endriu
Forum VIP
no właśnie nie raz jest tak, że po prostu nie wolno tego ruszać i już, ale nie wiem jak jest w tym wypadku !ale to by mi się nie wliczało do obrotu chyba ?
no właśnie nie raz jest tak, że po prostu nie wolno tego ruszać i już, ale nie wiem jak jest w tym wypadku !ale to by mi się nie wliczało do obrotu chyba ?
właśnie o tym mówię :kwasny4565:ja kiedyś w jednym kasynie, przez to ze grałem na ruletce zagrałem max 5 razy !! straciłem 200 $ bo mi powiedzieli ze ruletka była zakazana do obrotu
Moze musisz teraz 80euro obrocic przez ta ruletke, ale nie wiemale to by mi się nie wliczało do obrotu chyba ?
napisz do supportu i czekaj na odpowiedzkurcze no to lipa bo nie wiem co teraz robic czy krecic czy co co radzicie?
Napisz i się spytaj na live czacie :spokodfhgfh:kurcze no to lipa bo nie wiem co teraz robic czy krecic czy co co radzicie?
napisz do supportu i zapytaj jak to jest z obrotem , tak będzie najlepiejkurcze no to lipa bo nie wiem co teraz robic czy krecic czy co co radzicie?
spoko, niedziela jest i nie każdy support odpisuje w 15 minut. poczekaj do jutra i będziesz wszystko wiedziałno to dobra tylko ze live cchat pisze ze online a kurde jest offline a pisze na miela to od 15 nie odpisali nic ????
nie wiem jak tu jest,ale ruletka w wiekszosci kasyn wogole nie liczy sie do obrotu lub wogole nie mozna na niej grac. Wiec albo Ci sie automatycznie zwiekszył obrót do nie wiem ile moze x 1000 .W jednym kasynie tak było kiedys .Moze 500 .Nie szalej z ta kasa co masz ,poczekaj gdy support bedzie dostepny i spytaj .ej a jak myślicie, czy to może przez to, gdyż miałem 10$ to poszedłem na ruletke, dograłem na niej do 80$ i potem poszedłem na sloty i kręciłem od godz 14 na grze Spin the world.
Rafał, a Tobie się stare forum znudziło już czy co, że tutaj się zacząłeś udzielać? :jezora:Heh gratulacje.Piekna linia :spokodfhgfh: ale juz dawno powinienes miec na real money