karciarz
Forum VIP
Czyli sprawdziło się to co napisałem.Możesz spać spokojnie.
OFICJALNIE: Cristiano Ronaldo tak jak Diego Simeone - ukarany grzywną w wysokości 20 tysięcy euro
Czyli sprawdziło się to co napisałem.Możesz spać spokojnie.
OFICJALNIE: Cristiano Ronaldo tak jak Diego Simeone - ukarany grzywną w wysokości 20 tysięcy euro
cytat z dnia 8 kwietnia 2019 07:38 przez kobra1234
Juventus nie zrobi takiego drugiego błędu jak z Atletico. Liga już wygrana, najlepsi odpoczywają. Poza tym Ajax trafił na bardzo słaby Real, który oddał ten awans jak zwykły frajer. Juventus nie popełnia tak frajerskich błędów w obronie, a że oglądałem oba mecze Realu z Ajaxem to mam świadomość, że będą potrafili przeciwnika w Amsterdamie skontrować. Moim zdaniem Juventus wygra oba mecze.
cytat z dnia 8 kwietnia 2019 10:24 przez bmw14.5
City, Reds, Juve i Barca to faworyci. Wcześniej mieliśmy lody, jak awans Juve, United i Ajaxu, ale teraz sytuacja raczej się nie powtórzy i faworyci powinni zameldować się w półfinałach.
I można dość bezpiecznie zagrać na awans tych drużyn. Jeśli któryś z faworytów miałby odpaść, to dla mnie głównym kandydatem jest Barca. Oni mają schizę na punkcie wygrania tych rozgrywek, a to nie jest dobry znak, bo wtedy gra się ciężko. Poza tym takich farciarzy jak United to ze świecą szukać. U siebie nie istnieli, a na wyjeździe dostali 3 prezenty. 2 od piłkarzy PSG, a jeden od sędziego, bo piłka leciala gdzieś w drzewostan, ale zupęlnie przypadkowo trafiła obrońcę PSG w rękę, a 'sędzia' dał im karnego w ostatnich minutach. Tym nie mniej fart jest po ich stronie i Barca musi mieć się na baczności. A nie jest to już taka ekipa, jak za czasów Guardioli, umówmy się!
cytat z dnia 10 kwietnia 2019 18:21 przez karciarz
Juve i Barca wygrane, czy zbyt łatwe i piękne to jest? Niby mają wszystko co potrzeba, aby dziś wygrać.
Dopóki to dwa aspekty się nie zmienią nie mamy co liczyć na emocje i dużą liczbę goli. Coraz mniej chce mi się oglądać piłkę...