baz
Użytkownik
mi już ładne kilka godzin nie działa stronkachodzi wam ta strona? ja nie mogę sciągnąć softu...
mi już ładne kilka godzin nie działa stronkachodzi wam ta strona? ja nie mogę sciągnąć softu...
strona mi też nie działachodzi wam ta strona? ja nie mogę sciągnąć softu...
Rafał, a Tobie się stare forum znudziło już czy co, że tutaj się zacząłeś udzielać? :jezora:
Mi się powoli zaczyna podobać ten dział, jeszcze trochę i Cię dogonię w osiągięciach :-DNie znudzilo sie ,ale tam w dziale kasyn sie mało dzieje.A to jeden z moich ulubionych tematów
Jeden ładny jackpot i juz :spokodfhgfh:Mi się powoli zaczyna podobać ten dział, jeszcze trochę i Cię dogonię w osiągięciach :-D
Teraz tak spojrzałem na wygraną mateusza to 1700 i spojrzałem na swoją, to jakbym zagrał za taką stawkę co mateusz to bym wygrał 20000E hmm...to by było coś ????
Ja mam neostrade, wczesniej mi strona chodzila, zarejestrowalem sie nawet, ale teraz nie wchodzi nic :xmam takie pytanie, wchodzi komuś ta strona kto ma neostrade ??
ja mam tak samo jak ty tez mam neoJa mam neostrade, wczesniej mi strona chodzila, zarejestrowalem sie nawet, ale teraz nie wchodzi nic :x