1.
Wg mnie powinien pojechac Roger, bo jest lepszym pilkarzem. Majewski jest jak na razie pilkarzem nizlym, ale slabszym od Brazylijczyka. Pisanie ze powinein jechac i sie uczyc od najlepszych jest dla mnie smieszne. Uczyc to on sie moze w klubie i na meczach towarzyskich, na ME trzeba dac z siebie wszystko, a wg mnie Majewski ma mniej do zaoferowania niz Roger
2.
Widze ze wielu z was nie podoba sie ze w naszej reprezentacji moze zagrac pilkarz innej niz
polska narodowosci. Popieracie transparenty rasistow i wcale sie tego nie wstydzicie. Pomijam wasze przekonania, myslcie sobie co chcecie, mozecie byc rasistami, faszystami i kim tam jeszcze chcecie, ale nie mieszajcie tego do pilki noznej. Obecnie na swiecie jest jak jest i nawet w reprezentacji Niemeic graja nie-
Niemcy. Wiele krajow ma w swoich skladach naturalizowanych pilkarzy. Przepisy na to pozwalaja i jesli jest opcja to treba z tego korzystac, a nie silic sie na postawy narodowe. Co nam da to ze wywalimy Rogera z kadry? Wzmocni sile naszej ekipy? Wg mnie nie, napasie co najwyzej przekoanania grupki najglosniej krzyczacych.
3.
Do wszystkich zgadzajacych sie z zalosnym transparentem z B-stoku i Wodzislawia. Nie przeszkadza wam Beenhakker? A Bonitta? A Lozano? A Liktoras?