>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Madman - zarabiać na tenisie!

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Wawrinka - Karlovic powyżej 22.5 gema 1.66 5/10 Bet365 ⛔ zabraklo gema
No cóż, Wawrinka faworyt, to oczywiste, ale czy taki stu procentowy, czy tak na pewno rozjedzie Karlovicia? Nie sądzę, że będzie miał łatwo, dawno nie grał nie wiadomo jak jest przygotowany, na pewno stać go na zwycięstwo, ale Ivo w tym roku gra na prawdę solidnie i tutaj przy swoim serwisie wiadomo - siła, siła, siła i Stasiek może mieć (jak każdy) problemy z potężnym serwisem Iva. Tak generalnie to wiadomo, że lepszy Stasiek jest all-around, ale oczekuję tutaj wyrównanej partii.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Nevolo - Zverev 2 2.20 8/10 Bet365 ✅
Irving Challenger - kwale. Zverev chłopak uważany za jednego z większych talentów w nadchodzących latach ma być kluczową postacią tenisa. Tak na prawdę wchodzi dopiero na &quot;salony&quot;, próbował w Del Ray Beach przez kwale do turnieju ATP się dostać, zatrzymał go po bardzo wyrównanym i praktycznie niewykorzystanym meczu przez Zvereva, bo trzeba było go zamknąć w kluczowych momentach.
Nevolo trochę starszy, wyniki bardzo przeciętne, nie sądzę by sobie poradził z Alexandrem który takie mecze musi wygrywać jak chcę zacząć coś osiągać na tym poziomie, jak dla mnie to jeden z ciekawszych/lepszych kursów na dzisiaj wartych pogrania.

Otrzymane punkty reputacji: +1
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Evans - Juan-Carlos Spir 1 1.20 10/10 ✅ 2:0 1.53 ✅ 8/10 Bet365
Co tu dużo mówić faworyt jest tylko jeden i Daniel ten sezon ma bardzo udany, w końcu zaczął odpalać i robić jakieś ciekawsze wyniki. Juan Carlos Spir żaden konkretny zawodnik, poziom Satelitek i na prawdę ciężko mu będzie utrzymać na dłużej walkę z konkretnym Evansem. Czuję, że szybko tutaj się skończy. Wygra Evans, można założyć, że łatwo, więc 2:0 też można grać bo kurs lepszy. Duża różnica klas na ten moment.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bolelli - Dadamo 1 set 1.25 Bet365 8/10 ✅
Kolejna opcja która powinna spokojnie wejść. 1 secik, pierwszy i powinien być wygrany przez Simeone. Powoli wraca Włoch, myślę, że będzie teraz grał do okresu kwietniowego grał na maksa aby zrobić dobry ranking, tutaj nie będzie zabawy w kwalach, bo nie ma czasu na jakieś &quot;treningi&quot; pomiędzy gemami. Włoch punktów potrzebuje, jest lepszy od Dadamo, który w Challengerach nie daje rady, gracz który większość swoich meczów gra w Satelitkach. Bolelli natomiast pokazał się się w pierwszych meczach tego sezonu z przyzwoitej strony i tutaj nie będzie większych problemów.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Ilhan - Bubka powyżej 20.5 1.90 4/10 bet365 ⛔
Ilhan faworytem to fakt, ale czy aż takim sporym? Kurs bardzo śmierdzi z racji rangi turnieju i różnych sprawek poza kulisami, więc różnie może być. Bubkaj w Rosyjskich klimatach może grać nadzwyczaj dobrze, tym bardziej, że Panowie obaj nie źle serwują, może być tu na styk, dlatego jeśli cokolwiek ma się zdarzyć, to będzie wyrównanie.
Nie stawiałbym Ilhana, może Bubka zawalczyć &quot;przypadkiem&quot;.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Grigelis - Teixeira 1 1.83 5/10 bet365 ✅
Bardzo ciekawa opcja na poranne stawianie. Grigelis bardzo utalentowany, aczkolwiek ciągle czegoś brakuje żeby były wyniki, tym bardziej na tych szybszych nawierzchniach, nie wiem czy to nie przypadkiem głowa jest głównym problemem Litwina, ale po cichu liczę, że ten sezon będzie miał udany. Teixeira bywa groźny, ale głównie na swoich terenach, poza tym chłopak który jest bardziej pasywny mi się zdaje, serwis oczywiście ok, ale wydaje mi się, że zabraknie czegoś, jak Grigelis będzie miał dobry - ofensywny dzień.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bozoljac - Rublev 1 1.22 10/10 bet365 ✅
Co tu dużo mówić, spora różnica klas na ten moment, chociażby biorąc pod uwagę to, że Ilija jest w dobrej, solidnej formie. Młody Rublev powoli wypuszczany, określany jako nowy talent Rosyjski, ale tutaj będzie dużo a dużo różnicy w klasie, Bozoljac za bardzo stabilny i mocny dla młodego Rosjanina. Jeszcze ma czas Rublev, a trafił nie ciekawie.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Puetz T. - Muller G. 2 1.75 9/10 Unibet ✅
Chociaż Puetz nie złe wyniki w ostatnich miesiącach, to Muller jest bardzo doświadczony i ograny na halach, by ktoś taki jak Niemiec mógłby mu na dłużej zagrozić. Nie twierdzę, że jest to będzie łatwe spotkanie dla Gillesa, ale myślę, że umiejętnie będzie polował na breaka i w którymś kluczowym momencie Niemiec pęknie, bo nie takich już pokonywał Gilles jak i kwale z racji jeszcze nie &quot;zrobionego&quot; rankingu musiał przejść i przeszedł, a 1 runda myślę, że będzie dla niego. Spokojnie powinien dać radę z Niemcem, a kurs bardzo konkretny do wzięcia.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Ilhan - Bubka powyżej 20.5 1.90 4/10 Bet365 ⛔
Ilhan faworytem to fakt, ale czy aż takim sporym? Kurs bardzo śmierdzi z racji rangi turnieju i różnych sprawek poza kulisami, więc różnie może być. Bubkaj w Rosyjskich klimatach może grać nadzwyczaj dobrze, tym bardziej, że Panowie obaj nie źle serwują, może być tu na styk, dlatego jeśli cokolwiek ma się zdarzyć, to będzie wyrównanie.
Nie stawiałbym Ilhana, może Bubka zawalczyć &quot;przypadkiem&quot;.
Grigelis - Teixeira 1 1.83 5/10 Bet365 ✅
Bardzo ciekawa opcja na poranne stawianie. Grigelis bardzo utalentowany, aczkolwiek ciągle czegoś brakuje żeby były wyniki, tym bardziej na tych szybszych nawierzchniach, nie wiem czy to nie przypadkiem głowa jest głównym problemem Litwina, ale po cichu liczę, że ten sezon będzie miał udany. Teixeira bywa groźny, ale głównie na swoich terenach, poza tym chłopak który jest bardziej pasywny mi się zdaje, serwis oczywiście ok, ale wydaje mi się, że zabraknie czegoś, jak Grigelis będzie miał dobry - ofensywny dzień.
Bozoljac - Rublev 1 1.22 10/10 Bet365 ✅
Co tu dużo mówić, spora różnica klas na ten moment, chociażby biorąc pod uwagę to, że Ilija jest w dobrej, solidnej formie. Młody Rublev powoli wypuszczany, określany jako nowy talent Rosyjski, ale tutaj będzie dużo a dużo różnicy w klasie, Bozoljac za bardzo stabilny i mocny dla młodego Rosjanina. Jeszcze ma czas Rublev, a trafił nie ciekawie.
Puetz T. - Muller G. 2 1.75 9/10 Unibet ✅
Chociaż Puetz nie złe wyniki w ostatnich miesiącach, to Muller jest bardzo doświadczony i ograny na halach, by ktoś taki jak Niemiec mógłby mu na dłużej zagrozić. Nie twierdzę, że jest to będzie łatwe spotkanie dla Gillesa, ale myślę, że umiejętnie będzie polował na breaka i w którymś kluczowym momencie Niemiec pęknie, bo nie takich już pokonywał Gilles jak i kwale z racji jeszcze nie &quot;zrobionego&quot; rankingu musiał przejść i przeszedł, a 1 runda myślę, że będzie dla niego. Spokojnie powinien dać radę z Niemcem, a kurs bardzo konkretny do wzięcia.
Haas - Nishikori 2 1.44 8/10 Bet365 ⛔
Haas dostaje Japończyka którego ciągle należy traktować bardzo poważnie w kontekście tego sezonu i nie tylko. Bardzo waleczny, świetnie wyszkolony technicznie zawodnik. Dla mnie po raz kolejny Nishikori faworytem, nawet z Haasem który wydaje się, że sezon zaczął solidnie, ale na takich zawodników nie wiem czy starczy mu konsekwencji, a jego forma nie powala na ten moment. Dalej jestem za Japończykiem i go widzę dalej.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Harrison - Lacko 1 1.61 8/10 Bet365 ✅
Harrison w końcu musi zrobić jakiś wynik, nie bez przypadku wybrał Challengera u siebie, całkiem nie źle obstawiony patrząc na nazwiska Brands, Zverev, Lacko, Goffin, Stahkovsky i reszta, to nie nazwiska całkiem przyzwoite więc odpuszczania nie będzie, natomiast i uważam, że Amerykanin tutaj wymęczy te zwycięstwo i Lacko łatwo nie będzie miał, a Amerykanie u siebie zawsze inaczej zmotywowani i lepsi, własne ściany pomogą Harissonowi, a ten potrzebuje zwycięstw, pewnie mi to wygląda.
Kamke - Hajek 1 1.40 5/10 Bet365 ZWROT
Pomyślałem sobie, że Hajek od czasu do czasu faktycznie notuje nie złe wyniki i czasami potrafi zrobić komuś psikusa, ale tutaj jednak faworytem jest Niemiec któremu im szybciej tym powinno być lepiej, natomiast Hajek dobrze ułożony, ale pasujący na wolniejsze korty, wtedy lepiej mu idzie, a on generalnie w sezonie unika gier na kortach twardych, to tutaj chyba chciał pojechać, aby nie &quot;znikać&quot; i spróbować sił w USA, chociaż wydaje mi się, że powinien wybrać halę w Rosji. Tak czy inaczej, Kamke musi się przebudzić i daję mu tutaj większe szanse.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Juan Ignacio Londero - Dischinger 1 1.22 8/10 Bet365 ✅
Co tu dużo mówić Londero określany jako jeden z tych, którzy mają coś namieszać w najbliższych kilku latach, określany jako TOP100, jak będzie się okaże, ale tutaj nie powinien mieć dużych problemów z Dischingerem, którego za dużo w akcji nie widziałem, aczkolwiek z tego co widziałem Londero to pewnie jest on bardziej elastyczny, do siatki podejść umie, zakończyć akcje, bardzo solidny. Pewne zwycięstwo u siebie.
Schonenberg - Łomacki 2 2.50 4/10 Bet365 ⛔
Itf w Wielkiej Brytani. Piotrek co raz lepsze wyniki na turniejach juniorskich, kto wie może będzie z niego materiał na kogoś konkretnego w Polskim tenisie. Schonenberg nie jest jakimś specjalnym zagrożeniem by się go obawiać, próba młodego Polaka który chcę na poważnie zacząć i robić swój ranking, dlatego ja dam szansę utalentowanemu Polakowi i zobaczymy jak to będzie.
Basic M. - Dustov F 1 2.75 4/10 Bet365 ⛔
Dustov ostatnio nie źle się rozkrecił, ale nie jest na tyle stabilny, żeby tą formę prezentować na długi czas, także nie wiem jak to się przełoży na mecz z Basiciem, ale kolejny nie zły kurs. Jeśli ktoś ma możliwość bezpieczniejszą, to może grać jednego seta na Basicia. Ogólnie Dustov jak wielu innych tego typu zawodników, gra siłowa, za lini, serwis mocny, stara się szybko kończyć akcję. Tutaj upatruję Basicia szansę, który wydaje mi się, że oprócz dobrego serwisu, nie źle czuje się na hali, potrafi &quot;wejść&quot; w wymianę, rozegrać akcję i podkręcić tempo gry, co może okazać się kluczowe przy podaniu Dustova, który miał już problemy z tak grającym Pospisilem jak go oglądałem, tak więc jest szansa tutaj coś ugrać.
Pospisil - Becker 1 2.20 Bet365 5/10 ⛔
Kurs jak najbardziej do grania tym bardziej nie wiem czemu aż tak wysoki na Vacka który poprzedni sezon miał udany, co prawda ten jest zupełnie na odwrót, bez łysku, ale w końcu kiedyś ta seria musi się skończyć, lepiej żeby dobra seria się teraz rozpoczeła bo Becker również w tym sezonie przeciętnie, dlatego tutaj oczekuje walki, aczkolwiek myślę, że Pospisil ogarnie Beckera, a kurs spodobał mi się od razu jak go zobaczyłem. O ile serwis Vacka będzie funkcjonował i jego silny fh, będzie w miarę regularny (a z tym było dużo problemu ostatnio) to Becker może się tutaj napocić.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bangoura - Michalicka 1 1.57 10/10 Bet365 ⛔
Z kolegami wyżej zgodzę się, ale również ciekawą opcją jest Bangoura który jest chłopakiem groźnym i nie wiem na ile starczy mocy dla Michalicka by go tutaj skarcić, w szczególności, że Bangoura szybsze nawierzchnie lubi, czuje się tam najlepiej, natomiast Michalicka wręcz przeciwnie, lubi pograć piłką, tworzyć akcje, przez co jego styl jest dosyć monotonny, aczkolwiek skuteczny na rywali, którzy prezentują taki styl jak Bangoura, ale tylko na wolniejszych nawierzchniach, tutaj będzie łatwiej i dla mnie Bangoura jest zdecydowanym faworytem.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Harrison - Rosol 1 2.75 Bet365 8/10 ⛔
Czyż buki ogłupieli? Ja rozumiem, że Lukas jest graczem groźnym z racji swojego potężnego podania, ale chłopak o ile ma dzień - to idzie, a jeśli trafi się słabszy, dużo potrafi psuć, wyrzucać po autach itd. Tym bardziej, że Harrison potrzebuje bardzo zwycięstwo i przełamania, typ na niego u siebie, jest bardziej logiczny niż granie Rosola, który wydaje się, że pomimo dwóch wygranych z konkretnymi rywalami, a szczególnie nad Brandsem (który i tak w tym sezonie spisuje się słaaabo, nie jest to żaden wyczyn w tym momencie), może być Rosol zagrożeniem, to ja i tak uważam, że Rayan z wszystkimi zagrywkami tego typu jakie Rosol ma za zaoferowania sobie poradzi i po zaciętym meczu górą będzie Amerykanin. Kurs tak jak wspomniałem wysoki, ze względu ma pewne zwycięstwa Czecha. Jednak dzisiaj może być zupełnie inaczej.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Lajovic - Berankis 2 2.4 5/10 bet365 ⛔

Też jestem za Berankisem. Lajovic wydaje mi się nie co bardziej surowy, pomimo, że nawierzchnia w Miami nie jest super szybko, to wciąż hard, gdzie Berankis powinien czuć się najlepiej z racji swojego stylu gry. Powinien Litwin w miarę czasu zdominować Lajovica, który będzie próbował wdawać się w dłuższe wymiany, lecz licze, ze Berankis go rozstrzela i zakończy to się zwycięstwem Litwina.
Odesnik - Bedene 2 2.00 Bet365 6/10 ✅
Typ przeciwko zawodnikowi z USA. Odesnik na pewno bardzo niewygodny gracz, z którym Alajz będzie miał ciężko przeprawę, ale jeśli Słoweniec chce w końcu robić jakiekolwiek wyniki na turniejach ATP to musi takie mecze wygrywać, nie ma łatwego rywala, będzie ciężko, ale Aljaza bardziej lubię i jeśli będzie miał dzień, serwis siedział, to prawdopodobnie będzie to wyrównana walka na korzyść mam nadzieję Słoweńca.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Estrella - Sock 2 1.38 8/10 bet365 ✅
Kończąca się runda kwali i jak dla mnie najpewniej wyglądające spotkanie, bo Estrella o ile jest solidnym grajkiem challengerowym i potrafi od czasu do czasu gdzieś jakieś wyniki zrobić w turniejach gorzej obstawionych to tutaj myślę, że będzie ciężka przeprawa dla Estrelli i Sock z racji swoich choćby ścian będzie dodatkowo zmobilizowany, a wiemy, że Jack lata temu określony jako wielki talent, nigdy nie wystrzelił tak na prawdę, ale go spokojnie tutaj stać, żeby przejść Estrella z jego możliwościami.

Kamke - Bedene 2 2.37 4/10 bet365 ✅
Cóż dużo powiedzieć, Aljaz dostał poważnego przeciwnika w kolejnej rundzie, chyba jednak lepszego od Odnesnika, ale to nie oznacza, że nie ma żadnych szans. Co prawda h2h 1:0 dla Kamke, ale czas w końcu na rewanż. Niemiec w Irving zagrał nie zły turniej, pokonał Istomina, no i po kreczach Hajke i Marchenko, więc nie do końca można ocenić jego obecną formę na ten moment. Bedene natomiast myślę, że zawalczy z Niemcem i zrobi wszystko, żeby przejść dalej, a mecz może znowu być bardziej na styku, więc byłbym ostrożny z faworyzowaniem Niemca, Bedene w dobrym dniu, może go tutaj nie źle pomścić, a umiejętnościowo nie ma aż takiej przepaści między nimi, by kurs różnił się tak bardzo.
Buchanan - Lapentti 1 2.20 Bet365 6/10 ✅
Ciekawie to wygląda bo Lapentti nie jest już zawodnikiem młodym ani perspektywicznym, nie wiem jak poważnie traktuje ten turniej, ale gdy zobaczyłem kurs na przeciwnika to głęboko się zastanowiłem. Buchanan choć jak Lapentti bardziej pasuje moim zdaniem na wolniejsze korty, to jego styl z racji Amerykańskich korzeni i wychowania tenisowego jest agresywniejszy i konkretniejszy, a tym bardziej, że hala i szybsze nawierzchnie bardziej mogłyby predysponować Buchanana, to widzę tutaj w kolejnej rundzie Amerykanina, a nie Lapenttiego...

Otrzymane punkty reputacji: +6
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Wang - Evans 2 1.50 10/10 Betclic ⛔
Kolejne spotkanie o którym kolega wyżej wspomniał, a które ja pograłem sam osobiście, bo uważam, że Evans ciągle robi małe kroki do przodu i na ostatnich miesiącach poszedł bardzo do przodu. Myślę, że z racji całkiem poważnej rangi tego turnieju te kwale potraktuje poważnie, a i jest szansa na zdobycie kilku punktów do rankingu jak i może zrobienia jakiegoś fajnego wyniku. Wang groźny, ale na swoich teranach, a nie sądzę, by z niewygodnym i walecznym, ofensywnym Danielem miał tutaj za dużo do powiedzenia w kluczowych momentach może po prostu zabraknąć czucia Azjacie, a wtedy Evans lubi wykorzystywać słabsze momenty przeciwników. Dla mnie faworytem znacznym jest Brytyjczyk.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Veic - Rola 2 1.57 7/10 Unibet ✅
Veic przygasł już dawno, jeszcze 2-3 sezony temu był określany jako zawodnik który może coś namieszać w tourze, ale kompletnie się facet pogubił, to kontuzje, to słabsze wyniki i tak jakoś ciągle bez konkretnego planu. Rola natomiast zaczyna sezon na mączce gdzie patrząc na jego wyniki tam spisuje się jednak najlepiej, chociaż jest bardzo uniwersalny i z tym zawodnikiem należy się liczyć w przeciągu najbliższych 2 lat. Oczywiście Blaz wygląda dla mnie tutaj dużo pewniej, choćby z tego powodu, że ten sezon zaczął zdecydowanie lepiej niż Veic, jest jakiś zachowany rytm gry, no i jednak wydaje mi się, że technicznie, jako i ogólnie tenisowo jest w tym momencie znacznie lepszy Słoweniec, poza tym Veic często nie ma żadnego planu B na swoją grę i jak nie idzie, a często tak bywa, to mecz szybko kończy.

madman 1,9K

madman

Użytkownik
Przysiężny - Montanes 1 1.50 8/10 ⛔
Hmm, kolega wyżej przeciwko Ołówkowi, a ja jednak inaczej i sądzę, że skończy się zwycięstwem Polaka. To, że hard to raz, Polak będzie miał na pewno sporą przewagę przy swoim podaniu, bo Montanes nie jest jakimś mistrzem returnu, jak i obrony, bardzo solidny, ale nie wydaje mi się, że jak Przysiężny się rozpędzi, nabierze pewny rytm, to tutaj Hiszpanowi będzie baaardzo ciężko na jakikolwiek sukces. Moim zdaniem końcowe zwycięstwo będzie należało do Polaka.
Granollers - Gabashvili 1 1.53 6/10 Bet365 ⛔
Gabashvili nie jest w jakiejś konkretnej formie, oczywiście jest zawsze niewygodny do grania, ale Marcel mógł trafić gorzej, a nie trafił źle i jeśli w Miami chce zrobić jakiś wynik, to trzeba ogarnąć Gabę. Marcel słabo sezon zaczął, ale nie ważne gdzie gra i na jakiej nawierzchni, jakiś tam poziom prezentuję i liczę, że w tym spotkaniu zaprezentuje się lepiej, bo generalnie jest w moim przekonaniu lepszym tenisistą, bardziej ułożony, myślący na korcie.
Carreno-Busta - Sousa 1 2.50 4/10 Bet365
Nie wiem skąd taka różnica kursowa bo o ile Sousa jak i Careno czują się najlepiej na mączce, to ta nawierzchnia nie jest jakaś super szybka w USA, tak więc detale będą decydować o zwycięstwie, a Busta robi duży progres na przeciągu 2 lat, ciężko się z nim gra i na chłopaka musi uważać dokładnie każdy, a stawianie przeciwko niemu, jest bardzo ryzykowane, pewnie nie raz każdy się przekonał o tym. Nie rozumiem kompletnie dlaczego taki kurs, a pewnie on będzie spadał. Bardziej mi tu &quot;pachnie&quot; w stronę Hiszpana.
Giraldo - Baghdatis 2 1.90 10/10 Bet365 ✅
Polecę na maksa jutro w stronę Bagiety, pomimo tego, że jego forma nie jest wysoka i można negować pewne rzeczy to w końcu dalej Bagieta, który w swojej karierze już nie takich zawodników jak Giraldo pokonywał. Giarldo nie pasuje mi w ogóle na hard, od czasu do czasu oczywiście pogrywa, ale najlepiej spisuje się na mączce. Siła jest po stronie Cypryjczyka, jeśli nie będzie brakowało regularności to Cypryjczyk czuję, że zmiecie Santiago. Dostał WC, a czuję, że ten turniej potraktuje jak najbardziej poważnie, bo można było wiele razy odczuwać, że mniej &quot;popularne&quot;, czy mniej &quot;ciekawe&quot; turnieje Bagieta odpuszcza, to tutaj zarówno miejsce, klimat, kasa, nie jest taka zła, by dalej przejść, a na to go stać z tym rywalem.
ITF USA
Sweeting - Marcora 1 1.56 10/10 Sportingbet ⛔
Nie wiem co by się musiało stać by Ryan to przegrał na swoich ścianach. Co prawda to ITF, ale pamiętamy Sweetinga jeszcze kilka lat temu z tego, że było to groźna postać na poziomie ATP. Teraz wraca, odrabia ranking i sukces musi być, tym bardziej, że nawierzchnia szybka/hard, do tego rywal idealny do rozklepania, nie ma co się tutaj za dużo zastanawiać, bo faworyt jest jeden i ufam Sweetingowi, który musi klepać w Sateliktach by wracać, no, ale taki jest na ten moment jego obowiązek.

Otrzymane punkty reputacji: +2
madman 1,9K

madman

Użytkownik
Bangoura S.- Hochwalt T. 1 1.40 5/10 Bet365 ✅
Bangoura mnie zawiódł bardzo ostatnio z Michalicką, nie wiem jak przegrał tego TB, spisał się fatalnie. Chłopak ma na prawdę sporę możliwości i materiał na zawodnika w ciągu najbliższych lat myślę, że na granice minimum TOP200. Hochwalt mniej błyskotliwy od kolegi, rzemieślnik, który od czasu do czas zrobi jakiś wynik, ale po nim nie oczekuje się na razie zbyt wiele, a rywal bardzo ciężki, dlatego faworyzuję tutaj Bangourę.

Do góry Bottom