L
5
landzaat21
Użytkownik
Niech wypłacą kasę to wtedy będą najlepsze życzenia noworoczne ;-D
Niech wypłacą kasę to wtedy będą najlepsze życzenia noworoczne ;-D
wydaje mi sie ze one znikna dopiero wtedy jak zostana zatwierdzone i dostaniesz miela i bedziesz mial kase juz na mb! ja tak mialem w innych kasynach ze zelcilem wyplate kasa caly czas byla a jak juz bylo 0 to wtedy juz bylo na mb!Witam, czy zlecal ktos moze wyplate przez mb ?
Problem mam taki ze juz 3 zlecalem wyplate a srodki nadal sa na koncie i nie sa zablokowane. Bonus oczywiscie obrocony
wydaje mi sie ze one znikna dopiero wtedy jak zostana zatwierdzone i dostaniesz miela i bedziesz mial kase juz na mb! ja tak mialem w innych kasynach ze zelcilem wyplate kasa caly czas byla a jak juz bylo 0 to wtedy juz bylo na mb!
OBy z tego buka wypłacili modle sie ????
Jak dobrze rozumiem kopia karty kredytowej z której dokonano depozytu i najlepiej do niej dodać 3 cyfrowy kod zabezpieczający i doładować na maksa żeby firma miła za co się bawić w sylwestra :jezora:c) A clear photocopy of the front and back of the cards used to deposit
at LUCK3.
chory jesteś, to LUCK3 to jest nazwa firmy, a tu pisze po prostu że należy przesłać front-przód, back-tył karty którą dokonało się depozytu :-DJak dobrze rozumiem kopia karty kredytowej z której dokonano depozytu i najlepiej do niej dodać 3 cyfrowy kod zabezpieczający i doładować na maksa żeby firma miła za co się bawić w sylwestra :jezora:
A musi być koniecznie paszport? Nie może być dowód?? Aaaa i czy zamiast tego utility bill, można wysłać screena danych z rachunku bankowego? W końcu paszport i dowód to to samo, rachunek za prąd i dane z konta bankowego to też to samoDear Customer,
In order to verify your new LUCK3 account we kindly ask you to send the
following documents:
a) A clear photocopy of your Passport.
b) A clear photocopy of your most recent utility bill (gas, water etc.)
Trzeba paszport poszukać :|
ja tak samo zrobie jak ty! tylko ze ja jeszcze meila od nich nie dostalem a czekam juz okolo 20 h ...Dobra to jedną sprawę mam rozwiązaną, a jak z tym utility bank, nie posiadam żadnych na siebie i zamiast tego wysłałbym im zrzut z rachunku bankowego, ale nie wiem czy się nie przyczepią do tego
wyslij im scan wyciagu z banku,ale najlepiej nie internetowego bo wiekszosc firm takich nie uznajeDobra to jedną sprawę mam rozwiązaną, a jak z tym utility bank, nie posiadam żadnych na siebie i zamiast tego wysłałbym im zrzut z rachunku bankowego, ale nie wiem czy się nie przyczepią do tego