cytat z dnia 15 stycznia 2020 19:02 przez litvos12341Witam serdecznie. UWAGA ! PRZESTRZEGAM PRZED
LVBET ! Po wygraniu zakładów za większą stawkę założyli mi limit : 5zł - UWAGA 5zł na jeden zakład (nie ważne czy LIGA WŁOSKA czy LIGA ANGIELSKA). Przy wyższym kursie tzw. "tasiemka" maksymalna stawka wynosi 0,5zł (50 groszy !!). Po kontakcie z czatem dostałem informację od konsultanta :
"Stawki maksymalne na dane spotkania w Twoim przypadku został dobrane indywidualnie przez nasz Dział Sportowy. Decyzje podjęte na temat limitu stawek są ostateczne."
Ok a więc chciałem wypłacić swoje pieniądze... Zaczęły się problemy...
Prośba o wysłanie swojego zdjęcia wraz z dowodem osobistym, datą oraz napisem
LVBET... Jeszcze to przebolałem i wysłałem...
Chcieli równiez potwierdzenie,że rachunek bankowy,ktory zostal podany podczas rejestracji nalezy do mnie.. To rowniez wykonalem...
Ok,teraz chcą kolejny dowód UWAGA : Potwierdzenie,że ostatnia wpłata została wykonana z konta podanego podczas rejestracji...
Niestety wpłata wykonana została poprzez sytem BLIK z konta bankowego mojej żony.
Uwaga : Otrzymałem informację,że doładowanie konta musi zostać wykonane z konta,które zostało podane podczas rejestracji.
Jednym słowem wstyd i hańba ! Nie chcą wypłacić wygranych pieniędzy !! Obsługa mnie olewa !!
Dla przykładu inni bukmacherzy potwierdzili rejestrację w przeciągu 30minut (pełna aktywacja wraz z wszystkimi zdjęciami i dokumentami)
Nie polecam !!!! Jeszcze okaże się,że nie wypłaca mi moich pieniędzy,ponieważ przelew doładowujący został wykonany z konta mojej żony...