>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Magazyn Ligowy Orange Extraklasa w TVN

sawas 27

sawas

Użytkownik
Tomasz Jaroński i Krzysztof Wyrzykowski z Eurosportu, którzy komentują kolarstwo i biathlon
Nie wiem czy masz na myśli tych samych komentatorów co ja, ale jeśli oni komentują na Eurosporcie biathlon to myślimy o tych samych. No więc oglądałem tegoroczne MŚ w biathlonie i nie mogłem słuchac kolesi :!: To co oni wyprawiają na antenie to jest maskara :!: Gadają jakby byli sam na sam... Typowali wyniki poszczególnych biegów sobie, a potem non-stop mówili o tym, wogóle nie zwracając uwagi ani na wyścig ani na mikrofony pod gębą...

Nie znam nazwiska tych błaznów, o których mówię, więc zwracam honor jeśli to nie są Tomek i Krzyś ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Nie znam nazwiska tych błaznów, o których mówię, więc zwracam honor jeśli to nie są Tomek i Krzyś

A co powiesz Sawas o 2 błaznach z TVN pseudodziennikarzy prowadzących magazyn Ligowy ORŻNĄĆ Extraklasa :?: ????

E 0

emdoka

Użytkownik
podobno o gustach sie nie dyskutuje...ale nie zgadzam sie sawas kompletnie...Wykrzykowski i Jaroński komentuja dosc specyficznie,wytworzyli jakby swój własny niepodrabialny styl,nie trzymaja sie sztywno reguł...jedak to wiekszosci sie podoba...z ich komentarzem to nawet 3 godzinny etap TdF jest przyjemnoscia...

sawas 27

sawas

Użytkownik
A co powiesz Sawas o 2 błaznach z TVN pseudodziennikarzy prowadzących magazyn Ligowy ORŻNĄĆ Extraklasa :?: ????
Nie wypowiadałem się specjalnie na ten temat, bo wg mnie to bez sensu. Program jest na platformie ITI. platforma ITI jest na Legii, Legia jest w programie. Tyle... Włączałem ten program tylko dla bramek, ale ostatni raz oglądałem już bardzo dawno.

Bednarz jest gorszy niż Gmoch, Szpaq, Mielcar, Szczęsny i inni pajace razem wzięci. Kolo nie wie co gada, w programie starał się tylko ubarwić Legię i jego pracę na Legii....

Co do ostatniej wypowiedzi to wspomniałem już, że nie wiem czy to są te ziomki, ale najprawdopodobniej tak... Ja ich nie mogę słuchać :]

tbm 642

tbm

Forum VIP
sawas jak się nie znasz na danej dyscyplinie (Biathlon, kolarstwo) to nie możesz pewnie słuchać żadnego komentatora, który relacjonuje te dyscypliny :p A właśnie o to chodzi, żeby komentarz był zabawny, żeby widzom chciało się tego słuchać, a nie tylko smęcić o tym co się dzieje na trasie. Jeszcze raz podkreślam, ze wcześniej wspominani przeze mnie panowie są najlepszymi komentatorami ;)

sawas 27

sawas

Użytkownik
Hehe, TBM - racja, że biathlon czy kolarzy mam głęboko w d****, ale nie chodzi mi o ich komentarz do tego co się dzieje podczas biegu (bo jest on bardzo ograniczony), nie o żadne stwarzanie zabawnego klimatu tylko o zwykły nieprofesjonalizm, bo oni najnormaniej w świecie olewają swoją pracę. Takie jest moje zdanie, które wycięgnąłem podczas śledzenia MŚ w biathlonie (kilka biegów).
Jeszcze raz podkreślam, ze wcześniej wspominani przeze mnie panowie są najlepszymi komentatorami ;)
o gustach sie nie dyskutuje
:jezora: Borek &amp; Kołtoń :jezora:

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Krzyszytof ogladasz zaraz magazyn OE na Tvn
Oglądam jedynie dla bramek i akcji, choć i tak onie nie odzwierciedlają przebiegu meczu, a jak słyszę na jaki znów kolejny debilny pomysł wpadli prowadzący to poprostu zagłuszam to albo przełączam na inny kanał :zoltakartka:

Do góry Bottom