Po pierwsze to grzeczniej leszczu.Ty stul pysk nie pytany. Pytał mnie to odpowiedziałem.
Bilans??ArgentinaARGENTINA: PRIMERA DIVISION
22:00 Patronato - Velez Sarsfield 1poł 1 2,75
stawka 40,00 EWK 110,00
Rustin do kogo masz pretensje? Od poczatku w tym temacie zachowujesz się jak dziecko na środku skrzyżowania. Zadajesz podstawowe pytania, na które aż żal odpowiadać i zaśmiecasz temat wpisami nic nie wnoszącymi. Chciałeś korzystać z typów. Korzystaj, Ale nie płacz po 1 dniu ,ze ci nie weszło bo bukmacherka to wredna robota i raz masz tak jak dzisiaj,a raz wtapiasz i nie możesz wtedy mieć pretensji do całego świata!Następny. Mam daleko w powazaniu wasze pisanie. Odezwalo się dwóch znafffcow
Do nikogo nie mam pretensji, piszę prawdę. Pytałem jakie są twoje zasady aby być uczniem, powiedziałeś grać to co piszesz, małe stawki, nie live. Teraz walisz 10x takie i większość co wchodzi live, normalne prawie nie wchodzą. Dlatego nie gram bo nie mam jakRustin do kogo masz pretensje? Od poczatku w tym temacie zachowujesz się jak dziecko na środku skrzyżowania. Zadajesz podstawowe pytania, na które aż żal odpowiadać i zaśmiecasz temat wpisami nic nie wnoszącymi. Chciałeś korzystać z typów. Korzystaj, Ale nie płacz po 1 dniu ,ze ci nie weszło bo bukmacherka to wredna robota i raz masz tak jak dzisiaj,a raz wtapiasz i nie możesz wtedy mieć pretensji do całego świata!
83 min gram Fiorentina lub Palermo 2,62 za 15złGrasz na Palermo?
2:183 min gram Fiorentina lub Palermo 2,62 za 15zł
Moi uczniowie od wczoraj według przykładu:ArgentinaARGENTINA: PRIMERA DIVISION
22:00 Patronato - Velez Sarsfield 1poł 1 2,75 0:0
stawka 40,00 EWK 110,00