Również uważam, że Bayern nie wygra. Jeśli Juventus podniesie się i zdoła przejść ekipę Simeone, to chciałbym widzieć finał PSG - Juventus.Jeśli pytasz mnie o to kto moim zdaniem wygra w tym sezonie to ja... nie mam pojęcia... Obejrzałem sporo teraz w tej 1/8 i jakoś nikt dla mnie się nie wybija, ale lekkie wskazanie mam też na PSG... Mbape to ma takie przyśpieszenie, że jego nikt nie zatrzyma... Jak dojdzie Neymar to będzie ogień... Natomiast mogę śmiało powiedzieć kto nie wygra i to na pewno będzie Bayern... ????
PSG na pewno ma potencjał ale poprzednie lata pokazują, że Liga Mistrzów im nie leży. Pomimo absolutnej dominacji w swojej lidze.Wrażenie zrobiło na mnie PSG, które pokazało Czerwonym Diabłom, że jeszcze wiele muszą się uczyć w kwestii piłkarskiego rzemiosła.
Liczę, że ten zespół wygra obecną edycję.
Myślę, że warto popróbować zagrać na Liverpool i na... Lyon.
Być może to Barcelona jest tym moim jednym statystycznym błędem
Kurs 4 na awans Juve chyba trochę zanizony. Brak gola w Madrycie naprawdę skomplikowal im sprawę.Mi sie marzy odpadniecie realu, wiem ze to weteran, liga mistrzow to ich drugi dom bla bla itd itd, ale patrząc na ich grę widzi sie sredniaka, a nie potęgę, no ile można na samych nazwiskach lecieć, a Ajax udowodnil ze potrafi grać, kurs 8 na awans, czemu nie spróbować, na pewno podoba mi sie bardziej niz jakis kurs 4 na juventus
przed pierwszym meczem w Manchesterze odradzałem granie na gospodarzy, także byłbym trochę hipokrytą twierdząc że mogą wygrać minimum dwoma bramkami w Paryżu, skoro uważałem że nie dadzą radę wygrać u siebie, nie napiszę że to jest niemożliwe, ale według mnie bardzo wysoce nieprawdopodobne, już bardziej mi się ten Ajax podoba, bo tam rzeczywiście widziałem ciąg na bramkę i jakiś pomysł, czego o Manchesterze powiedzieć nie mogę, a jak gra ostatnio Real każdy widziKurs 4 na awans Juve chyba trochę zanizony. Brak gola w Madrycie naprawdę skomplikowal im sprawę.
A co myślisz za parę złotych na United? Kurs 18 na awans. Wiadomo, że bez Pogby. Ale wygrać 2-0 lub 3-1 w Paryżu, to chyba nie jest niemożliwe ?
Jeśli Juventus strzeli gola, pójdzie za ciosem i może dojsc do dogrywki Rożne rzeczy się już dzialyRównież uważam, że Bayern nie wygra. Jeśli Juventus podniesie się i zdoła przejść ekipę Simeone, to chciałbym widzieć finał PSG - Juventus.
Po pierwszym meczu twierdze, że nie można skreślić Ajaxu.Mi sie marzy odpadniecie realu, wiem ze to weteran, liga mistrzow to ich drugi dom bla bla itd itd, ale patrząc na ich grę widzi sie sredniaka, a nie potęgę, no ile można na samych nazwiskach lecieć, a Ajax udowodnil ze potrafi grać, kurs 8 na awans, czemu nie spróbować, na pewno podoba mi sie bardziej niz jakis kurs 4 na juventus
Jakby nic nie powiedzial to by sie nikt nawet nie skumal, ze ta kartka byla celowa. Ot zwykly ostrzejszy wjazd w rywala w stylu Ramosa. W tamtym roku Carvajal byl karnie zawieszony a teraz bedzie Ramos.Taka taktyka Realu najwidoczniej :]Bardzo dobrze. Chciał się wykartkować, to ma. To powinna być przestroga dla innych.