lukasz02m
Użytkownik
Dziś o 19.30 kolejny konkurs LGP w Wiśle, tym razem indywidualny. Po wczorajszym świetnym dla Polaków konkursie, licze na dobry występ naszych skoczków również dzisiaj.
Według mnie o 1 miejsce powalczą dzisiaj Kamil Stoch i Richard Freitag. Kurs na Kamila dość niski więc stawiam na podium Freitaga.
Typy:
Freitag R. - Hilde T. kto lepszy ? Typ: Freitag R. 1.27
Freitag R. klasyfikacja końcowa Typ: 1-3 1.50
Typ: Kot M. - Kofler A. kto lepszy ? Typ: Kot M. 1.32
M. Kot skacze świetnie tego lata, tydzień temu na średniej skoczni w Hinterzarten zajął 10 miejsce, świetny występ wczoraj w konkursie drużynowym. Na traningach skakał dużo lepiej od Koflera. Wydaje mi się, że Kofler może być lepszy od Maćka tylko jeśli będzie miał dużo lepsze warunki.
Według mnie o 1 miejsce powalczą dzisiaj Kamil Stoch i Richard Freitag. Kurs na Kamila dość niski więc stawiam na podium Freitaga.
Typy:
Freitag R. - Hilde T. kto lepszy ? Typ: Freitag R. 1.27
Freitag R. klasyfikacja końcowa Typ: 1-3 1.50
Typ: Kot M. - Kofler A. kto lepszy ? Typ: Kot M. 1.32
M. Kot skacze świetnie tego lata, tydzień temu na średniej skoczni w Hinterzarten zajął 10 miejsce, świetny występ wczoraj w konkursie drużynowym. Na traningach skakał dużo lepiej od Koflera. Wydaje mi się, że Kofler może być lepszy od Maćka tylko jeśli będzie miał dużo lepsze warunki.