>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

mam pomysła:)

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Dziś o 19.30 kolejny konkurs LGP w Wiśle, tym razem indywidualny. Po wczorajszym świetnym dla Polaków konkursie, licze na dobry występ naszych skoczków również dzisiaj.
Według mnie o 1 miejsce powalczą dzisiaj Kamil Stoch i Richard Freitag. Kurs na Kamila dość niski więc stawiam na podium Freitaga.
Typy:
Freitag R. - Hilde T. kto lepszy ? Typ: Freitag R. 1.27
Freitag R. klasyfikacja końcowa Typ: 1-3 1.50
Typ: Kot M. - Kofler A. kto lepszy ? Typ: Kot M. 1.32
M. Kot skacze świetnie tego lata, tydzień temu na średniej skoczni w Hinterzarten zajął 10 miejsce, świetny występ wczoraj w konkursie drużynowym. Na traningach skakał dużo lepiej od Koflera. Wydaje mi się, że Kofler może być lepszy od Maćka tylko jeśli będzie miał dużo lepsze warunki.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Freitag R. - Hilde T. kto lepszy ? Typ: Freitag R. 1.27
Freitag R. klasyfikacja końcowa Typ: 1-3 1.50
Kot M. - Kofler A. kto lepszy ? Typ: Kot M. 1.32
Dziś wygrana Wellingera, Kot drugi :browar565:, Freitag i Stoch jednak poza podium, ale jeśli chodzi o pojedynki kto lepszy narazie 100% skuteczności :razz:

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Dziś kolejny konkurs LGP w skokach tym razem w Courchevel
Żyła P. - Kot M.
Typ: Kot M. 1.70

kurs na Maćka warty zagrania, Żyła tylko na 1 treningu lepszy od Maćka. Kot jest 3 w klasyfikacji LGP, Żyła 26 dla mnie pewniak ????
Wellinger A. - Żyła P.
Typ: Wellinger A. 1.75

kolejny dziwny kurs, lider klasyfikacji LGP równo skaczący Wellinger z Piotrkiem, który skacze coraz lepiej, ale wątpie żeby dziś okazał się lepszy od Niemca.
Kot M. - Neumayer M.
Typ: Kot M. 1.47

Niemiec bardzo równy, ale bez szału, a Maciek jeden z faworytów do zwycięstwa, więc myśle, że spokojnie sobie poradzi.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Valencia ₋ Malaga Typ: 1 @1.50
Nareszcie rozpoczyna się liga hiszpańska. Dziś spotkanie 5 i 6 drużyny poprzedniego sezonu. Początek ligi trudny do wytypowania, ale Valencia będzie walczyć o ligę mistrzów, Malaga w mocno okrojonym składzie już niekoniecznie. Malaga w tym okienku transferowym pozbyła się kilku kluczowych graczy, odeszli m. in. Isco, Saviola, Demichelis, Joaquin, Toulalan, czy Iturra. Problem w środku obrony- kontuzja Weligtona i niepewny występ Sergio Sáncheza. W Valencii nie ma tak dużych osłabień choć odeszli Soldado czy Tino Costa.Miroslav Đukić nie będzie mógł też skorzystać z Jonasa, Mathieu i Parejo, którzy pauzują za kartki z poprzedniego sezonu. Na Estadio Mestalla gospodarze grają bardzo dobrze, Malaga nigdy nie miała tam łatwo nawet mając w składzie swoje największe gwiazdy
Valencia 5 : 1 Malaga
Valencia 2 : 0 Malaga
Valencia 4 : 3 Malaga
Valencia 1 : 0 Malaga
Valencia 1 : 1 Malaga
w 5 spotkaniach 4 zwycięstwa gospodarzy, Malaga ugrała punkt na Mestalla ostatnio w 2009 roku.
Myśle, że Valencia wejdzie dobrze w sezon i pewnie zwycięży z osłabioną Malagą.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
no to jedziemy dalej z tą Hiszpanią
Osasuna - Granada Typ: 2 Kurs: 3.78
http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-18-08-2013-niedziela-95472.html#post3811329
Barcelona - Levante:Sanchez A. strzeli 2.02
(Zawodnik musi rozegrać przynajmniej jedną, pełną połowę.)

Barcelona - Levante wynik do 30 minuty
Typ: Barcelona 1.45

Barca jest zdecydowanym faworytem tego meczu, debiut w lidze Martino, który wprowadził agresywny pressing, a którego brakowało w poprzednim sezonie. Już w meczach presezonu piłkarze Barcy grali z ogromnym zaangażowniem i szybko otwierali wynik spotkania na swoją korzyść. Dzisiaj też licze na szybkie objęcie prowadzenia i pewne zwycięstwo dumy kataloni.
Bramek nie powinno dziś brakować i liczę że jedną z nich strzeli Alexis. W presezonie był wyróżniającym się zawodnikiem, sporo asyst i goli. W ostatnim meczu reprezentacji 2 razy asystował i strzelił 2 gole.
Real Madryt - Betis Typ: Betis strzeli 1.75
Betis gra ofensywny futbol i myśle, że strzeli coś Realowi, który dziś pewnie zdobędzie 3 punkty

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Atletico Madryt - FC Barcelona
Dziaj o 23:00 rozpocznie się pierwszy mecz dwumeczu o superpuchar Hiszpani. Zagrają w nim mistrz kraju Barcelona i zwycięzca pucharu Atletico. Faworytem są oczywiście goście. Barca prezentuje się bardzo dobrze wygrana 7:0 z Levante w 1 kolejce. Wiadomo Levante to nie ten poziom co Atleti, ale Barca pod wodzą nowego trenera będzie chciała wygrać ten puchar. Liczę również na kilka bramek, bo nie pamiętam kiedy ostatnio w meczu tych drużyn nie padły chociaż 3 bramki.
Barca lubi szybko strzelić, więc jeszcze zaryzykuje, że do 15 minuty będą prowadzić.
Typy:
FC Barcelona @1.65
over 2.5 @1.50
wynik do 15 minuty Typ: FC Barcelona @4.85

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Bilbao - Osasuna Typ: Bilbao 1.66
nie wyobrażam sobie innego wyniku tego meczu jak zwycięstwo gospodarzy. Bilbao to drużyna z aspiracjami na ligę mistrzów, minimum to liga europejska, której w poprzednim sezonie nie udało się uzyskać. Goście to jedna z najsłabszych ekip w la liga i będą zapewne walczyć o utrzymanie. Róznica klas, a także przewaga własnego boiska, wszystko dziś przemawia za Baskami.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
FC Villarreal - Valladolid Typ: FC Villarreal 1.73
nie mam dziś pomysłu co w tej Hiszpani zagrać, wczoraj był jeszcze ładny kurs na Villarreal, a dziś troche spadł. Gopodarze po powrocie do la liga dokonali kilku wzmocnień, wygrali na trudnym wyjeździe w Almerii, gdzie im się zawsze ciężko grało. Goście po niezłym poprzednim sezonie (nie mieli problemów z utrzymaniem), w pierwszym meczu ulegli u siebie Athliticowi Bilbao . Faworytem jest dziś beniaminek i powinien zdobyć kolejne 3 punkty.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Atl. Madryt - Rayo Vallecano
Typy: over 2.5 1.60
Rayo strzeli 1.70
handicap 0:1 Rayo Vallecano/X 1.62

http://forum.bukmacherskie.com/f43/typy-dnia-25-08-2013-niedziela-95764.html#post3828277

Betis - Celta Typ: Betis 1.82

Betis pokazł się z dobrej strony na Santiago Bernabeu i był bliski sprawienia niespodzianki, ostatecznie jednak przegrał z Realem. Dziś czeka go spotkanie z Celtą, która mimo prowadzenia u siebie z Espanyolem 2:0 tylko zremisowała. Gospodarze są więc bez punktów po pierwszej kolejce i nie mogą sobie pozwolić na stratę punktów na własnym boisku z Celtą, która potencjałem im napewno ustępuje.

Malaga - Barcelona Typ: HT/FT 2/2 1.70

Malaga zapewne będzie broniła się ze wszystkich sił, ale myśle że Barca strzeli szybko bramkę jak to ma w zwyczaju. No może z Atletico szybko nie strzelili, ale obecna Malaga to nie ten poziom. W drużynie gości zabraknie dziś Messiego, ale skrzydłowi w dobrej formie, więc o bramki się nie martwie.

Levante - FC Sevilla Typ: BTS 1.80

Dużo osób widzi dziś pewną 2, zwłaszcza po tym jak Levante zebrało baty od Barcelony. Rzeczywiście gra Levante nie napawała optymizmem, ale Barca na nic im nie pozwalała. Gospodarze nie są bez szans w spotkaniu z Sevillą, i myśle że strzelą dziś bramkę zwłaszcza, że obrona gości nie jest ich najmocniejszą formacją, są za to mocni w ataku i oni też powinni coś strzelić.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Atl. Madryt - Rayo Vallecano
over 2.5 1.60
Rayo strzeli 1.70
handicap 0:1 Rayo Vallecano/X 1.62
Betis - Celta Typ: Betis 1.82
Malaga - Barcelona Typ: HT/FT 2/2 1.70
Levante - FC Sevilla Typ: BTS 1.80
Słabiutko wczoraj

Levante-Sevilla myślałem o remisie, ale po jednej myślałem, że strzelą.

Adriano kolejna świetna bramka i znowu jakiś uraz, gdyby nie te ciągłe kontuzje byłby lepszy niż Alba, czy Alves

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka nożna - Primera Division
Spotkanie: Granada - Real Madryt
Typ: Granada +1.5
Kurs: 1.787
Bukmacher: Pinnacle

Dziś tak jak w pierwszej kolejce, zagram coś w stronę Granady. Gospodarze pokonali w 1 meczu na wyjeździe Osasune 2:1. Przed sezonem mocno się wzmocnili, co pisałem już odnośnie ich meczu z Osasuną. Realu raczej nie czeka spacerek jak niektórzy przewidują. Gościom bardzo ciężko gra się w Andaluzji, w poprzednim sezonie nie wygrali tam ani jednego meczu! a z Granadą nawet przegrali, po samobójczym trafieniu Ronaldo. W 1 kolejce Real niezachwycił, wymęczone zwycięstwo z Betisem na Santiago Bernabeu, a w Granadzie czeka ich jeszcze trudniejsze zadanie. Obstawiam skromne zwycięstwo gości, choć remis też mnie nie zdziwi.
H2H:
Granada 1 : 0 Real Madryt
Granada 1 : 2 Real Madryt

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Barcelona - Atletico
Mecz rewanżowy o superpuchar Hiszpani. W 1 meczu padł remis 1:1. Dziś myśle pograć overowo, ponieważ Barca u siebie gra dużo lepiej niż na wyjazdach i spodziewam się kilku bramek w ich wykonaniu. Atletico musi strzelić i jeśli Barca nie straci szybko bramki będą musieli się troche otworzyć. Gospodarze na Camp Nou zazwyczaj dość wysoko wygrywali z Atletico, więc dziś licze na dużą ilość bramek.

over 2.5 @1.45
over 3.5 @2.10

nie poszedł mi ten superpuchar, myślałem żeby zagrać Atletico nie strzeli, ale trudno

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
tak na szybko

Almeria - Elche CF Typ: Almeria 2.00

Spotkanie beniaminków, obie drużyna po 2 kolejkach z 1 punktem, dziś myśle że Almeria wykorzysta przewagę swojego boiska, poza tym myśle, że mają też większy potencjał

Rayo Vallecano - Levante BTS 1.80

Levante bez bramki po 2 kolejkach, więc wreszcie trzeba strzelić zwłaszcza, że z Sevillą wyglądali całkiem nieźle, a Rayo to ofensywna drużyna więc myśle, że BTS to bardzo prawdopodobny typ

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Celta - Granada BTS 1.80
kolejny fajny kurs na Bts. Ciężko w tym wskazać zdecydowanego faworyta, Granada wydaje się troche lepszym zespołem i pewnie na nich bym postawił patrząc na kursy, choć na wyjazdach nie jest to tak mocna drużyna jak u siebie, a Celta gra całkiem fajną piłke i w ich meczech pada sporo bramek. Dziś licze, że obie drużyny znajdą drogę do bramki rywala.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
FC Sevilla - Malaga Typ: FC Sevilla 1.60
Obie drużyny jeszcze bez zwycięstwa w la liga, Malaga nie zdobyła nawet bramki. Licze dziś na pierwsze w tym sezonie zwycięstwo Sevilli, bo dysponują lepszym składem i grają u siebie.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
dziś rusza Liga Mistrzów, wiec wypadałoby coś postawić
Manch. Utd. - Leverkusen Typ: Manch. Utd. 1.75
Jak zobaczyłem kurs na MU to od razu pomyślałem, że musze to zagrać. Wiem że liga niemiecka jest coraz mocniejsza, ale to zasługa Bayernu i BVB, Bayer Leverkusen to nie ten poziom. Mają w składzie Kieslinga, ale wg mnie MU jest zdecydowanym faworytem i po takim kursie trzeba to zagrać.
V. Pilzno - Manch. City Typ: Manch. City 1.75
Co do drugiego zespołu z Manchesteru nie jestem już tak przekonany, bo grają na wyjeździe, ale przecież z taką ekipą jaką ma City muszą wreszcie wyjść z grupy. Ostatnie lata w lidze mistrzów to fatalne występy zespołu z Manchesteru i myśle, że będą bardzo zmotywowani, żeby tą edycje rozpocząć od 3 punktów, zwłaszcza że rywale nie są z najwyższej półki.

FC Kopenhaga-Juventus(-1.0) Typ: FC Kopenhaga/X 1.62

Oczywiście Juve jest tu faworytem, ale w zeszłym sezonie w LM na wyjazdach nie grali rewelacyjnie, w grupie zremisowali nawet z FC Nordsjelland. Dziś nie spodziewam się niespodzianki, ale myśle że Juve wygra 1 bramką.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Barcelona - Ajax wynik do 30 minuty Typ: Barcelona 1.60
Barca szybko strzela bramki, więc myśle że do 30 minuty powinna prowadzić
Aus. Wiedeń - Porto Typ: Porto 1.48
Zespół z Wiednia to nie ten poziom co goście dzisiejszego spotkania, mimo że Porto gra na wyjeździe licze na ich zwycięstwo.

Marsylia - Arsenal Typ: Arsenal 2.30

Arsenal trafił do niełatwej grupy, jest obok BVB głównym kandydatem do wyjścia, ale Napoli też na pewno nie odpuści. Marsylia wygląda w tej grupie najgorzej i myśle że Arsenal, który jest w niezłej formie będzie chciał ten mecz rozstrzygnąć na swoją korzyść
Napoli - Dortmund Typ: Napoli 2.91
Ze względu na to że mecz odbędzie się we Włoszech stawiam na gospodarzy. Nie od dziś wiadomo że Borussia to drużyna własnego boiska, gdzie są w stanie wygrać z każdym. Napoli to niezły zespół i myśle że u siebie jest w stanie powalczyć z BVB i myśle że po takim kursie warto spróbować.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Rayo Vallecano - Barcelona HT/FT 2/2 1.50

Nie widze tutaj innej możliwości. Po zwycięstwie 3:0 z Elche w 1 kolejce wydawało się że Rayo nie odczuło tak bardzo osłabienia w okienku transferowym, ale pozostałe spotkania pokazują, że ta drużyna wiele straciła. Dziś mierzy się z Barceloną, która zagra pewnie dość mocną rezerwą, ale to i tak wystarczy na rozbicie Rayo, które zacznie się pewnie już w 1 połowie.

Sociedad - Malaga Typ: Sociedad 1.95

Real Sociedad po 4 kolejkach la liga ma na koncie tylko 1 zwycięstwo na inauguracje z Getafe. Myśle że dziś szansa na kolejne. Malaga całkiem nieźle sobie radzi, w poprzednim meczu rozbili Rayo 5:0, jednak dla mnie zdecydowanym faworytem są gospodarze. W meczu ligi mistrzów z Shahtarem stworzyli sobie aż 15 sytuacji bramkowych, ale razili nieskutecznością i dlatego ten mecz przegrali. Dzisiaj powinni jednak znaleść droge do bramki rywali i wygrać to spotkanie.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Levante - Valladolid Typ: Levante 2.10

niezły kurs na gospodarzy, Levante u siebie gra nieźle choć jeszcze nie wygrało i myśle, że dziś ma na to spore szanse. Valladolid wg mnie jest zespołem troche słabszym po za tym gra na wyjeździe. Myśle że kurs na Levante jest całkiem niezły i można go zagrać

At. Madrid - Osasuna HT/FT 1/1 1.45

Atletico gra dziś z jedną z najsłabszych ekip la liga. Osasuna nie ma żadnych argumentów w spotkaniu z drużyną z Madrytu i myśle, że Atletico obejmie prowadzenie już przed przerwą i spokojnie wygra to spotkanie.

lukasz02m 1,1K

lukasz02m

Użytkownik
Levante - Valladolid Typ: Levante 2.10
At. Madrid - Osasuna HT/FT 1/1 1.45
.
Pierwsza kolejka ligi mistrzów 7/7 trafionych typów mam nadzieje, że uda się utrzymać dobrą forme.
Steaua B.-Chelsea Typ: Chelsea 1.76
Chelsea po porażce na własnym stadinie z Basel powinna dzisiaj wygrać, kurs jest całkiem niezły. Steaua to zdecydowanie nie ten poziom. Po ostatnim meczu z Totenhamem w którym świetne wejście miał Mata licze że dziś Mourinho na niego postawi i gra Chelsea będzie wyglądać dobrze i wygrają to spotkanie.
Celtic-FC Barcelona Typ: Celtic żółte kartki over 2,5 2.00
Wydaje mi się że to najlepszy typ na to spotkanie, gospodarze nie odpuszczą i będą twardo walczyć, nie obejdzie się również bez fauli. Myśle że conajmniej 3 żółte kartki sędzia pokaże dziś Szkotom.
Ajax-AC Milan Typ: remis 3.15
Jeszcze takiego wariata postawie, wydaje mi się że tak właśnie skończy się to spotkanie. Niby Milan to lepszy zespół, ale gra na wyjeździe, po za tym sporo kontuzji. Myśle że Ajax może powalczyć dziś o zwycięstwo, ale mecz skończy się pewnie 1:1.

Do góry Bottom