szmejek
Użytkownik
poczekajcie te ich 72 godziny, a potem maila na [email protected] z upomnieniem o bonus.
Twoja wypłata 60$ na konto bankowe jest w toku.ale.. jeszcze jedno
Your Bank transfer withdrawal of USD 60.00 has been procedess.
Your account balance has been update.
co to znaczy????
dzieki :-DTwoja wypłata 60$ na konto bankowe jest w toku.
Twój stan konta został uaktualniony. (znaczy została odjęta kwota wypłaty)
Mansion to poważna firma i co najważniejsze w 100% wypłacalna, więc myślę że do tych 10 dni roboczych (bo tyle mniej więcej idzie przelew z zagranicy) pieniądze powinny byc na Twoim koncie.dzieki :-D
mysle ze kasa dojdzie
no to superMansion to poważna firma i co najważniejsze w 100% wypłacalna, więc myślę że do tych 10 dni roboczych (bo tyle mniej więcej idzie przelew z zagranicy) pieniądze powinny byc na Twoim koncie.
NIe fireofx ale INTRNET EXPLORER TAM WSZYSTKO OK JEST ...LUDZIEEEE????jezeli w ofercie zakładów bukmacherskich jest np 180 zakladów to dlaczego mi sie wyswietla tylko powiedzmy 15 z nich a reszty nie moge;/ strona sie nie przewija ani nic;/ ....tez tak macie ? bo nie wiem czy to problem przegladarki
No wlasnie gadalem na live chacie i powiedzial ze nie bedzie problemu ????tak w regulaminie pisze, ze zadaja skanu przed wyplata.. to mzoe nie bedzie taki wielki problem i jakos sie wytlumaczysz, wazne zeby dane sie zgadzaly.
tak ja zlecilemi kazali wyslac i dzisiaj napsialize ze anializuja w ciagu 72 htak w regulaminie pisze, ze zadaja skanu przed wyplata.. to mzoe nie bedzie taki wielki problem i jakos sie wytlumaczysz, wazne zeby dane sie zgadzaly.