>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Madman - zarabiać na tenisie!

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Jaziri M. - Sijsling I. 2 1.40 10/10 SportingBet 06 63 76 ⛔
Igor powinien w cyklu ATP takich graczy jak Jaziri zjadać i tak mi się wydaje, że będzie, bo pomimo, że Jaziri ogrywał w tym sezonie kilku ciekawych i nie złych grajków to tutaj dostaje w tym momencie solidna i mocną bron jaką jest Igor, a on nigdy nie odpuszcza i różnice będzie widać. Ja widzę Igora w następnej rundzie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bedene A. - Montanes A. 1 2.05 Expekt 8/10 26 26 ⛔
Zagrałem mocniej bo liczę po raz kolejny na Aljaza, ja wiem, że ten chłopak nigdy nie odpuszcza, chociaż głupie/słabsze momenty mu się zdarzają. Nie wiem czy to brak koncentracji, czy po prostu regularności, aczkolwiek Montanes w tym roku grał mało i nie jest jeszcze w na tyle dobrej formie, by móc tutaj pewnie na niego stawiać, a sądzę, że Bedene mocno zmotywowany może narobić Hiszpanowi problemów i tak idę w stronę Bedene.
(na wcześniejszych stronach znajdziesz 2 typy na dzisiaj, nie przeocz!)

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Olivo - Garin 2 2.10 9/10 Betclic ⛔
Garin ogromny talent i co by nie mówić ten sezon dla niego jest tak na prawdę pierwszym w którym &quot;świat&quot; go może zobaczyć na arenie challangerowej.
Widać, że Chilijczyk ma duży potencjał i wkrótce za kilka lat może być w TOP20, dobrze rokuje. W tym roku widać już kilka nie złych wyników, a Olivo jest spokojnie do ogarnięcia. Chociaż też dobry na mącze to jednak mniej błyskotliwy niż Garin i sądzę, że będzie to kolejny mecz dla Garina, który jest cichym moim faworytem na tym turnieju.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Griekspoor S. - Ymer E. 2 1.14 10/10 ✅
Mały kurs, ale jak dla mnie pewniak i jeśli komuś brakuje czegoś do dubla, to może śmiało sobie zagrać.
Griekspoor tuła się po ITFach, ale to kompletnie mu nie idzie, słabe wyniki, słabo to wszystko wygląda i podejmuje Ymera który jest bardzo groźny i tutaj nie widzę nic innego jak zwycięstwo Szweda. Powinno być gładko.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Pouille - Mertl 1 1.80 8/10 bet365 64 26 75 ✅
Kolejny dobry bet do pogrania, aczkolwiek trzeba zauważyć, ze Mertl jak na swoje możliwości ten sezon ma nie zły. Każdy mecz który jego oglądam wygląda tak samo - bomby posyłane serwisem, spychanie przeciwnika potężny fh i tyle. Nie lubię gościa i dzisiaj dostaje Pouille który jest pomimo młodego wieku dosyć poukładany i myślę, że ma dobrze rozpracowanego Mertla, tym bardziej, że Francuz gra u siebie to motywacja dodatkowa by Czecha wyrzucić z turnieju. Mertl dla mnie baardzo drewniany, typowy kolejny zawodnik który &quot;żyje&quot; z atutu serwisowego, a gra z pola - słaba, dlatego myślę, że Francuz go ogarnie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Federer - Stepanek powyżej 19.5 gema 1.90 5/10 ✅
Wiadomo, że Federer jest faworytem, wiadomo, że Federer jest zawsze faworytem buków, ale nie oszukujmy się, nie jest on w swojej najlepszej formie na ten moment. Oczywiście jest ona wystarczająca by pokonywać graczy po korju Stepanka, ale myslę, że Czecha tutaj stać na wyrównaną walkę i na to by powalczyć z Szwajcarem. Ogromne doświadczenie obu Panów i liczę, że skończy się to może na 3 setach, biorąc pod uwagę przestoje Szwajcara, miewa czasami momenty kiedy nic mu nie idzie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Karlovic - Sela 1 1.50 Bet365 8/10 ✅

Drewniany Ivo w tym sezonie ma na prawdę dobre wyniki i trzeba mu przyznać, że jest w formie. Wczoraj Isner poleciał po TB, co można było się spodziewać, znamy Panów z stylu ich gry. Rypanie serwisem non stop, skoro poradził sobie z Isnerem, to moim zdaniem Sela tutaj będzie miał ogromne problemy z Ivem, który powinien odbierać serwis z Seli bez problemów, pomimo, że mistrzem returnu nie jest to gra siłowa jest po stronie Iva i będzie to być może miało znaczenie w końcowym rozrachunku.

Sela nigdy nie ugrał nawet seta z Ivem, nie sądzę by wygrał tutaj i pewnie stawiam na Karlovicia.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Pospisil - Dustov 2 1.70 10/10 William Hill ✅

Powiedzmy, że Pospisil zrobił dużą niespodziankę wyrzucając Mullera z turnieju, ale ten na prawdę w ostatnim czasie miał dużo spotkań i chyba efekt lekkiego przemęczenia dał znać.
Tutaj dostaje Dustova który jest groźny na szybkich nawierzchniach i będzie spychał swoją siłową grą do obrony Jarka który o ile solidnym, nie złym graczem na mączkę jest, to tutaj nie będzie miał czasu rzeźbić, męczyć.
Dla mnie bardzo ciekawy typ i tak jak Maders potwierdzam, iż warto to grać.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Montanes - Del Bonis 1 + 1.5 seta 1.60 8/10 Sportingbet ⛔
Dzisiejszą ofertę można zaopatrzyć w taki oto ciekawy bet, dlaczego nie? Del Bonis od pewnego czasu całkiem przyzwoita marka, ale mam wrażenie, że chłopak co jakiś czas się &quot;blokuje&quot; i raz osiąga dobre wyniki, raz kolejna seria wpadek.
Montanes jest na tyle doświadczony i ograny, że wszystkie tricki Del Bonisa będzie w stanie spokojnie odbierać i solidną rzeźbą w pewnym momencie coś na pewno ugra. Nie wydaje mi się, że będzie to łatwe spotkanie dla Del Bonisa, tym bardziej skłaniam się, że Albert zdobędzie tutaj minimum seta, bo dlaczego, nie? Bet wygląda bardzo przyzwoicie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Soeda G.- Sugita Y. 2 1.80 4/10 Betclic ✅
Soeda i Sugita sporo dobrych wyników na podwórku Challengerowym w Azji i nie tylko, a teraz mamy &quot;mały finał&quot; dwóch Japońców po raz kolejny w finale.
H2H 0:2 dla Sugity, jednak nie to kieruje mnie za tym betem, bo być może Sugita ma patent na Soede, ale dla mnie Sugita jest po prostu lepszy i bardziej uzdolniony, chociaż wydaje się, że mecz może być wyrównany to dla mnie lepiej w tym turnieju wygląda Sugita plus bardziej go lubię stąd kieruje się w jego stronę.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Venus - Rola 2 1.50 10/10 William Hill ✅
Na jutro wydaje mi się to teoretycznie najpewniejsze spotkanie. Jakby nie patrzeć duży sukces Venusa, ale rywali miał średniej klasy, chociażby Ghedin i Machado dla mnie nigdy nie byli specjalnie groźni na kortach twardych, gdzie Venus najlepiej się spisuje, bo tam został wychowany i przy odrobinie szczęścia udało się awansować dale, trochę punktów nazbierać, a teraz czeka już znacznie poważniejsza przeszkoda.
Rola jest w tym momencie lepszy od Ghedina i Machado, chłopak robi postępy, jak to Słoweniec - nie zły serwis, nie złe poruszanie się po korcie, technicznie bardzo ok, a trzeba punkty w tym okresie tułać by później przed RG wyrobić sobie odpowiednią - spokojną pozycje.
Rola pewniej mi wygląda na ten moment wydaje się znacznie lepszy, powinien ogarnąć Venusa, zobaczymy na ile mu starczy ambicji nawalczyć.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Vorster - Setkić 2 1.44 9/10 Bet365 ✅
Bardzo dobrze mi to wygląda, Vorster studenciak, bez jakiś specjalnych sukcesów jak i narzędzi na dobrze usposobionego bałkana Setkicia który ogólnym doświadczeniem jak i umiejętnościami powinien szybko się rozprawić, który z poważnych nazwisk w swojej karierze pokonywał tylko Sandgrena czy Kleina, to było już dawno, a Setkić dla mnie znacznie groźniejszy niż Vorster.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
F. Lopez i Mirnyi - Anderson i Ebden 1 1.44 Bet365 10/10 ⛔ totalna porazka...
Co tu dużo mówić, będę bardzo zdziwiony jeśli Lopez i Mirnyi nie zdobędą tytułu. Obaj bardzo utytułowani, bardzo dobrzy topowi debliści. Anderson i Ebden ok, ale myślę, że nie starczy tutaj im &quot;paliwa&quot; do tego by cokolwiek ugrać, bo obaj serwisanci, a pod siatką czy też w polu - nie tak mocni. Anderson dodatkowo na pewno bardziej skupiony na swoim meczu finałowym z Dimitrovem, co na pewno będzie miało jakiś tam wpływ końcowy.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Thiem - Reid 1 1.28 8/10 Bet365 ✅
Wydaje mi się, że Thiem jest bardziej groźny teraz i w tym roku już nie takich grajków jak Reid ogrywał, więc tu wydaje się dosyć pewny typ, tym bardziej biorąc pod uwagę solidną formę Thiema. Reid jak to Reid, bez specjalnych wyników w tym roku, oczywiście wygrał Challa u siebie, ale to może być za mało, poza tym widocznie forma idzie w dół.
Kosakowski D. - De Bakker T. 1 2.75 4/10 Bet365 ✅
De Bakker nigdy nie był jakimś wybitnym specjalistą od kortów twardych, fakt chłopak stylizowany był na przyszłe top50, ale zaciął się w pewnym momencie, nie zły technicznie, mecz walki się zapowiada, bo Kosakowski jak to każdy Amerykanin u siebie łatwo punktów nie odda, poza tym on &quot;czuje&quot; te korty, jego teren, więc tutaj Holender łatwo nie będzie miał, nie wiem skąd te kursy. Oprócz urwanego seta z podmęczonym Gasquetem De Bakker nic konkretnego nie pokazał nam.
Goffin D. - McGee J. 1 1.25 bet at home 8/10 ✅
Kolejne spotkanie wyglądające pewnie z tej oferty dzisiejszej. McGee oczywiście potrafi zagrać i stawić się od czasu do czasu, ale nie sądzę żeby zrobił to przeciwko Davidowi, który po kontuzjach w końcu może zacznie coś grać, powoli ku temu zmierza, a do głównego turnieju musi się dostać, takich graczy powinien pokonywać z urzędu. Miesiąc temu na hali zjadł Mcgieego 61 75 teraz będzie na pewno podobnie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Daniel - Clezar 1 1.73 William Hill 10/10 ✅
I mój faworyt na jutrzejszą nockę z oferty. Najlepszy kurs i wydaje mi się najpewniejszy. Daniela obserwuje i chłopak pnie się do góry cały czas, dużo potrafi i zobaczymy na co go będzie stać. Clezar nigdy nie był jakimś świetnym specjalista o szybszych nawierzchni, Daniel natomiast potrafi odnaleźć się wszędzie mam wrażenie i tam gdzie jedzie, zawsze daje siebie 100%, jestem zawodnikiem na którego warto stawiać, bo tanio skóry nie sprzedaje.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Chiudinelli M. - Kondo H. 1 1.22 Unibet 8/10 ✅
Marco na koniec swojej kariery widać, że jeszcze chce się pokazać i chęci do gry widać. Turniej świetny do tego by powalczyć bo obsada nazwijmy to średnia, więc Kondo nie będzie miał większych szans z solidnym i groźnym na szybszych nawierzchniach Chiudinellim który z racji swojego ogromnego doświadczenia powinien tutaj z nim sobie spokojnie poradzić. Szwajcar jak widać najwyraźniej dalej &quot;chce&quot; co mi się podoba, nie odpuszcza i taki turniej jest szansą, żeby się &quot;poprawić&quot;.
Nielsen - Norrie 1 1.61 live bet 8/10 bet365 ✅
Kto ma szansę teraz to pograć to niech gra, bo czuję, że Nielsen sobie potraktował ten mecz treningowo, 1 set przegrany, a w drugim już idzie tak jak trzeba. Norrie młodziutki, Nielsen doświadczony bardzo deblista, myślę, że ogra młodziaka tak czy siak, miałem to podać wcześniej...

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Berman - Coppejans powyżej 19.5 gema 1.80 Bet365 5/10 46 46 ✅
No cóż obaj Panowie perspektywiczni aczkolwiek bardziej lubię zaciętego Kimera Coppejansa który jest ciekawym graczem i mam go pod tzw. &quot;lupą&quot;. Berman łatwo skóry nie sprzeda, może być tutaj 46 46 i wchodzi i tak stawiam, że będzie tutaj walka.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Giraldo S. - Nishikori K. 2 1.29 10/10 William Hill ✅

Różne dzisiaj spotkania i tak trochę nie wiadomo co wybrać, dlatego nie specjalnie wpadło mi nic w oko, oprócz meczu jednego z moich ulubionych tenisistów Nishikoriego. Japończyk ogromny talent, w tym roku bardzo na plus, wiadomo od lat uznawany za solidną postać ATP, gdyby nie kontuzje wcześniejsze, które nie jako go hamowały, to kto wie gdzie byłby teraz i ile turniejów wygranych miałby w dorobku. To jednak nie ważne, bo dzisiaj dostaje Giraldo, który nie jest żadnym grajkiem na korty twarde, solidny - tak można go określić, groźniejszych imho na mączce niż na szybszych kortach, a Japończyk USA bardzo lubi, tam osiąga swoje najlepsze sukcesy. Widzę Japończyka w następnej rundzie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Setkic - Coppejans powyżej 22.5 gema 8/10 Bet365 ⛔
ITF Turcja. Bardzo ciekawie zapowiadające się spotkanie i zobaczymy, bo zarówno Setkicia całkiem lubie jak i Coppejansa, ale tutaj jakby przyszło typować zwycięzce to nigdy bym nie zaryzykował, bo obaj młodzi i obaj chcą bardzo wygrać, więc najbliżej i najpewniej mi tutaj do opcji overowej, która wygląda zwyczajnie smacznie bo jak dla mnie zapowiada się tutaj jakaś trzysetówka lub wynik jakiś bardzo wyrównany wynik.

Do góry Bottom