>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

LUCK3 33usd ND 21.04-26.04

baz 25

baz

Użytkownik
ja kiedyś w jednym kasynie, przez to ze grałem na ruletce zagrałem max 5 razy !! straciłem 200 $ bo mi powiedzieli ze ruletka była zakazana do obrotu

rafal08 0

rafal08

Użytkownik
ej a jak myślicie, czy to może przez to, gdyż miałem 10$ to poszedłem na ruletke, dograłem na niej do 80$ i potem poszedłem na sloty i kręciłem od godz 14 na grze Spin the world.
nie wiem jak tu jest,ale ruletka w wiekszosci kasyn wogole nie liczy sie do obrotu lub wogole nie mozna na niej grac. Wiec albo Ci sie automatycznie zwiekszył obrót do nie wiem ile moze x 1000 .W jednym kasynie tak było kiedys .Moze 500 .Nie szalej z ta kasa co masz ,poczekaj gdy support bedzie dostepny i spytaj .

Kiedys nawet z osoba z tego forum ugralismy duzo w kasynie ,ale nie na tej grze co była promocja i zamiast obrotu x 50 trzeba było zrobic obrót x 2000 ???? .Oczywiscie sie nie udało

Do góry Bottom