konrad140
Forum VIP

O tej walce w sumie nie trzeba się zbytnio rozpisywać
Kursy ze Sportingbetu

I na koniec jeszcze Promo pojedynku
http://www.youtube.com/watch?v=krkx3PmoAJ8
Zachęcam do dyskusji
Manny- Nie tylko my uważamy, że wygrałem tamte walki. Tego samego zdania jest wielu kibiców i dziennikarzy. Jeśli Pacquiao jest zawiedziony moimi czynami, mogę powiedzieć tylko jedno - ja jestem zawiedziony niesprawiedliwym sędziowaniem i odebraniem mi zasłużonych zwycięstw. Jestem tak samo zmotywowany i również traktuję tę walkę bardzo osobiście. Wygram ten pojedynek, bo wygrałem już dwa poprzednie. Walka będzie wspaniała, bo nasze style to gwarantują. Kibice też zwyciężą, bo ja i Pacquiao gwarantujemy wielkie emocje - powiedział Marquez.
Ja nie mam pojęcia jak ugryźć tą walkę tak aby zarobić. Zbyt dużo czynników składa się na tą walkę. Widowisko będzie przednie a o to chodzi ????- Nigdy nie zlekceważę Marqueza - zapewnia jak zwykle spokojny Pacquiao. - Ciężko trenowałem i czuję się bardzo silny. Tym razem walka potoczy się inaczej, bo w ostatnich latach bardzo się rozwinąłem. Myślę, że jestem teraz dużo lepszy, bo nauczyłem się odpowiednio wykorzystywać prawą rękę. Będziemy walczyć w wyższej dywizji, a tutaj moja siła okaże się decydująca. W poprzednich dwóch walkach dobrze poznałem styl Marqueza. Przygotowałem się na jego kontry i jestem gotowy.
Dla JMM ta walka to coś więcej niż zarobek. On z Mannym ma na pieńku i on po prostu che go zlać. Sam dziś mówił , że wygrać z Mannym to ciężka sprawa , a do tego z Mannym i sędziami to już całkowicie.1 ) Czwarta walka , po trzeciej dość wyrównanej i znów kontrowersyjnej
FMJ , Berto , Bradley , Kahn. Tyle , że z FMJ się nie dogadają , z Kahnem jedna stajnia , a Berto i Bradley raczej by nie chcieli z nim do ringu wyjść.2 ) Brak "marketingowych" przeciwników dla Mannego.
jedną walką nie zrobi się zasłony3 ) Zasłona dymna aby zwabić FMJ słabsza postawą w ringu Pacquiao.