankowe,odezwij sie na pw to ci podam nr konta lol
ja pisze dzis i mi napisali ze musze miec jakis mail od US czy cos i nie dostane kasy :/Napisałem do supportu, dostałem po 30 minutach 15 dolarów do wykorzystania na kasyna lub zakłady! Super promo, dzięki!
no i prosze. akurat jak ja chcialem to po promocji...MANSION Phil
I am afraid that this bonus has now expired.
Chat 7535
what does it mean?
MANSION Phil
You are too late the claim this $10 bonus.
ja w niedziele zleciłem i mi nic nieprzysłali o dowód .....Dowiedziałem się również , że wysyłają na konto bankowe już mi wysłali 25 $ i nawet nic nei napisali czy dokumety są poprawne tylko że do 72 h trzeba czekac WIEć WEILKI + i napisali ze w piątek powinna kasa być
Ciekawe jak to zrobiłes skoro minimalna wypłata to 75 euro/dolar ...Dowiedziałem się również , że wysyłają na konto bankowe już mi wysłali 25 $
raczej napiszą :/ ale pytaj na liveczacie ????ja w niedziele zleciłem i mi nic nieprzysłali o dowód .....
jak myslisz kasa dojdzie... czy bede musiał wysłac