Schalke - City; tutaj raczej niespodzianki być nie powinno i City już w pierwszym meczu może zapewnić sobie awans. @1.45 na over bramek dla City w pierwszym meczu wygląda dobrze. Do dubla jak znalazł.
Atletico Madryt - Juventus Turyn; skłaniałbym się raczek ku underowi 2.5 gola w pierwszym spotkaniu po kursie 1.53. Mam nadzieję, że to Juventus awansuje i na wiosnę zaczną grać prawdziwą piłkę.
Manchetser United - PSG; PSG @2.13, biere to z pocałowaniem ręki. Diabły nic nie grają i wątpię żeby coś miało się zmienić w ich grze.
Tottenham - Borussia; ciężko wskazać mi faworyta, ale jakoś bliżej mi do Borussi.
Lyon - Barcelona, tutaj raczej niespodzianki być nie powinno. Barcelona dalej.
AS Roma - FC Porto, nie mam pojęcia. Roma to zupełnie inna drużyna, niż w poprzednim sezonie.
Ajax - Real, gdyby ten mecz był grany za tydzień lub dwa to śmiało Ajax.
Liverpool - Bayern, zapowiada się super meczycho. Ciężko coś teraz stwierdzić.[/QUOTEDDD
Co do meczu Liverpool : Bayern to w pierwszym meczu dał bym spokojnie handicap -1,5 na Live .. Myślę że są w stanie ich pogrążyć u siebieSchalke - City; tutaj raczej niespodzianki być nie powinno i City już w pierwszym meczu może zapewnić sobie awans. @1.45 na over bramek dla City w pierwszym meczu wygląda dobrze. Do dubla jak znalazł.
Atletico Madryt - Juventus Turyn; skłaniałbym się raczek ku underowi 2.5 gola w pierwszym spotkaniu po kursie 1.53. Mam nadzieję, że to Juventus awansuje i na wiosnę zaczną grać prawdziwą piłkę.
Manchetser United - PSG; PSG @2.13, biere to z pocałowaniem ręki. Diabły nic nie grają i wątpię żeby coś miało się zmienić w ich grze.
Tottenham - Borussia; ciężko wskazać mi faworyta, ale jakoś bliżej mi do Borussi.
Lyon - Barcelona, tutaj raczej niespodzianki być nie powinno. Barcelona dalej.
AS Roma - FC Porto, nie mam pojęcia. Roma to zupełnie inna drużyna, niż w poprzednim sezonie.
Ajax - Real, gdyby ten mecz był grany za tydzień lub dwa to śmiało Ajax.
Liverpool - Bayern, zapowiada się super meczycho. Ciężko coś teraz stwierdzić.
Przypominam na wszelki wypadek, bo wyczuwam że będzie to post roku ;DGłupoty to ty masz w głowie, ja czekam na wzrosty na PSG i jeszcze potężnie dołożę na PSG co wy myślicie, że w dwa miesiące przyjdzie nie wiaodmo kto na trasfery jak zwykle wyłożą grube miliony i nagle zaczną grać haha ponawiam PSG LOKATA !
Man Utd pod wodza Solskjeara wygrali szesc meczy z rzedu a PSG chyba ma jakas zadyszke porazka u siebie w pucharze ligi z Guingamp a pozniej wygrana 0-3 z Amiens na wyjezdzie ale dopiero zaczeli grac po czerwonej kartce dla gospodarzy.Uwazam ze kurs powinien byc okolo 1.5 na Utd ae nawet wtedy nie warto byloby grac.Ja oceniam szanse 70-30 dla PSG.Przypominam na wszelki wypadek, bo wyczuwam że będzie to post roku ;D
1,3 - nic tylko brać ????
Miałem inne zdanie na ten temat. Byłem pewien, że kurs na awans PSG spadnie ale widzę, że chyba Ty będziesz miał rację. Teraz nie zdziwię się jak kurs na awans PSG wzrośnie nawet do ok. 1,50. Manchester United od tego czasu wszystko wygrywa. Wygrali na wyjazdach z Tottenhamem i teraz z Arsenalem. Kilku zawodników odżyło po zmianie trenera, m.in. Pogba. Jakby tego było mało, to Neymarowi odnowiła się kontuzja. Jeśli ta kontuzja by go wyeliminowała z dwumeczu z PSG, to nie będę zaskoczony, gdy Manchester United stanie się lekkim faworytem w tym pierwszym meczu u siebie.Jak jest ktos chetny grac awans PSG to gwarantuje, ze ten smieszny kurs 1.20 do dnia pierwszego meczu urosnie do poziomu minimum 1.35 nawet jesli zaden z kluczowych zawodnikow nie bedzie miec kontuzji. Dlaczego? Dlatego, ze jest on zdecydowanie za niski w porownaniu do szans jego powodzenia. Wzrost kursu na PSG i spadki na Manchester murowany.
Jestem wrozbita i przewidzialem kontuzje Neymara Jak tam dziubaski awans PSG juz pograny po mega kursie 1.20? W obecnej formie United i z perspektywa grania PSG bez Neya chyba juz taki pewny ten typ nie jest. Mowilem ostatnio i uprzedzalem, ze duzo sie jeszcze moze zmienic do czasu rozgrywania 1/8 Ligi Mistrzow. Obecnie awans PSG dobil juz do kursu 1.50. co rowniez przewidywalem.Niech taki Neymar albo Mbappe zlapia kontuzje albo obaj na raz co tez juz sie zdarzalo i co dalej bedziecie grzali kursy 1.20 na PSG?
Dlatego zawsze trzeba czekać do ostatniej chwili, nawet licząc się ze spadkami bo lepiej zagrać po trochę niższym kursie niż wtopić lub nie zagrać po wyższym jak kontuzjowany jest kluczowy zawodnik... Ja myślę, że mimo wszystko Paryż ogarnie awans... Chyba jednak Neymar z PSG to nie ten sam Neymar z Barcelony...Jestem wrozbita i przewidzialem kontuzje Neymara Jak tam dziubaski awans PSG juz pograny po mega kursie 1.20? W obecnej formie United i z perspektywa grania PSG bez Neya chyba juz taki pewny ten typ nie jest. Mowilem ostatnio i uprzedzalem, ze duzo sie jeszcze moze zmienic do czasu rozgrywania 1/8 Ligi Mistrzow. Obecnie awans PSG dobil juz do kursu 1.50. co rowniez przewidywalem.
Nie trzeba być wróżbitą, żeby przewidzieć, że Neymar nagle złapie kontuzję... Do meczu zostało jeszcze trochę czasu. Dziś PSG mierzy się z Lyonem, a Czerwone Diabły zagrają z Lisami. Zobaczymy, jak spiszą się oba zespoły, i po tych meczach będzie można wysunąć jakieś wnioski. PSG jest w o tyle dobrej sytuacji, że ligę mają wygraną i na dobrą sprawę Tuchel może wystawić rezerwę na Bordeaux, zaś Manchester nie jest nawet pewny gry w LE.Jestem wrozbita i przewidzialem kontuzje Neymara Jak tam dziubaski awans PSG juz pograny po mega kursie 1.20? W obecnej formie United i z perspektywa grania PSG bez Neya chyba juz taki pewny ten typ nie jest. Mowilem ostatnio i uprzedzalem, ze duzo sie jeszcze moze zmienic do czasu rozgrywania 1/8 Ligi Mistrzow. Obecnie awans PSG dobil juz do kursu 1.50. co rowniez przewidywalem.
Swoją drogą to zastanawiam się jak to możliwe, że mając tak łatwą ligę, mogąc grać na 50% swoich możliwości tylu kluczowych graczy łapie kontuzje, a takie MU grając bez przerwy mecz za meczem w Premier League nie ma żadnych problemów.Psg kolejne problemy oprócz Neymara i Verattiego wypada Cavani i Meunier po wczorajszym meczu.