To jeszcze moja opinia o LVBet.
Generalnie gram od 15 lat (kiedyś stacjonarnie, potem tylko internetowo), w LVBet mniej więcej od roku.
Plusy:
- niska stawka od 0,50 PLN (ma znaczenie dla grających progresją, po kilku nietrafionych kuponach z rzędu)
- zakłady na ilość goli (aczkolwiek za mało jest zakładów na +/- 0.5, +/- 1.5, +/- 3.5 czy +/- 4.5 gola)
- oferta na niektóre niszowe sporty (np.
badminton,
tenis stołowy, e-sporty)
- możliwość łączenia zakładów
Live z zakładami normalnymi, ALE ...
Minusy:
- łączenie zakładów
Live z normalnymi na jednym kuponie często zawodzi, zmiany kursów i chwilowe zawieszenia oferty powodują albo konieczność usunięcia zakładu z kuponu albo oczekiwania na odblokowanie oferty (np. wczoraj przez pół godziny nie mogłem postawić takiego mieszanego kuponu i się poddałem, a później okazało się, że kupon by mi wszedł),
- przygotowany do zagrania kupon często nie wchodzi od razu, bo któryś zakład (niestety nie wiadomo który) się akurat aktualizuje,
- nie ma tzw. Oferty Dnia widocznej na jednym wspólnym interfejsie, dlatego też wybierając zakłady z oferty LVBet mam otwartą jednocześnie stronę
www.betexplorer.com z zakładami na dany dzień, żeby nie musieć wchodzić we wszystkie zakładki,
- nie ma możliwości zagrania kuponu Maxikombi (tak jak w
Fortunie), jest tylko zwykły zakład rozpisowy,
- nie można sobie przygotować e-kuponu; co prawda wybierane zakłady będą widoczne po zalogowaniu, ale tylko na tym samym komputerze; kupon przygotowany np. w pracy można sobie zapisać jedynie na karteczce i zagrać w domu, chyba że nie ogarnąłem jeszcze jakiejś funkcjonalności,
- przekroczenie ustalonych (planowanych zgodnie z grafikiem gier) sztywnych godzin rozpoczęcia spotkań powoduje ich wypadnięcie z oferty; a przecież często się zdarza, że mecze tenisowe, badmintonowe, nawet siatkarskie mają obsuwę, a LVBet tego nie uwzględnia i nie aktualizuje; nie wszystkie z tych spotkań wchodzą do oferty
Live.
LVBet reklamuje się jako innowacyjny i nowoczesny bukmacher, jednak chyba już jestem za stary i zbyt przyzwyczajony do tradycyjnych buków by to docenić, a strona LVBet to często zabawa dla ludzi o mocnych nerwach.