>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Madman - zarabiać na tenisie!

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Melzer - Dutra da Silva 1 2.62 3/10 Bet365 ✅
Masa, masa różnych spotkan i kolejny kurs który rzuca się w oczy. Melzer w tym roku na prawdę przyzwoicie, wziął się za wyniki na podwórku Challengerowym i pokonałw 1 rundzie wielki talent jakim jest Garin, co dobrze świadczy o jego formie, a Dutra w moim przekonaniu nie jest jeszcze gotowy, by rywalizować w tym okresie na jakiejś swojej najlepszej formie, dlatego upatruję tutaj szansę Melzera który mnie zaskoczył i idzie pnie się do przodu. Bardzo dziwny kolejny kurs, można próbować.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Cox - Sugita 2 1.50 8/10 Bet365 ✅
Potwierdzam i podpinam się pod słowami Roxanne. Typ baardzo solidny. Sugita jest jednym z moich ulubionych Japońców w którego zawsze wierzyłem i obserwowałem, ma on jakieś tam wahania formy co jakiś czas, ale zawsze nie schodzi poniżej pewnego poziomu. Spotkanie które można śmiało próbować z dzisiejszej oferty.

Ramos - Clezar 1 1.22 8/10 Bet365 ✅
Coś do dubla, jeśli ktoś potrzebuje. Wiemy i znamy Ramosa, że jest on bardzo przyzwoitym levelem, czasami próbuje pomieszać na ATP, teraz myślę, że chcę troszkę formy poszlifować, a wobec kortów szybkich w USA, lepiej wybrać się do Panamy i kilku &quot;gości&quot; pokonać. Tym do pokonania jest Clezar, który jest bardzo przyzwoity, ale myślę, że nie tak regularny jak Ramos, co będzie widać w trakcie meczu. Nie sądzę, że będzie to jakieś mega łatwe spotkanie dla Alberta, ale liczę, że coś w stylu 64 64 się skończy.
H Maurer - Rola 2 1.83 5/10 Bet365 ✅
To, że Maurer ma mecze lepsze i gorsze to chyba jego największa bolączką. Kolejny z chimerycznych, nieustatkowanych tenisistów, którzy mają wahania formy, jeśli są w niej, to są groźni, jeśli nie - bywają śmieszne wyniki i &quot;kabarety&quot;. Rola jak wcześniej wspominałem zaczął sezon na mączę i widać, że chłopak tam czuję się najlepiej, ogólnie kolejny ciekawy Słoweniec z sporymi umiejętnościami, ciągle do &quot;podpracowania&quot;, ale robiący postępu i choćby widać po wynikach z Staracem i Veiciem, że forma OK, to tutaj w kluczowych momentach zadecyduje pewnie lepsza dyspozycja Słoweńca.

Otrzymane punkty reputacji: +1
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bedene - Becker 1 1.73 8/10 Unibet
Wreszcie Aljaz odpalił. Pokonał rywali których musiał pokonać, a inaczej może - jeśli chłopak chcę w końcu gdzieś zaliczać konkretniejsze wyniki - mam na myśli 3/4 rundy turniejów takich jak Miami to wreszcie pokonuje rywali których ma w zasięgu takim też wydaje się Becker. Becker groźny, wbrew pozorom może to być ciekawy mecz do obejrzenia na jutro, ale widziałem już Alajza i widzę znowu wracający błysk, dobre prowadzenie wymian, silny serwis, dużo asów, dobrze ułożony funkcjonujący bh i ogólnie widać, że przyszła forma w czas h2h 1:1 otwarta więc droga na wyjście na prowadzenie, a rok temu właśnie Panowie spotkali się tutaj, korty w Miami nie są aż tak szybkie, co działa na plus Aljaza, dużo będzie zależeć od konsekwencji Słoweńca, ale wydaje mi się, że jeśli zaprezentuje to co prezentował wcześniej do pożegnamy Beckera.

Rola
- Riba 1 1.50 6/10 Bet365
Jak wspominałem wcześniej Rola to zawodnik obecnie TOP challengerowego podwórka. chłopak który robi ciągle progres, jest groźny i wydaje mi się, że bardzo elastyczny do tego, pomimo, że najlepiej czuje się na mączce to i dobrze jego gra wygląda na szybszych kortach, z racji dobrego poruszania się, pierwszego serwisu czy też silnego, mocnego fh którym imponuje mi. Finały staram się omijać, ale ciężko to zrobić, gdyż tak jak oceniałem na początku Rolę jako jednego z faworytów tego turnieju, to chłopak już zrobił wszystko, wygrał &quot;przedwczesny finał&quot; z Ramosem, a teraz ma Ribę, który ma już swoje najlepsze lata za sobą mam wrażenie, chłopaka ciężko teraz określi, a jeśli ktoś ma tutaj za sobą więcej atutów do wygrania tego meczu, to to jest bardziej Rola i tak idę za tym tropem.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Marie - Phau 2 1.40 Unibet 8/10

Phau zawsze groźny i przyzwoity na szybkich nawierzchniach i jak dla mnie jest tutaj mimo wszystko wyraźnym faworytem, ma generalnie lepsze narzędzia do tego by pokonać mniej znanjego Francuza, który nie powinien zagrozić mu specjalnie, nawet własne ściany nie pomogą, jak Niemiec to rozegra na normalnych obrotach. Pokonał Bedene który nie czuł się się najlepiej w tym meczu, ale to już sam fakt, że pokonanie Alajza, który jest lepszy od Marie i to znacznie, wskazuje, że Marie jako tako jest skazany tutaj na porażkę. Faworytem jak dla mnie jest Niemiec.

Herbert P.H
- Pavic 1 1.57 William Hill 8/10

Kolejny faworyt w moim przekonaniu, jednak mimo wszystko Francuz nie pojechał do Meksyku na wakacje, tylko zrobić tutaj wynik i w moim przekonaniu przy tej drabince jest jednym z głównych faworytów do wygrania tego turnieju, obsada umówmy się przeciętna, więc tutaj taki Pavic oprócz straszenia serwisem, nawet z gry nie pociągnie długo z Francuzem który ten sezon ma nie zły i można powiedzieć, że jest jednym z ciekawszych graczy w tym turnieju.

Do góry Bottom