cytat z dnia 18 kwietnia 2019 02:33 przez fcporto1992
Jak mnie tacy ludzie wkurwiaja. Kolejną nieudolna drużyna to będzie Tottenham który Ajax wyjebie na zbity ryj z
LM . Nie ogladam ligi holenderskiej wiec akurat dopiero w
LM miałem okazje obejrzeć ich gre i tak jak zapewne większość jestem pod wrazeniem tego jak grają i kibicuje im żeby wygrali cala
LM bo nie ma nic lepszego jak widzieć takie zespoły jak teraz ajax czy chyba 2 lata temu Monaco czy jakikolwiek inny zespół który wnosi jakiś powiew świeżości do tych rozgrywek i leje zjebany real czy inny juventus. Za tych dziwacznych piłkarzy jak napisales zaraz pol Europy będzie się zabijać i płacić kupę szmalu a ty się będziesz pewnie nimi zachwycać i mówić ze od razu wiedziales ze graja zajebiscie. Ciekawe ze akurat wiekszosc gra w swoich reprezentacjach a ze są młodzi to ile maja mieć tych meczy 100 ? Za niedługo euro20 i
Holandia z tymi kilkoma dziwacznymi pilkarzami daleko zajdzie. Dziś był chyba najlepszy mecz
LM w tym sezonie i takie mecze chciałbym zawsze oglądać ale oczywiscie lepsze były by
szachy 0-0 i karne wtedy można się rozkoszowac gra w defensywie czy nie sory dewenzywie. No a twój Son to tak pozamiatal to city ze w dwumeczu było 4-4 .City które nic nie gra i jest cienkie ale przed meczem obstawiales ze jeśli nie tottentham to city wygra
lm. Co za typ
Nie pozdrawiam
Piekny język, coz za klasa ^^
Z tym Ajaxem to sie zrobil jakis chory hype juz, nie da sie o tym czytac - nikt nie widzi, ze ta druzyna w tej edycji to czysty fart - dostali dwa wielkie kluby, ktore graja padake w tym sezonie - Real zebral juz mnostwo batow i wtop od zespolow z drugiej czesci
La Liga, ktora poziomem jest po prostu Ekstraklasą. JJ'eye to JJ'eye - standardowo w ostatnich latach - tragiczna
Serie A wymieciona w polowie sezonu i "zaskakujace odpadniecie w europucharach" (poza jednym sezonem) XD
Dajcie spokoj, Ajax ma normalnie problemy zeby dostac sie do
LM a jak juz gra, to wylatuje w grupie.
Od nastepnego sezonu bedzie to samo, wroci normalnosc czyli jakas 1/16 w
LE.
Wyprzedadza to po sezonie i tyle - tak dziala ten klub.
Graja? Hahaha - nie, oni tam nie graja - sa po prostu czasami powolywani - to jest potezna roznica XD 6ciu gra normalnie ^^
Ja ogladam Eredivisie jak i inne ligi ktorych normalnie ludzie na oczy nie widzieli nigdy - tam poza Ajaxem, PSV i Feyenoordem jest rowniez poziom
Ekstraklasy XD Nikt nie slyszal o czyms takim jak obrona. Wiem ze 106 goli wyglada fajnie i tworzy wrazenie niesamowitosci ale to tylko iluzja. Tam to nie jest zaden wyczyn.
Hmm swiezosc. Hmm Monaco - piekny przyklad. Pograli chwile w
LE, jeden dobry sezon - wyprzedani w moment i w tym sezonie od poczatku desperacko walcza o utrzymanie, 3/4 sezonu w strefie spadkowej, maja jeszcze szanse spasc.
Porownujesz 4:4 Tottenhamu z City i 3 gole samego wszechpoteznego Sona w tej rywalizacji, ktory wkrecal obroncow w murawe z pokonaniem przez nastolatkow z Ajaxu jakichs smiesznych w tym sezonie Realu, Juve czy 2 remisow z tragicznym Bayernem, gdzie w zadnym z tych klubow nie istniala wtedy ani druzyna ani obrona?
City dewastuje w tym sezonie wszedzie wszystkich jak leci, niewazne czy u Siebie czy na wyjezdzie - w najmocniejszej lidze obecnie, jaka jest
Premier League, do tego momentu w
LM no i w pucharach krajowych.
Totki zdewastuja ten caly Ajax w dwumeczu - nie ma innej opcjii, nawet w dosyc mocnym oslabieniu.
Tu juz zarty i parodiowanie sie skonczylo.