Najlepiej nigdzie ????... ale jak już grasz to tam gdzie oferta jest najlepsza i nie ma limitów po 50 zł <patrz forbet> czyli zostaje STS i FORTUNA - nie ma wyboru w bukach - jak już gram to chociaż nie mam problemów z graniem za większe kwoty live czy z oferty.Skalusiu to którego z buków naziemnych polecasz do grania LIVE?
Ja gram dla zabawy traktuje grę aby mieć dreszczyk emocji.Polecam te buki ze względu na limity - nie gram niższych lig dlatego nie wiem o takich sytuacjach.Jeśli nigdzie, to po co cała rozkmina? STS i Fortuna dla mnie odpada. Gram głównie niższe ligi polskie. Fortuna nie przyjmie przez neta więcej niż 110zł na te rozgrywki (nie idzie powtórzyć kuponu). Ponadto wypłaty idą b.długo. Z kolei STS często blokuje możliwość łączenia 2 spotkań z tej samej grupy 4 ligi. Do tego kur***ka marża.
Nie zwija interesu, tylko po prostu teraz mało kto obstawia stacjonarnie, to bez sensu trzymać na siłę punkty, które świecą pustkami. Nie przez przypadek Fortuna wprowadziła jakieś godziny bez podatku w niektórych punktach, to samo jako "happy hour" ma od jakiegoś czasu Milenium. Przecież tak chwalony przez Ciebie forbet w ogóle nawet punktów nie otwierał, tylko działają w internecie - i dobrze, bo to nieopłacalne zupełnie w chwili obecnej. Dziadki i tak z przyzwyczajenia puszczą taśmy w STSie, a koszty wysokie utrzymania takich punktów.o co chodzi z punktami stacjonarnymi, dlaczego są zamknięte? lvbet już zwija interes?
..dziwne bo wczoraj normalnie można było u nich grać w punktach....A nie mają cofnietej koncesji, tylko zabrane przez SC terminale, podobnie chyba Fortuna (w tym przypadku tylko słyszałem nie wiem czy prawda). Ponoć mimo strasznych wysiłków SC nic nie znalazła i terminale mają powoli wracać do punktówno i znów nie masz racji, dopytałem w punkcie (akurat był otwarty jak wracałem, ale nie przyjmowali zakładów) i usłyszałem, że cofnęli im koncesje
Cashout zapomnij.Panowie, polecacie tego bukmachera? Jak z zakładami, ile trwa wypłata, czy są cashouty?
Według mnie jest to dobry buk. Ciekawe promocje i to przy każdej większej imprezie. Kursy są przyzwoite. Wypłaty są nawet w kilka minut, tylko tutaj trzeba też mieć konto w odpowiednim banku. CashOut na ten moment brak, ale trzeba pamiętać, że są od niedawna na polskim rynku. Generalnie załóż konto i sam oceń.????Panowie, polecacie tego bukmachera? Jak z zakładami, ile trwa wypłata, czy są cashouty?