800 za Legie. Jak liczyć, to wszystko. Skoryguj proszę bilans.**************************************************************************
Bilans łączny?? -30,24
SWEDEN: HOCKEYALLSVENSKAN
19:00 Mora - Modo 1 1,65 2:5
Poland POLAND: EKSTRAKLASA
20:30 Legia - Plock 1 1,38 2:2 trwa
kurs 2,28 stawka 800,00 EWK 1824,00
Bilans???
800 za Legie. Jak liczyć, to wszystko. Skoryguj proszę bilans.
Bilans inwestorów -grudzięń -1600,00SERBIA: SUPER LIGA
17:00 Mladost - Metalac 1poł 1 2,40 0:0
stawka 50,00 EWK 120,00
SERBIA: SUPER LIGA
17:00 Mladost - Metalac 1 1,72 0:0
Switzerland SWITZERLAND: CHALLENGE LEAGUE
19:45 Xamax - Le Mont 1poł 1 1,95 1:1
kurs 3,35 stawka 50,00 EWK 167,50
SwitzerlandSWITZERLAND: CHALLENGE LEAGUE
19:45 Xamax - Le Mont 1 1,45
ItalyITALY: SERIE B
20:30Benevento - Cesena 1poł 1 2,60 1:1
kurs 3,77 stawka 30,00 EWK 113,10
ArgentinaARGENTINA: PRIMERA B NACIONAL
06.12.2016
01:05 Argentinos Jrs - Los Andes 1poł 1 2,40 1:0
ARGENTINA: PRIMERA DIVISION
06.12.2016
01:15 Lanus - Gimnasia L.P. 1poł 1 2,25 1:0
kurs 5,40 stawka 20,00 EWK 108,00
kupon inwestorów
Switzerland SWITZERLAND: CHALLENGE LEAGUE
19:45 Xamax - Le Mont 1poł 1 1,95 1:1
800,00 EWK 1560,00
Znam te klimaty z różnych forum. Zawsze jak wyrastasz ponad przeciętność znajdą się tacy,którzy umilą ci temat. To doszukają się oszustwa to jakiegoś przekrętu. Zauważ,że żaden z tych pseudo-doradców nie mówi o rzeczy najistotnieszej jaką są typy w tym temacie. Każdy widzi i inie jest ślepy ,że typy w tym temacie to prawdziwy rarytas tego forum. A ponieważ ja znam receptę a takich kolesi,więc ją zastosuje.Odbiore im podstawowy argument do jakiejkolwiek dyskusji w tym temacie. Po prostu zmiażdże, zmasakruje ich typami i bilansem. Zobaczysz jacy będą grzeczni. Brak argumentów to największa porażka takich kolesi!Ładny sie tutaj młyn zrobił he he ????
Na pewno temat będzie śledzonyZnam te klimaty z różnych forum. Zawsze jak wyrastasz ponad przeciętność znajdą się tacy,którzy umilą ci temat. To doszukają się oszustwa to jakiegoś przekrętu. Zauważ,że żaden z tych pseudo-doradców nie mówi o rzeczy najistotnieszej jaką są typy w tym temacie. Każdy widzi i inie jest ślepy ,że typy w tym temacie to prawdziwy rarytas tego forum. A ponieważ ja znam receptę a takich kolesi,więc ją zastosuje.Odbiore im podstawowy argument do jakiejkolwiek dyskusji w tym temacie. Po prostu zmiażdże, zmasakruje ich typami i bilansem. Zobaczysz jacy będą grzeczni. Brak argumentów to największa porażka takich kolesi!
Tylko w tym temacie od tego miesiąca zobaczycie jak można zarabiać miesiąc w miesiąc u buków!!!
Recepta to edytowanie wyników LIVE stawianie kuponów po fakcie, zaniżanie stawek też po fakcie to Twoja recepta?Znam te klimaty z różnych forum. Zawsze jak wyrastasz ponad przeciętność znajdą się tacy,którzy umilą ci temat. To doszukają się oszustwa to jakiegoś przekrętu. Zauważ,że żaden z tych pseudo-doradców nie mówi o rzeczy najistotnieszej jaką są typy w tym temacie. Każdy widzi i inie jest ślepy ,że typy w tym temacie to prawdziwy rarytas tego forum. A ponieważ ja znam receptę a takich kolesi,więc ją zastosuje.Odbiore im podstawowy argument do jakiejkolwiek dyskusji w tym temacie. Po prostu zmiażdże, zmasakruje ich typami i bilansem. Zobaczysz jacy będą grzeczni. Brak argumentów to największa porażka takich kolesi!
Tylko w tym temacie od tego miesiąca zobaczycie jak można zarabiać miesiąc w miesiąc u buków!!!
Niestety akurat w tym wypadku było ok (?) bo kurs był i nawet 12, nie podał stawki myśle że po ewentualnej wygranej Palermo by dopisał nie wiem z 80pln ? Potem postawił że nie będzie remisu i to było ok, wałka robił na meczu MilanuWczoraj np, przy winiku 1:1 napisal, ze kurs live na Palermo bylo 11 zl. Akurat ten mecz ciagle odswiezalem i takiego kursu na palermo w ogole nie bylo.
Niezrozumiałe bylo tez to czy stswia kase na Palermo pisząc ten kurs czy jak? Potem edytuj post i Fiorentina.
Kursy na Palermo @11 nie bylo bo śledziłem ten mecz ciągle live!
No REWELACJA!!!! nie wiedziałem,że po przegranych meczach zmieniam typy. Powiem ci ,ze jesteś mistrzem bajery. Tak tylko dla przypomnienia wszystkim tym głupim i tym rozsądnym. Zawsze ,ale to zawsze podaje typy przed rozpoczęciem zdarzenia i nigdy NIE MAM MOŻLIWOŚCI edytowania posta bowiem zaraz po podaniu typów edytuje cały post i dopiero w tym drugim edytowanym dokonuje wpisu!!! Wiec powiedżcie mi buraczane głowy jak mogę zmienić typy w poście którego nie dotykam!!!????Panowie, każdy ma swój rozum, jeżeli ktoś odważy się grać tak jak on proponuje to życzę powodzenia, ja osobiście złamanego jena bym nie postawił na jakikolwiek typ, tym bardziej, że większość po wtopach jest szybko zmieniana. ????
Kolejny Yeldowiec. Z czeko masz zysk w kieszeni z bilansu na plusie czy z yeldu!!!???Masz moje pozwolenie, tylko wklej jak zrobisz yield 20-30% w skali miesiąca, a nie co 10 trafiony typ. ???? Bez odbioru.