>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

LVBet - Oszuści - Manipluacja wygranymi zdarzeniami

G 0

gooman

Użytkownik
Witam szanowne grono forumowiczów,

Chciałbym ostrzec przed firmą bukmacherską LVBet. Pod żadnym pozorem nie zakładajcie tam konta!! Jeśli posiadacie tam konto radzę wypłacić pieniądze jak najszybciej i zacząć obstawiać mecze w innym bukmacherze - naprawdę oszczędzi Wam to wiele nerwów i stratę pieniędzy. Jeśli grasz w LVBet i przegrywasz pieniądze jest wszystko cacy, nie daj boże zaczniesz wygrywać...to zrobią wszystko aby Tobie tych pieniędzy nie wypłacić.

1 marca obstawiłem mecz ligi gruzińskiej FC Gagra - Torpedo Kutaisi. Typ który obstawiłem na ten typ był wygrany, ku mojemu zaskoczeniu kupon zostal anulowany (!!). Dopiero po kontakcie z chatem, kilku e-mailach zweryfikowali kupon poprawnie. Myślę sobie, że albo to po prostu ich niedopatrzenie... albo to ich "taktyka" na poprawienie wyników finansowych kosztem graczy?? Bo ile osóbo bstawia lige gruzińską?? Na pewno nie tylu ile najpopularniejsze ligi... Komuś tak rozliczą kupon i nie będzie się upominał o swoje i "dutki" zostają u bukmachera.

Naiwnie zamiast uciekać z tego bukmachera, obstawiałem tam dalej, wierząc, że to tylko pomyłka...i widząc, że na przeróżnych forach pojawiają się informacje o problemami z nimi. Niby legalny bukmacher, sponsor Śląska, Lechi, Piasta Gliwice...a takie machlojki z użytkownikami?!?! NO WAY! A jednak...

03.04.2025 obstawiłem mecz koszykówki w Turcji (play off kobiet) Besiktas-Fenerbache (handicap +28 na Besiktas) i mimo wygranej (prawie 1200 zł - screen w załączniku) nierozliczyli mi tego kuponu jako wygrany, tylko anulowali zakład!!! Twierdząc, że te kursy to pomyłka i tak mają w regulaminie, że mogą każdy zakład anulować. Mam również zapis screenów które pokazują, że u innych bukmacherów też były takie kursy! U innych bukmacherów handicapy były nawet większe. Wzięło się to z tego, że w pierwszym meczu obu drużyn różnica punktowa wynosila +48 punktów na korzyść Fenerbache. Najśmiesznejsze jest to, że to był normalny live i trwał cały mecz koszykówki i kursy te skakaly sobie kilka procent w górę, kilka procent w dół to o pomyłce nie może być mowy!

Na moje reklamacje dostałem odpowiedź e-mailem:

Twoje przesłane zakłady zostały zwrócone, ponieważ kursy były niepoprawne.

Zgodnie z regulaminem:

Spółka zastrzega sobie prawo do poprawy każdej oczywistej pomyłki, bądź błędu oraz do podjęcia niezbędnych kroków, aby zapewnić satysfakcjonujący poziom świadczonych Klientowi usług. Oczywista pomyłka może być spowodowana błędem ludzkim, jak również problemem technicznym prowadzącym do publikowania nieprawidłowych informacji na stronie internetowej lvbet.pl.
Ja rozumiem, że każdy bukmacher ma taki regulamin i się na niego zgadzam. Problem polega na tym jak go nadinterpretują - wykorzystują go aby nie wyplacać oczywistych wygranych.

Załączniki

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Tam dość często wypłacam bonus podwójny zysk i nigdy problemów nie było. Superbet to złodzieje nr 1 którzy po dużej wygranej zawisili konto pod pozorem dodatkowej Weryfikacji dokumentów co było zwykła ściemą.

P 3,2K

Pirania

Użytkownik
3 lata temu zdarzały mi się anulacje i kilka kuponów zniknęło, wypłaciłem stamtąd kasę nigdy więcej nie wróciłem do gry.

Do góry Bottom