Patrząc na grę obu zespołów to Francja to powinna wziąć łatwo. Argentyna gra bagno od dłuższego czasu; na styku zakwalifikowali się na MŚ; w grupie poza Chorwacją, z którą dostali sromotny wp. nie mieli zespołu z topki, a teraz w 1/8 trafiają na piekielnie silną ekipę Francji. Inny wynik niż awans Trójkolorowych będzie niespodzianką. Jak na moje kursy dochodzące do 1,7 na zagranicznych bukach to istna perełka. I tak, wiem, że piłka nożna to dosyć nieprzewidywalny sport i może przytrafić się gorszy mecz, ale we Francji jest cała paka gwiazd światowego formatu, a w Argentynie Messi gra jedynie na poziomie światowym. Francja to drużyna, a Argentyna kabaret, gdzie Messi sam wybiera skład na spotkania ..Buki chyba czują niesamowitego farta Argentyny i wcale nie jest powiedziane że ten zlepek już jest spisany na straty. Choć tak powinno być i Francuzi powinni wciągnąć nosem tę ekipę (tak jak Maradona przed wczorajszym meczem wciągał ???? ). Bo kurs zacny !
Francja to drużyna ? Nie no Ty chyba zatrzymales sie w czasie, to juz nie 98' tylko 2018 ???? Francja to zlepek indywidualności z beznadziejnym trenerem na lawce , który głośno sczeka a potem siedzi cicho w budzie.Patrząc na grę obu zespołów to Francja to powinna wziąć łatwo. Argentyna gra bagno od dłuższego czasu; na styku zakwalifikowali się na MŚ; w grupie poza Chorwacją, z którą dostali sromotny wp. nie mieli zespołu z topki, a teraz w 1/8 trafiają na piekielnie silną ekipę Francji. Inny wynik niż awans Trójkolorowych będzie niespodzianką. Jak na moje kursy dochodzące do 1,7 na zagranicznych bukach to istna perełka. I tak, wiem, że piłka nożna to dosyć nieprzewidywalny sport i może przytrafić się gorszy mecz, ale we Francji jest cała paka gwiazd światowego formatu, a w Argentynie Messi gra jedynie na poziomie światowym. Francja to drużyna, a Argentyna kabaret, gdzie Messi sam wybiera skład na spotkania ..
A ja bym uważał bardzo na Hiszpanię czy nie będzie kolejnej sensacji... Całkowicie mnie nie przekonywała w meczu z Iranem i Maroko, a pierwszy z PORT była ustawka. Rosjanie mega waleczni, całe trybuny za nimi. W Hiszpanii bardzo starzy zawodnicy. Ciężkie powroty Iniesty... Na papierze oczywiście Hiszpania, ale ja na takie "oczywistości" po dzisiejszym dniu bym nie wchodził... Każdy janusz zagra na Hiszpanię w meczu z Rosją ????
Jasne - jak trafi na Kolumbię to już różnie może być...Co do chęci Belgów na 1 miejsce w grupie to nie jestem przekonany. Owszem za II miejsce czeka Kolumbia (też do ogrania) ale za to w 1/8 łatwiej bo Szwajcaria/Szwecja.
I miejsce to po pokonaniu Samurajów daje Brazylię...
Kartki kasują sie po 1/8 finałuPytanie trochę z innej beczki. Kiedy na MŚ kasują się kartki ? Po meczach grupowych czy w dalszej fazie turnieju ?
Jak piszesz awanse to na pewno nie są to typy 1x2 bo remisu tam nie może być, jeśli grasz awanse, taki maly blad a razi w oczy a to sa podstawy bukmacherkiJak myślicie żeby wreszcie coś zarobić po tym co uwaliły mi Niemcy warto bardzo grubo pograć na awanse: Chorwacji i Brazylii. Dla mnie to najpewniejsze w tej chwili typy z 1x2. Łączny kurs wychodzi 1,74. Chorwacja mnie zachwyca od początku. Zobaczę drabinkę, ale myślę nawet żeby ich pograć w 1-4 czy nawet 1-2, a Brazylia na początku nie wywarła na mnie dobrego wrażenia, ale z meczu na mecz jest coraz lepiej... Dania oprócz dobrej obrony nie popisała się niczym szczególnym, Meksyk błysnął, ale jak się okazuje z beznadziejnymi Niemcami...