>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"mam mały, poważny pomysł" - temat do pogadania

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Nie napisałem tego w dziale o systemach, bo pewnie zostałby usunięty - a &quot;kącik&quot; jest w sam raz.
Na początku to najlepiej jakby każdy napisał, czy ten &quot;pomyślunek&quot; jest na tak, czy na nie - lub w ogóle bez większego sensu.
Przeczytałem przez ten miesiąc (wolny od grania, celem było gromadzenie) chyba wszystko. Systemy, pomysły, co tylko. Ja mam banalne stwierdzenie, że złotem dla każdego z wyżej wymienionych rzeczy (systemy/pomysły/ew progresje) jest po prostu dobry typ.
Potem odwiedziłem naszych VIP-ów i &quot;znawców&quot; poszczególnych działów (powiedzmy np Duo/bam w wątku darta)
Mam na myśli pewny zysk? Poniekąd tak. Skuteczność wszystkich jest godna podziwu. Nie zmierzam do tego, by codziennie chodzić po nich i grać wszystko co jest, to ma inny cel. A jego mottem wymyślonym w mojej głowie, jest pokazanie w jednym temacie ze na naszym FB można zarobić co niemiara.
Wiem, że pomysł nie każdemu się spodoba. Jedni mają osobiste aspiracje do niektórych rang, jedni sami chcą/dojdą do swego, a ja pewnego wieczoru chodziłem - chodziłem - i doszedłem do tej myśli, co za tym idzie - od za parę dni go zacznę. Jeśli po miesiącu okaże się on debilizmem, poproszę tam kolegów rangę wyżej o zamknięcie.
@up
Nie opisałem też wszystkiego dokładnie co mi w głowie siedzi, bo większość wyjdzie w praniu. To co napisałem jest tylko ogólne.

Otrzymane punkty reputacji: +1
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
[...]
Potem odwiedziłem naszych VIP-ów i &quot;znawców&quot; poszczególnych działów [...]
Jeśli dobrze zrozumiałem (?), to chodzi Ci o to, aby grać typami &quot;vip&#39;owskimi&quot; (i typami &quot;znawców&quot;), czy tak?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dosłownie to nie, ale poniekąd.
Po prostu to jest grupa, która nigdy nie zawodzi a po wszystkim widać ze można na nich bezgranicznie polegać.
Też nie mam na myśli tego, by obejść z 4-5 tematów dziennie i grać jakieś triple/kupony. Singiel, dwa dziennie najlepiej wybrane.

yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
To byłoby korzystanie z takiego &quot;zbiorowego umysłu mędrców&quot; ????
Czemu nie?
Możnaby np. uzyskać jakąś &quot;wypadkową&quot;, uśrednioną przez ich umysły ;) prognozę, dotyczącą konkretnych spotkań. Czy o tym właśnie napisałeś?

favago 69

favago

Użytkownik
Na początku to najlepiej jakby każdy napisał, czy ten &quot;pomyślunek&quot; jest na tak, czy na nie - lub w ogóle bez większego sensu.
Ciężko napisać, bo zupełnie nie wiadomo, o co chodzi. Strasznie enigmatycznie to wszystko napisałeś. Może jakieś konkrety pozwoliłyby nabrać poglądu na tę sprawę ;)
Masz zamiar umieszczać tu typy czy to temat tylko do dyskusji nad &quot;systemem&quot;?
Pozdrawiam ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Przez kilka dni będę odcięty od kompa (naprawa ekranu). Zresztą i tak pomysł w życie wprowadzę od 1.01.
Ciężko napisać, bo zupełnie nie wiadomo, o co chodzi. Strasznie enigmatycznie
Wiem wiem, aczkolwiek dwa razy lepiej niż wtedy, gdy pisałem o tym z Konradem. Prędzej alfabet morsa by zrozumiał niż to co mu próbowałem tłumaczyć.
Widziałem już 2-3 takie tematy w dziale o kuponach, gdzie ludzie zaznaczali, że będą grali tylko typy z VIP-ów. W ogóle im to nie wychodziło, nie brali tego na profesjonalnie chyba.
Tu rzecz miałaby być zgoła odmienna, ale nie mam pojęcia jak to do końca wytłumaczyć. Najlepiej będzie pośledzić go od pierwszego dnia nowego roku ;)

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Dokładnie miałem podobny pomysł. Jest kilka osób na forum, któzy są wręcz ekspertami w tym co robią i czerpią z tego korzyści, co potwierdzają ich wyniki w temacie. Teraz można by pomyśleć... Dlaczego by nie spróbować grać razem z nimi? Podczepić się jak &quot;pijawka&quot; i czerpać zyski? Sam nad tym długo myślałem. Niektórzy nie przyjmą takiego sposobu gry, bo chcą czerpać zyski skormne, ale z własnej wiedzy. Moim zdaniem natomiast wszystko jest dobre, jeśli od buka wyciągamy pieniążek, tak więc dlaczego nie spróbować i nie skorzystać z życzliwości naszych kolegów Vip-ów, którzy podają typy?

Otrzymane punkty reputacji: +4
yar000 9,6K

yar000

Użytkownik
Dokładnie miałem podobny pomysł. Jest kilka osób na forum, któzy są wręcz ekspertami w tym co robią i czerpią z tego korzyści, co potwierdzają ich wyniki w temacie. Teraz można by pomyśleć... Dlaczego by nie spróbować grać razem z nimi? Podczepić się jak &quot;pijawka&quot; i czerpać zyski? Sam nad tym długo myślałem. Niektórzy nie przyjmą takiego sposobu gry, bo chcą czerpać zyski skormne, ale z własnej wiedzy. Moim zdaniem natomiast wszystko jest dobre, jeśli od buka wyciągamy pieniążek, tak więc dlaczego nie spróbować i nie skorzystać z życzliwości naszych kolegów Vip-ów, którzy podają typy?
Z jednej strony, jeśli ktoś prezentuje swoje darmowe (publicznie) typy, musi się liczyć z ich wykorzystaniem. Robi to właśnie (chyba?) po to aby z tych typów można było skorzystać.
Pozostała kwestia, to faktycznie kwestia &quot;pijawki&quot; czyli sprawa etyki. Ważna sprawa.

Elegancko byłoby zapytać wpierw tych typerów, czy nie mają nic przeciw takiemu konkretnie wykorzystaniu ich typów.
Być może gdzieś to wszystko ociera się o własność intelektualną a na pewno o czyjąś mówiąc kolokwialnie, pracę.

Niemniej, idea &quot;wypadkowej zbiorowego mózgu&quot; (jeśli to o to chodzi) pociąga mnie ???? .
Nawet (aby nie być hipokrytą, przyznaję), jeśli sam nie jestem skory do bycia aż takim altruistą w omawianym zakresie.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Odniosę się Yaro do Twojej inicjatywy, by zapytać o to same &quot;gwiazdy&quot; programu.
Myślę, że nie bez powodu mają oni publiczne tematy i czasami zapraszają do nich osobiście. Lub cały czas jak choćby adqs ;) Choć on to bardziej do głównego działu - ale to to samo ;)
Ludzie biorą od nich bardzo często, to akurat jest pewne. A ja chce tutaj tylko udowodnić zyskiem i grą, że ludzie z FB są naprawdę fachowcami.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
podawane będzie to, co pisałem wojtasowi na gadu. Czyli przykładowo:
Typ, typer, jego profil, jego opis meczu i mam w głowie parę dodatków. Potem oczywiście leci plusik i podziękowanie tutaj.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Oczywiście też kiedyś miałem taki pomysł, żeby w morzu gówna szukać perełek bukmacherskich ???? co wcale nie jest głupim pomysłem.
Na forum jest wiele znawców począwszy od Bundesligi kończąc na kolarstwie czy tenisie stołowym.
Osobiście rzadko przeglądam mało popularne sporty, albo tymi którymi się nie interesuje więc nie wiem jak jest z ich typami/informacjami na dany typ czy też skutecznością. Kolejna sprawa to samemu trudno przeglądać i być na czasie z piłką nożną europejską czy światową, hokejem, koszem, ręczną, żużlem itd.
Mi się to tak mniej więcej widzi, żeby właśnie szukać na forum takich bardzo dobrych informacji/analiz gdzie prawdopodobieństwo wejścia jest bardzo duże.
Nie chodzi tutaj o TYPY DNIA tylko o NAJLEPSZE TYPY TYGODNIA, takie fest dobre ???? .
Problem tkwi w tym, że nie bardzo wyobrażam sobie jak to by miało wyglądać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Wrzuciłem po plusiku za dyskusje, uporam się z kompem i tak dalej i od nowego roku wprowadzę to w życie. Oby udanie i na dłużej niż testowy miesiąc ;)
Do... nie wiem kiedy.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Za pozwoleniem MacieqLeo zmodyfikowałem jego arkusz Excel. W takim sensie, że podając typ podajemy jego autora, w ten sposób mamy obliczaną skuteczność, yeld, itp. dla poszczególnego typera. Mamy wtedy obraz zysku, jaki dał każdy typer. Może być to bardzo przydatne.

dabol1 679

dabol1

Użytkownik
Za pozwoleniem MacieqLeo zmodyfikowałem jego arkusz Excel. W takim sensie, że podając typ podajemy jego autora, w ten sposób mamy obliczaną skuteczność, yeld, itp. dla poszczególnego typera. Mamy wtedy obraz zysku, jaki dał każdy typer. Może być to bardzo przydatne.
Wybrałeś już grupę tych &quot;cudnych&quot; od których będziesz pobierał typy? Ja myślę, że to dobry pomysł, tak jak mówisz, widać po ich tematach, że są na plusie. Niektórzy na sporym. Czekam z niecierpliwością co wymyślisz w tej sprawie.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Tzn. nie wybrałem konkretnych typerów. Jeśli chodzi o naszych typerów na oku można mieć:
Hellraiser i Dingsaller - jeśli chodzi o tenis, naprawdę znają się na tym sporcie
Kudłaty - głównie kobiecy tenis i biathlon, bo się naprawdę na tym zna, ew. też jego typy piłkarskie.
Myślę też nad kilkoma osobami znającymi się na siatkówce, jednak ze względu na ew. reklamę nie podaję linka żadnego.
To tylko na szybko, można poszperać też w niszowych działach tutaj na forum , takich jak dart czy sporty zimowe, żużel.
To jest tylko i wyłącznie moja wizja, jak ja chciałbym zacząć to testować. Kuchcik ma nieco inną wizję i mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko temu.???? Temat jest do dyskusji.

R 4K

rrthc

Użytkownik
w jednosci sila
wiec czemu nie zjednoczyc sil w walce z bukami?
wydaje sie to dobrym pomyslem i nie watpliwie warte to jest uwagi.
Bede sledzil i powodzenia

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Jak ty to Wojtek sobie wyobrażasz? Chcecie grać wszystko co leci od jakiś vipów czy znawców? Przecież to się mija z celem.

w0jtek 199

w0jtek

Użytkownik
Gdzie napisałem, że wszystko jak leci... To tylko jest moja wizja i będę sobie to testował na boczku. Jeśli przyniesie mi to pieniądz po miesiącu - dwóch będę to stosował. Akurat myślę, że to jest najważniejsze.

favago 69

favago

Użytkownik
Jak ty to Wojtek sobie wyobrażasz? Chcecie grać wszystko co leci od jakiś vipów czy znawców? Przecież to się mija z celem.
Przecież pisał wyraźnie Kuchcik, że nie:

Skuteczność wszystkich jest godna podziwu. Nie zmierzam do tego, by codziennie chodzić po nich i grać wszystko co jest, to ma inny cel.
Typy będą selekcjonowane. Pytanie tylko według jakich kryteriów. Sam pomysł uważam za bardzo ciekawy. Trzymam kciuki! ????

Do góry Bottom