No i dotrwałem do kuponu nr 100#. Z tego też powodu pomyślałem że zrobię malutkie podsumowanie.
Ilość kuponów: 100
Ilość trafionych: 92
Ilość nietrafionych: 8
Ilość kuponów: 100
Ilość trafionych: 92
Ilość nietrafionych: 8
W ciągu pierwszego tygodnia zarobiłem moim systemem 100.92j co dawało mi 476zł. W ciągu następnego tygodnia zarobiłem 221.86j razem daje nam to 322.78j! Po szybkim przeliczeniu w przybliżeniu to aż 1555zł!
Jestem bardzo zadowolony z tego wyniku, zważywszy na to że w weekend praktycznie nie grałem. Brakuje mi odrobinę meczy bo jak wiemy praktycznie wszystkie ligi stoją, ale rekompensuję sobie to bramkostrzelnymi meczami towarzyskimi.
Kontynuuje swoją grę tak jak do tej pory. Jaki mam cel? Nie mam żadnego. Jest to z pewnością wada ale myślę że gdy osiągnę poziom 1000j, pomyślę co dalej. Najbliższy pomniejszy cel to postarać się osiągnąć znów 200% poprzedniego tygodnia. Wiem jednak że mogą być problemy z przyjmowaniem stawek, bo nie będzie to już 10j tylko niebawem nawet 80j. Przez to gra może być trudniejsza ale niebawem wracają wszystkie ligi, a co za tym idzie większa płynność na rynkach Betfair.
Wszystkiego zielonego moi drodzy. Powodzenia w grze!
Kontynuuje swoją grę tak jak do tej pory. Jaki mam cel? Nie mam żadnego. Jest to z pewnością wada ale myślę że gdy osiągnę poziom 1000j, pomyślę co dalej. Najbliższy pomniejszy cel to postarać się osiągnąć znów 200% poprzedniego tygodnia. Wiem jednak że mogą być problemy z przyjmowaniem stawek, bo nie będzie to już 10j tylko niebawem nawet 80j. Przez to gra może być trudniejsza ale niebawem wracają wszystkie ligi, a co za tym idzie większa płynność na rynkach Betfair.
Wszystkiego zielonego moi drodzy. Powodzenia w grze!