Witam!
Potrzebuję statystyk,które będą pokazywać w której połowie wpada więcej bramek.Dokładniej chodzi mi o zakład 0.5 gola w 1 poł.lub na odwrót.
Dziękuję za pomoc!
Ten wątek założyłem właśnie w tym celu, aby innym użytkownikom FB ułatwić wszelkie tego typu ( jednak już co do konkretów samodzielne ) poszukiwania jak te Twoje - poprzez zgromadzenie tu zbioru linków do wszelkiego rodzaju statystyk dotyczących piłki nożnej.
Tak więc jest tu także i taka statystyka jakiej potrzebujesz - wystarczy tylko chcieć skorzystać już z zawartości 1. wpisu otwierającego ten wątek, bo jest tam np. rosyjski portal:
Na stronie http://www.footballdatabase.eu/
znajdziemy np. ciekawą statystykę Players goals streaks, czyli piłkarzy którzy zdobywają bramki w kolejnych meczach.
Players goals streaks
Albian Ajeti 7 goals in 7 consecutive matches (FC Basel B)
Bruno Moreira 8 goals in 6 consecutive matches (Paços de Ferreira)
David Clarkson 6 goals in 6 consecutive matches (Dundee FC)
Nicolas Peres 8 goals in 5 consecutive matches (Auch)
Lee Nguyen 6 goals in 5 consecutive matches (New England Revolution)
Sjoerd Ars 6 goals in 5 consecutive matches (NEC Nijmegen)
Karel Ternier 6 goals in 5 consecutive matches (Coxyde)
Przeglądam ten temat i nie mogę znaleźć linka, który pomoże mi wyselekcjonować drużyny z najwyższym wskaźnikiem, w których padł "jakiś" łamaniec HT/FT.
Czy znacie może taką stronkę, dzięki której można wyfiltrować drużynę z taką statystyką?
Można sobie taką statystykę wyczytać na livesports.pl, natomiast trochę żmudne jest przeglądanie każdej tabeli pod tym kątem
będę wdzięczny za pomoc.
pozdrawiam