>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

LVBet - Oszuści - Manipluacja wygranymi zdarzeniami

G 18,4K

grajek19

Użytkownik
przeciez to normalna praktyka u wszystkich.
Raz na czas robią łapanki i jak ktoś w ich mniemaniu nadużywa promocji to wyłączają dostęp do bonusów. Buki to nie organizacje charytatywne
Nie znam takiej praktyki w Forbet STS etoto zawsze widzę że ludzie dostają bonus i jest on dostępny dla każdego. Tu dla wybranych . Zresztą pseudobuk i tyle w temacie. Mogą mnie blokować wszędzie . Złotówki tam już bym nie wpłacił jakby mi dawali nawet 100 000 to tym co mi napisali na czacie

D 11,7K

damianex1

Użytkownik
Ja tam kolo roku grałem tylko podwójny zysk i prawie z każdego bonusa dobre pieniądze wypłacałem. To juz z 5 miesięcy nie daja tego, koledze daja. Raz mi dali i zabrali. Pytałem i co chodzi to ze przez pomyłkę dali 😄 poza tym bonusem to nie widzę przesłanek do grania na tej stronie. Jedynie co mogę napisać to ze nigdy żadnych wałków z typami nie robili. Jak siadło tocsiadlo i wyplacali.

G 975

gruby_czarny

Użytkownik
Nie znam takiej praktyki w Forbet STS etoto zawsze widzę że ludzie dostają bonus i jest on dostępny dla każdego. Tu dla wybranych . Zresztą pseudobuk i tyle w temacie. Mogą mnie blokować wszędzie . Złotówki tam już bym nie wpłacił jakby mi dawali nawet 100 000 to tym co mi napisali na czacie
Ale w jakis sposób widzisz że "zawsze widzę że ludzie dostają bonus" ? że baner z promocją wisi na głownej stronie ?
Ja też widzę baner ale jestem wykluczony i bonusu nie dostanę

G 0

gbocian11

Użytkownik

Nie żartuj. Z Forbet to nawet dostałem oficjalne pismo pocztą, że mnie wykluczają z wszystkich promocji :D

Do góry Bottom