>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Lokeren - Legia Warszawa (5. kolejka fazy grupowej LE) 27.11.2014

Status
Zamknięty.
sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Przed nami przedostatnia kolejka fazy grupowej Ligi Europy. Legia Warszawa wygrała wszystkie dotychczasowe mecze i ma pewny awans do fazy pucharowej. Wojskowi mają jednak chrapkę na wyjście z grupy z pierwszej lokaty. Do szczęścia Legii brakuje remisu czy też potknięcia Trabzonsporu. Henning Berg powinien postawić zatem na najmocniejszą jedenastkę. Lokeren w Belgii gra całkiem solidny futbol, niemniej Legia na pewno ma szanse na ugranie co najmniej punktu. Powinien to być niezwykle ciekawy pojedynek.
Zapraszamy do dyskusji.

D 224

dboniem

Użytkownik
Oby nie powtórzyła się sytuacja z meczu Hapoel - Legia sprzed bodajże 3 lat, gdy Legia mając już awans w kieszeni pojechała do Izraela w rezerwowym składzie i przegrała 2-0.
Tutaj mają jeszcze o co walczyć - pierwsze miejsce w grupie, lecz awans sobie już zapewnili, dodatkowo mecz ligowy grali w piątek, więc mieli sporo czasu na zregenerowanie sił.

yuura 262

yuura

Użytkownik
Both Team To Score @1.77 (comeon)
Legia straciła zaledwie jedną bramkę na razie w rozgrywkach Ligi Europejskiej, co jest oczywiście bardzo słabym wynikiem jak na tak świetną drużynę, także liczę na jakiś błąd ze strony Kuciaka bądź defensywy Legii i gola dla gospodarzy. W drugą stronę, też powinno coś wpaść bo ostatnio na prawdę składne akcje tworzą piłkarze ze stolicy Polski. Biorąc po uwagę ostatnie pięć spotkań obu ekip mamy w regulaminowych 90 minutach 1,8 gola strzelonego dla Legii i 0,8 straconego. Ekipa z Belgii nie prezentuje się gorzej, bowiem poza ostatnim meczem strzelała sporo goli, średnio strzelone 2 na spotkanie i również 0,8 traconych. W całości daje nam to fantastyczny wynik 1,3 gola dla Legii oraz 1,4 dla gospodarzy. Osobiście myślę, że Legia nie odpuści tego spotkania bowiem w weekend grają z Cracovią, więc nie trzeba aż tak bardzo spinać się przed kolejną kolejką TMO. Myślałem, że kurs będzie niższy ale jest w granicach @1.7-1.77. Tyle, ostatnio nie przepadam z LE więc jeżeli zagram ten zakład lub nawet coś innego to raczej płasko ;)

expekt-betclic 293

expekt-betclic

Użytkownik
Jutro pięknego meczu raczej nie zobaczymy. Legia u Berga nie zawsze gra widowisko, ale to co zaszczepił w piłkarzach nowy trener to syndrom zwycięzców. Są mecze lepsze i gorsze, ale Legia wychodziła ze wszystkich pojedynków z suchą nogą. Scenariusz do tej pory przeważnie układał się pod ich dyktando. Legia strzelała gola i wygrywała 1:0. Podobnie jest w lidze, gdzie poza wyjątkami Legia gra tak byle wygrać. Rotuje składem, gra mądrze i ergonomicznie. To dobry prognostyk przed meczem w Belgii! Zabraknie kilku ważnych ogniw takich jak Dossa czy Rado, ale Legioniści mają na tyle szeroki skład by zapełnić luki. Faworytem są gospodarze, bo to oni dalej walczą o awans. Legia może, nie musi. Liga Europejska już nie raz pokazywała nam swoje piękne oblicze, kiedy szczere chęci zawodników nie wystarczają. Gospodarze powinni dominować optycznie w tym meczu, ale liczę na podobny scenariusz Legii jak w pozostałych meczach, kiedy pierwsi zdobywali bramkę.

Legia wygra, a w meczu padnie poniżej 2,5 gola 6,00 Betclic

solucky 283

solucky

Użytkownik
Spotkanie: Lokeren - Legia
Typ: Tomasz Jodłowiec - otrzyma kartke ✅
Kurs:5.75 Unibet

Jodłowiec we wszystkich meczach grupowych faulowal lacznie 10 razy i nie otrzymal zadnej kartki, wiec jesli dzis takowa zlapie to nic sie wielkiego nie stanie. Jest to defensywny pomocnik, wiec bedzie musial bronic atakow gospodarzy, a mysle, ze Lokeren dzisiejszego wieczoru bedzie gryzlo murawe aby wygrac ten mecz i sporo akcji bedzie sie rozgrywalo na polowie Legii. Jestem przekonany, ze bedzie to mecz ostry i obfity w kartki. 3 zawodnikow Legii ma szanse sie dzisiaj wyzerowac z kartek i byc pewnym wystepu w pierwszym meczu fazy pucharowej, a jest to: Rzezniczak, Duda, Kucharczyk, lecz niestety na nich nie ma zakladu w tych bukach, w ktorych akurat gram. Mysle, ze Tomkowi zdarzy sie jakis grozniejszy faul i dostanie zoltko. :zoltakartka: Kurs na pewno warty uwagi.

Otrzymane punkty reputacji: +13
M 138

misi3kk

Użytkownik
Kolega wspomniał wyżej o legionistach którzy mogą się dzisiaj wyzerować lecz nikt nie idzie w stronę kartek pod względem liczby z tego co widzę ;) Nie wiem jak u innych buków , widzę na bet365 nie ma tego zakładu. Ale jest chociażby w naziemnym milenium linia + 3.5 ŻK z kursem 1.5 a + 4.5 ŻK z kursem 2. Dwóch naszych z pewnością się wykartkuje , może nawet trzech, jedna wpadnie przypadkowo, 2 dorzuci Lokeren i linia 4.5 pokryta. Wg mnie to dobra opcja na dzisiejszy wieczór ;] Sędzia również sprzyja temu zakładowi, więc czemu nie zagrać ;)

daniel-7 888

daniel-7

Użytkownik
Lokeren KSC - Legia Warszawa 2 @2,60
Uważam, że kurs jest na tyle wysoki że warto spróbować. To dziwne, ale w tym meczu Legia jest po prostu zespołem mocniejszym. Tylko tyle, i aż tyle. Mocniejszym przez swoje doświadczenie. Widać, że Wojskowi dojrzeli do gry w pucharach. W przeciwieństwie do poprzedniego sezonu, gdy grali dobrze lecz przegrywali, teraz grają bardziej kunktatorsko, mniej widowiskowo ale wygrywają. I wygrywają pewnie, nie szczęśliwie. Nawet gdy mecz się nie układa, jest długo 0-0 bądź pierwsi tracą bramkę, potrafią odwrócić szalę na swoją korzyść. Wreszcie do formy doszedł Orlando Sa, który sieje postrach w ataku, za dogrywanie mu idealnych piłek odpowiada duże odkrycie, Ondrej Duda. Duda to zawodnik na którego najlepiej patrzy mi się w obecnej Legii. Skrzydło rozbujać potrafią atletyczni skrzydłowi Żyro i Kucharczyk.
Warszawiacy wygrywają też środkiem pola, który bardzo dobrze zabezpiecza Tomasz Jodłowiec, który powoli rośnie na solidnej europejskiej klasy DP.
Lokeren to drużyna młoda. Tacy gracze jak Hans Vanaken (22 l.) Alexander Scholz (22 l.) czy Dutra (26 l.) na których opiera się ich gra, mają jeszcze spore wahania formy.
W pierwszym meczu tych drużyn gołym okiem widać było większą dojrzałość i kulturę gry Legii. Zwycięstwo na Łazienkowskiej nie było przypadkiem.
Tabela formy Legii: Z-P-Z-Z-Z-Z-Z, Lokeren R-Z-R-R-Z-R-P, rzuca się w oczy. Może i Ekstraklasa jest słaba, ale Belgijska Jupiler League też do czołówki nie należy. Legia w tabeli grupy L bilans 4-0-0, Lokeren 1-1-2. Nie da się ukryć, faworyt jest jeden. Kurs @2,60 warty spróbowania. Legia przyjeżdża najmocniejszym co ma, brak Rado to osłabienie, fakt, brak Dossy Juniora już niekoniecznie.

betinos 200

betinos

Użytkownik
Długo się zastanawiałem co pograć w tym meczu....W końcu gdy zobaczyłem składy wpadł mi w oko jeden typ:Jakub Kosecki strzeli bramkę.Berg wystawił dzis Kose w ataku i myśle ze wie doskonale co robi.Zakładam że drużyna Lokeren bedzie atakować legionistów od pierwszej minuty(oni musza wygrac dzisiaj i liczyc na korzystny rezultat w Turcji).Jest to doskonała okazja dla Legii do kontrataków.Kuba to bardzo szybki zawodnik, myślę że koncepcja wystawienia go na szpicy to świetny pomysł trenera Legii.Za sobą będzie miał Dudę,więc będzie kto miał mu zagrywać piłki.Mam nadzieje ze co najmniej jedną wykorzysta.Kurs na to zdarzenie to 4,75 w Unibet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom