Jest, wejdź w zakładkę gole/dodatkowa suma goli.Jestem ślepy i nie widzę zakładu over 0,5 bramki, czy go nie ma?
Przydałby się jakiś mały quazi chat w trakcie meczu celem wymiany propozycji na zagrania live.
Jest, wejdź w zakładkę gole/dodatkowa suma goli.Jestem ślepy i nie widzę zakładu over 0,5 bramki, czy go nie ma?
jak masz oferte na mecz to wybierz gole a później dodatkowa suma goliJestem ślepy i nie widzę zakładu over 0,5 bramki, czy go nie ma?
Jest wystarczy dokładnie przejrzeć ofertę .Jestem ślepy i nie widzę zakładu over 0,5 bramki, czy go nie ma?
Aby zakwalifikować się do otrzymania darmowego zakładu na żywo, po prostu postaw zakład przed rozpoczęciem meczu, a następnie kiedy mecz już się rozpocznie, postaw kolejny zakład na dowolny z rynków na żywo. Twój darmowy zakład na żywo musi zostać zapłacony i postawiony w zwykły sposób, i jeżeli Twój PIERWSZY zakład na żywo przegra, to zwrócimy Ci tą stawkę
Grasz za 80 zł wygrywasz 256 więc ja nie wiem gdzie tu jest kurs 6,4 dla mnie to jest 3,2.
(40PLN*3,2)+(40PLN*3,2)=40PLN*(3,2+3,2)=40PLN*6,4Grasz za 80 zł wygrywasz 256 więc ja nie wiem gdzie tu jest kurs 6,4 dla mnie to jest 3,2.
(40 x 3.2) x 2
z czego jeden zakład zwracają w przypadku przegranej
ale jeżeli zakład wejdzie to 40zł nie oddają? więc gramy za 80zł i mam 256(40PLN*3,2)+(40PLN*3,2)=40PLN*(3,2+3,2)=40PLN*6,4
dzieki, kazdy pomysl mile widzianyJa raczej zastosuje stary manewr na darmowy zakład Bet365.
Przed meczem postawie over 0.5 bramek, jeśli padnie bramka zagram co chce.
Jeśli do 65 minuty będzie 0:0, wtedy zagram under 0.5 bramek. Brak możliwości straty funduszu.
over 14 po kursie 3,00 wyglada bardzo zachecajaca. 2 pytanka, -> czy na live bedzie ta opcja, drugie: co w przypadku dokladnie 14 roznych ?Ja uderzam w rzuty rożne, over 13 po 2.37, a over 14 po 3.00. W pierwszym meczu przekroczyli 20