godlike-cieslak
Użytkownik
Ja mysle podobnie...trzeba pamietac ze sprawiedliwosci nie ma....Nie wiem czy Barca grala kapitalnie ale jesli robila z MU co chciala to chyba zle nie grala? To, ze nie bylo bramek ok, nie wyszlo. MU poprostu dobrze sie bronilo jak Milan w Londynie. Zepchnac calkowicie MU na wlasna polowe to dla ciebie nic no ok spoko. Ronaldo byl faulowany to wywalczyl karnego, wielka mi filozofia, zreszta Ronaldo jest jednym z wielu nurkow, wiec co to za problem dla niego wywalczyc faul na sobie. Od wywalcznia go do strzelenia gola jest duza droga ???? . Ty sie mnie pytasz co ma niewykorzystany rzut karny do dzisiejszego meczu? Boze, czlowieku opamietaj sie. Ano to ma, ze jak dzis przejdzie Barca, to na kim beda psy wieszac? Zastanow sie nad tym co piszesz moze? Henry tylko wszedl i zrobil nie male zamieszanie na boisku, jesli wyjdzie w pierwszym skladzie to dzis na pewno pomoze swojej druzynie. Ja juz na Barce postawilem, za ile - niech cie to nie interesuje. Ty za to przedstawiles mi takie argumenty za MU, ze zaraz polece i postawie majatek na nich ????
Mimo ze Barcelona zagrala fenomenalnie to nie strzeliła bramki , bo jak strzelic klubowi ktory sie bunkruje 11 pilkarzami we wlasnej bramce?
Czy Manchester United zasluguje na finał? klub ktory nie ma pojecia jak grac na wyjazdach bo z Romą ManU zagrał tak jak z Barcą...wystarczyły dwie kontry zeby zalatwic ten mecz...a potem nadal kontynuować swoją bunkrującą taktyke...
Moim zdaniem w finale powinny sie znaleźć zespoły ktore zagrały najlepszą piłke w Europie a nie te ktore potrafią zanudzać i liczyc na ogromne szczescie...