Wiem czego dotyczy nazwa LUCK3. Nie zrozumiałeś mojej aluzji, ale to już inna bajka. Wytłumaczę Ci to po chłopsku, jeżeli twoje podstawowe dane nie są należycie chronione przez tą pseudo firmę to tak samo może się stać z foto twojej karty kredytowej ( na tylnej stronie jest podpis posiadacza ) i módl się żeby jej nie wykorzystali w innym celu. Jak jeszcze nie zrozumiałeś to znaczy, że nigdy jeszcze nie zostałeś porządnie okradziony, ale przy takim podejściu to nie potrwa już długochory jesteś, to LUCK3 to jest nazwa firmy, a tu pisze po prostu że należy przesłać front-przód, back-tył karty którą dokonało się depozytu :-D
Wysłałem im na razie z neta skan, jutro pójdę do banku i poproszę o wydruk, zeskanuje im i wyślę, ale może uznają.wyslij im scan wyciagu z banku,ale najlepiej nie internetowego bo wiekszosc firm takich nie uznaje
Z tego co wiem to jeszcze nikt nic nie wyciągnął. Także narazie trzeba sie uspokoić i czekaćCiekaw jestem, czemu mi nie działa :x
To pochwalcie się, ile od nich wyciagneliscie? ????
endriu a aktywowales bonus ?powiedzcie na jaki adres wy piszecie że coś wam odpisują, bo ja napisałem poprzez stronę wczoraj i dziś, o tym żeby mi dodali bonus, bo mi wyskoczył error i go nie mam, a kodu już mi nie przyjmuje, lecz nic mi jeszcze nie odpisali ???? ?
rozumiem cię, nie zostałem okradziony, i cała wypowiedź jest zrozumiała, po prostu w tej chwili nie myślałem o kodzie z karty, tymi 3 ostatnimi cyframi, może okradziony nie byłem, ale nie wiem z kolej, czy ty kiedyś byłeś podpięty tak jak ja na lewo do sieci radiowej :-D i jej admin przechwycił mi konta na "fotka", "gmail", i co najgorsza "allegro" z czym mam teraz problem, bo to takie barany że nie wiem, więc każdy coś przeżył ...Wiem czego dotyczy nazwa LUCK3. Nie zrozumiałeś mojej aluzji, ale to już inna bajka. Wytłumaczę Ci to po chłopsku, jeżeli twoje podstawowe dane nie są należycie chronione przez tą pseudo firmę to tak samo może się stać z foto twojej karty kredytowej ( na tylnej stronie jest podpis posiadacza ) i módl się żeby jej nie wykorzystali w innym celu. Jak jeszcze nie zrozumiałeś to znaczy, że nigdy jeszcze nie zostałeś porządnie okradziony, ale przy takim podejściu to nie potrwa już długo
tak już ci mówię, wczoraj tak jak każdy miałem problemy z chodzeniem stronki, lecz w końcu się zalogowałem, dałem "play" i załadowała mi się stronka na której wklepałem kod "NY2009" i wyskoczyło że mam bonus i był bo go zobaczyłem, lecz zaledwie chwilkę, bo nic nie zdążyłem zrobić, a tu jakiś error, rozłączyło mi stronę i do dziś mam 0 :kwasny4565:endriu a aktywowales bonus ?
acha i tak wogole to tam ogolny bonus jest nie 10 ... a 35
no no tez raczej nie wierze w to ale ale czekajmy nic nie tracimy tylko nasze skany dowodów będą mieć..To jedna wielka ściema.....na zachodnich forum czytałem że nikomu jeszcze nigdy nie wypłacili. Ściągają tylko dane.