No to chyba nie oglądałeś poprzedniego meczu w Lyon'ie i nie widziałeś bramki Benzemy :]Nie posiada on jakiegos dobrego dryblingu i nie potrafi zgubic obroncow na malym dystansie jak to robia skrzydlowi United Nani czy Ronaldo ????
i grałbys kurs ok. 1.05 ?? moim zdaniem nie opłaca się ....hmm patrzac na ostatni mecz to ciezko cos tu typowac chociaz po ostatnim meczu ligowym
Man wygralo 4:0 a Lyon 1:0. Postawiłbym 1x ten x dla takiego zabezpieczenia.
3 analiza która w ostatnim czasie ktora dotyczy CR7 ze strzeli.Spotkanie: Manchester United - Lyon
Typ: Cristiano Ronaldo strzeli gola w regulaminowym czasie gry.
Kurs: 2.33
Bukmacher: bwin
Śmiac mi się chce z tego co piszesz :-D. Po pierwsze to rok temu gdy MU grał z Lille to nie musiał się jakoś mocno sprężac, ale mimo to 2 razy wygrał po 1-0. Z Lyonem to już inna sprawa; pierwszy mecz 1-1 ale w na Old Trafford Francuzi nie strzelą nawet gola. Każdy myśli, że MU to tylko wspaniały Ronaldo i reszta, warto przypomniec ze Manchester ma najlepszą obronę w lidze i tylko West Ham, Manchester City i Arsenal potrafili strzelic im 2 gole.To Lm a nie liga , wiadomo ze ma szanse sztrelic , ale rok temu jak grali z Lille to ledwo po 1-0 wymeczyli. Lyon ogórkami nie sa to pewne , zawodników maja zdolnych , wiadomo ze dzis sa mocnym underdogiem , ale skreślać ich to nie - 1-1 u siebie nie daje im awansu , ale przecież najlepsza obrona jest atak i raczej bronic sie nie będą , bo MU w LM w ostatnich latach gra niezbyt kolorowo.
A co do Cr7 to mam wrażenie ze powietrze z niego nieco zeszło i tak nie strzela bramek jak miech czy 2 temu chodziaby.
Moj typ : Over 2.5
Oglodasz mecze ?? Defensywie MU przytrafiają sie byki i to bardzo - Vidiciowi najbardziej , ratuje ich szcescie , akurat jak przyslozlo grac z silnymi rywalami [Spurs i MC - FA nie licze , bo tam sa czesto eksperymenty ze skladem] to 3 gole stracone , najmniej straconych to wina pierwszych underowych kolejek. Pierwszy over w 9 kolejce.Śmiac mi się chce z tego co piszesz :-D. Po pierwsze to rok temu gdy MU grał z Lille to nie musiał się jakoś mocno sprężac, ale mimo to 2 razy wygrał po 1-0. Z Lyonem to już inna sprawa; pierwszy mecz 1-1 ale w na Old Trafford Francuzi nie strzelą nawet gola. Każdy myśli, że MU to tylko wspaniały Ronaldo i reszta, warto przypomniec ze Manchester ma najlepszą obronę w lidze i tylko West Ham, Manchester City i Arsenal potrafili strzelic im 2 gole.
Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz to można zagrac MU z handicapem, może to byc wysokie zwycięstwo jeżeli Lyon rzuci się do szaleńczych ataków :-D.
Na koniec ważna informacja
Jeżeli MU dziś wygra to pobije rekord Juventusu - 9 kolejnych zwycięstw na własnym stadionie w Lidze Mistrzów
A co ty Nostradamus ?? Van der Sar ma juz swoj wiek , a jakos niewidze by ronwo MU pojechalo Lyonpierwszy mecz 1-1 ale w na Old Trafford Francuzi nie strzelą nawet gola.
Nie strzela już tylu bramek, ale trudno oczekiwać, żeby przez cały sezon grał z taką skutecznością. Ostatnio też odpoczywał, nie grał z Arsenalem, wszedł dopiero w 69 minucie z Fulham. Dodatkowo tak jak pisałem, poprawił w tym sezonie rzuty wolne, które już we Francji mogły przynieść skutek, jednak wspaniale bronił Coupet, z rzutów karnych myli się rzadko. Dodatkowo to co napisałeś, Lyon zaatakuje i narazi się na kontry więc będzie to kolejna okazja do zdobycia bramki przez Portugalczyka. Typ over 2,5 również jest również bardzo dobrym typem na ten mecz.3 analiza która w ostatnim czasie ktora dotyczy CR7 ze strzeli.
To Lm a nie liga , wiadomo ze ma szanse sztrelic , ale rok temu jak grali z Lille to ledwo po 1-0 wymeczyli. Lyon ogórkami nie sa to pewne , zawodników maja zdolnych , wiadomo ze dzis sa mocnym underdogiem , ale skreślać ich to nie - 1-1 u siebie nie daje im awansu , ale przecież najlepsza obrona jest atak i raczej bronic sie nie będą , bo MU w LM w ostatnich latach gra niezbyt kolorowo.
A co do Cr7 to mam wrażenie ze powietrze z niego nieco zeszło i tak nie strzela bramek jak miech czy 2 temu chodziaby.
Moj typ : Over 2.5
Warto jeszce wspomniec o ''wielkich fanach MU'' na tym forum. Takich jak user wyzej.A tak ogólnie to mam wrażenie, że wszystkie komenty i analizy tego meczu są przesiąknięte popularnością ligi angielskiej. Jej rozdmuchana sława i rzekoma dobra opinia chyba przećmiewają rzeczywiste możliwości ekip z wysp. Każdy wie coś o mu, zna zawodników i analiza przeważnie na tym się kończy. Lyon chyba jest nadal niedoceniany... jak wiele innych drużyn z mniej popularnych lig... np. naszej ligii ????
Ja kibicuje Fenerbahce i myślę że turecka drużyna w 1/8 LM to jest pewne zaskoczenie, w każdym razie dla niektórych. No i Celtic oczywiście...CO do mniej znantych lig , te zaskakuja ... ale w UEFA