Milan nie może przebić się do pierwszej czwórki dlatego, że jest to drużyna która skupia się jedynie na Lidze Mistrzów. Nie mają składu który pozwalałby im grać na kilku frontach. Od ligi włoskiej zdecydowanie lepsza jest angielska i hiszpańska. Serie A to strasznie nudna liga, na dodatek wyszło na jaw że spotkania były ustawiane ???? . Inter nie przeszedł tak łatwo grupy; przegrał w Stambule, męczył się z CSKA. Liverpool u siebie pokaże im ich miejsce w szyku i wygra 2-0.Jeśli Serie A nie jest silną ligą, to dlaczego triumfator Ligi Mistrzów nie może przebić się do pierwszej czwórki?
W meczu Liverpool-Inter proponuję X oraz under. Liverpool wyraźnie nie gra tego, co powinien, natomiast Inter drugi już sezon z rzędu zmiata wszystkich z ziemi. No właśnie, czy na pewno wszystkich? Pozostaje jeszcze znak zapytania w Lidze Mistrzów. Runda grupowa, w porównaniu z tą zeszłoroczną, pozwala sądzić, że tak. Liverpool jednak w LM< jest bardziej doświadczony, ma ze sobą publiczność, postawi twarde warunki. A że Inter potrafi się bronić i nie traci wiele bramek, pokazał już w tym sezonie wielokrotnie, grając nawet bardzo rezerwowym składem. W tym meczu powinni głównie nastawiać się na kontry, jednocześnie nie dając dużo miejsca Liverpoolczykom. Jeśli nie padnie szybko jakaś czerwona kartka, na przykład dla Materazziego, inter tego nie przegra.
Po prostu nie wierzę w Inter Mediolan. Co rok zapowiadają walkę o zwycięstwo i zawsze wcześnie odpadają. Rok temu 1-1 i 0-0 z Valencią, 2 lata temu 2-1 i 0-1 z Villarreal. Liverpool to drużyna podobna do AC Milan; co rok nie mają szans na wygranie Premier League dlatego koncentrują sie na CL i dobrze na tym wychodzą - 2 finały w ciągu 3 lat. Nie jestem na 100% przekonany ze Liverpool wygra bo w sporcie nie można być niczego pewien. Jeśli tylko Torres. Kujt, Babel, Gerrard, Mascherano będą w formie to Inter nie ma czego szukać na Anfield Road.Operujesz stereotypami i emocjami, o to chyba w bukmacherce nie chodzi.
Nie czytam Bravo Sport i znam się lepiej od ciebie. Wytlumacz mi jak to możliwe, że wicemistrz Włoch AS Roma potrafi przegrać z MU 1-7?? Wg mnie liga hiszpańska i angielska są najsilniejsze a lidze włoskiej dużo do nich brakuje. Jeżeli chodzi o mecz tutaj komentowany. Z pewnością Liverpool ma lepszych piłkarzy, gra na magicznym Anfield Road gdzie niejedna drużyna wyjeżdżała z bagażem kilku goli (8-0 Besiktas, 4-1 Porto). Typuje, że Liverpool wygra 1-0 lub 2-0; muszą tylko zagrać na miarę swoich możliwośći, to jest ich ostatnia szansa na osiągnięcie czegoś w tym sezonie i wierzę, że im sie to uda.Serie A nie jest silna liga...wlasnie w tym zdaniu widac ze zbytniego pojecia o futbolu nie posiadasz lub...jestes wielkim fanem ligi hiszpanskiej, czytasz bravo sport i zbierasz plakaty Ronaldinho. Ja nie chce dyskutowac ani z nikim sie klucic ktora liga jest najsilniejsza, ale jedno jest pewne na 100% ze 3 najmocniejsze ligi to angielska, wloska i hiszpanska...wiec jezeli wloska liga nie jest silna to jakie sa ?