>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Liverpool FC - Manchester United, HIT 8 kolejki Premier League [17 października 2016]

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

100zł na Darmowy zakład w BetClic
Kolejkę numer 8 zamknie wielki szlagier na Anfield Road. Liverpool wraca zdaje się do gry o tytuł, pod wodzą Jurgena Kloppa grają jak z nut, ale rywalizacja z Manchesterem United to zawsze wiele podtekstów. Czy Jose znajdzie receptę na skuteczność The Reds? Mecz sędziuje Anthony Taylor.
Zapraszamy do dyskusji ;)

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Zawsze mam problem ze znalezieniem statystyk sędziego, jakby ktoś miał to byłbym wdzięczny jakby wrzucił.
Co do samego meczu i pierwszych kursów to myślę, że kurs na &quot;The Reds&quot; są zbyt niskie i trzeba będzie szukać tutaj rogów/kartek a może jakiegoś undera?

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
FC Liverpool - Manchester Utd
W BPL forma zespołów ma to do siebie, że nie zawsze można na oko wskazać zwycięzcę pojedynku. Tak bywało już wielokrotnie m.in w derbach Manchesteru. Teraz spotykają się dwaj odwieczni rywale, no i znowu emocje sięgną zenitu. To świetny przedsmak wtorkowej i środowej Ligi Mistrzów! Zaczynamy:
Z jednej strony zespół, który w ostatnim sezonie przybierał na wartości i poznawał nowe aspekty gry pod okiem Kloppa, a w tym sezonie rusza po LM bez cackania się z Ligą Europy. Widzę właśnie w nich faworyta, ale jest jedno &quot;ale&quot; właśnie. United mają o wiele więcej zdolnych do gry zawodników. The Reds trochę kopnęły kontuzje, m.in. brak Lallany czy (najprawdopodobniej) Clyne&#39;a będzie widoczny. Może to być otwarty mecz z wieloma bramkami, natomiast wcale być taki nie musi. Dobrze wiemy, ile wiatru i szumu wokoło potrafi narobić jeden i drugi zespół. Według mnie, ten mecz jest totalnie no-bet za większą stawkę. Kursy nie mają wielkiego znaczenia. A, że ostatnio dobrą passę trzymam, pisząc i myśląc na przekór tego, co mówią o United (wielka forma, skład najmocniejszy od lat, świetny trener, etc., etc...) to moje pieniądze, jak i opinię na temat tego meczu skieruję ku The Reds. Nie wiadomo, czy Luke Shaw wystąpi, a to jest spore miejsce do popisu na lewej stronie boiska, którego na pewno Mane, czy nawet Coutinho nie omieszkają wykorzystać.
Typy na mecz:
Bet365
Liverpool wygra @ 2.20 3/10
Liverpool DNB @1.53 7/10
Plus propozycja, myślę, że podbiegająca pod inwestycję. Nie zobaczymy tutaj raczej jakiegoś strzelania z kosmosu, bez przesady. Obie drużyny wiedzą, co zrobić po strzeleniu gola.
Poniżej 3.5 goli w meczu @1.40 9/10

shakeyobody 2,1K

shakeyobody

Forum VIP
Podzielam zdanie @zmogu. Również według mnie Liverpool prezentuje się jako lepsza strona w tym pojedynku. W pojedynku nie byle jakim bo przecież mowa o derbach Anglii. Wystarczy spojrzeć na wyniki obu drużyn. Liverpool stracił punkty remisując na White Hart Lane(a więc ciężki wyjazd) i przegrywając z Burnley co można spokojnie traktować jako potknięcie/słabszy dzień. Diabły zaczęły sezon z przytupem ale od kiedy dostali w ciry na własnym obiekcie od rywala zza miedzy coś siadło(a może nawet wcześniej). Przejażdżki po Lester nie biorę zupełnie pod uwagę - w każdej analizie z ich udziałem podkreślam, że Ranieriego EPL nie obchodzi. W takich spotkaniach lubię iść w stronę kartek i tego mam zamiar się trzymać. Ze względu na to, że sędziuje Taylor daruję sobie overy bo człowiek do zbyt szczodrych nie należy. Różnica między obiema drużynami polega na tym, że Liverpool ma już wszystko ułożone podczas gdy United nie. Klopp zaimplementował to co świetnie znamy z jego Borussi. Szybki pressing, mocne wykorzystanie skrzydeł i piękna gra kombinacyjna. Przepłacony Mane chyba nie jest wcale taki przepłacony bo robi wiatr. Diabły natomiast zdają się mieć jeszcze pozostałości po Van Gaalu. Momentami sprawiają wrażenie ociężałych. Tak czy inaczej spodziewam się, że to goście będą w defensywie a przez styl gry The Reds również i kartek z ich strony. Dodatkowo Mou na ławce i atmosfera wyjazdowego spotkania derbowego - widzę value.

United więcej kartek @1.83 Unibet
✅ easy peasy ???? De Gea klasa

Nie jest też głupim pomysłem pomyśleć nad karami indywidualnymi. Do tego trzeba jednak poczekać na składy ale w teorii niegłupi wydaje się Valencia @3 czy któryś defensywny pomocnik United.

1 93

180311

Użytkownik
tak czytam i czytam... ja rozumiem, że to są derby, ale bez przesady. United słabe jak barszcz wyniku z Lester nie biorę pod uwagę, bo Lisy skoncentrowane są na LM.
Pogba? Przepłacony - wcześniej pisałem, że EPL nie dla niego i dalej będę tego się trzymać. Rooney - ławka(szkoda chłopa, bo jednak to jest napastnik, a nie tak jak od trzech sezonów jest rzucany po różnych sektorach na boisku). Zlatan miał błyszczeć, a jednak jest równie mierny jak pozostała część drużyny. Pomimo kontuzji Gigiego to dalej Liverpool jest ogromnym faworytem. Coś czuję, że The Reds wyjdą bardzo ofensywnie ustawione. Can jaki pomocnik operujący piłką, Henderson jako BOXtoBOX, Firmino, Mané, Coutinho ofensywni pomocnicy, a Daniel na szpicy. The Reds będą się wymieniać pozycjami, dużo płynności w grze, mnóstwo stwarzanych sytuacji. W pierwszej połowie mecz zostanie zabity.
typy: Liverpool - grubiej;
Liverpool wygra obie połowy;
Coutinho gol;
Liverpool powyżej 2.5 bramek.

bo86bo 22,3K

bo86bo

Użytkownik
United wygra i poniżej 2.5 bramki w meczu
8.00
Bet365
Czemu? Nie wiem tak czuje. Liverpool niby mocny ale czy aż tak,żeby dyskredytować United? Owszem grają porywająco ale dla mnie to jeźdźcy bez głowy... nie mają dobrej defensywy w moim odczuciu. United gra także poniżej oczekiwań ale w większości to presja nałożona na ten klub poprzez osobę Mourinho i transfer Pogby. Jose wie,że jeżeli chce mieć za sobą kibice ten mecz musi wygrać. Nie widzę tutaj jakiegoś spektaklu goli jak w potyczce z Kanonierami. Liverpool bardzo straci jak nie zagra Georginio Wijnaldum, w końcu zagrał on w każdym meczu The Reds w lidze.
Mourinho to mistrz w zabijaniu piękna gry i nie wierzę w to,że pójdzie na wymianę ciosów. Defensywa Liverpoolu dla mnie nie jest monolitem o czym świadczy fakt,że stracili już 10 bramek.
Będę szukał kartek poza betem który podałem wyżej i typuje dwóch zawodników:
Valencia - ma olbrzymie braki w defensywie i kiedy zapędzi się do przodu może ratować się faulem
Para Matip-Klavan dla mnie osobiście to komedia i myślę,że ten drugi wyląduje w notesie u arbitra.
Nie mogę przelać tego co siedzi mi w głowie, bo nie chce naciągać statystyk na korzyść swojego typu. Ja tak gram, bo tak czuje.

cinas89 3,4K

cinas89

Football,speedway
United wygra i poniżej 2.5 bramki w meczu
8.00
Bet365
Czemu? Nie wiem tak czuje. Liverpool niby mocny ale czy aż tak,żeby dyskredytować United? Owszem grają porywająco ale dla mnie to jeźdźcy bez głowy... nie mają dobrej defensywy w moim odczuciu. United gra także poniżej oczekiwań ale w większości to presja nałożona na ten klub poprzez osobę Mourinho i transfer Pogby. Jose wie,że jeżeli chce mieć za sobą kibice ten mecz musi wygrać. Nie widzę tutaj jakiegoś spektaklu goli jak w potyczce z Kanonierami. Liverpool bardzo straci jak nie zagra Georginio Wijnaldum, w końcu zagrał on w każdym meczu The Reds w lidze.
Mourinho to mistrz w zabijaniu piękna gry i nie wierzę w to,że pójdzie na wymianę ciosów. Defensywa Liverpoolu dla mnie nie jest monolitem o czym świadczy fakt,że stracili już 10 bramek.
Będę szukał kartek poza betem który podałem wyżej i typuje dwóch zawodników:
Valencia - ma olbrzymie braki w defensywie i kiedy zapędzi się do przodu może ratować się faulem
Para Matip-Klavan dla mnie osobiście to komedia i myślę,że ten drugi wyląduje w notesie u arbitra.
Nie mogę przelać tego co siedzi mi w głowie, bo nie chce naciągać statystyk na korzyść swojego typu. Ja tak gram, bo tak czuje.
skąd masz pewność, że zagra Klavan ?
czy unibet w przypadku jego nie wystąpienia robi zwrot jak postawisz kartke ?
Shake// Na razie Lovren jest pod znakiem zapytania więc najlepiej po prostu poczekać do składów. Tak, Unibet robi zwrot w takim przypadku.

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jedni czekają na El Classico inni na derby Mediolanu, kolejni na początek NBA, ostatni na niedzielny obiad mamy a ja czekam na wielkie derby Anglii! 17 Październik to data, która w moim kalendarzu jest zakreślona na czerwono od początku ujawnienia się terminarza Premier League. Pewnie wielu z was ma to samo choć większość będzie kibicować tej DRUGIEJ czerwonej drużynie.

niżej pojawia się część pisana głową a nie sercem jak coś ????

Bukmacherzy chyba troszeczkę źle wystawili kursy. Moim zdaniem są troszeczkę zaniżone w stronę zespołu gospodarzy. Ewidentnie Liverpool jest w dużo wyższej formie jednak pojawiają się problemy z kontuzjami. Ominę zawodników, którzy są mało ważni jednak Lovren, Clyne czy też Lallana nie wiadomo czy wystąpią. Moim zdaniem są to wielkie osłabienia, bo brak Clyne powoduje, że na PO przejdzie Milner a na lewej będzie musiał wystąpić elektryczny Moreno. W środku zapewne będzie musiał zagrać Klavan jednak Lovren najprawdopodobniej będzie gotowy. Brak Lallany ma swój pewien plus a mianowicie Emre Can w pierwszej &quot;11&quot;. Do tej pory &quot;The Reds&quot; ani razu nie zachowali czystego konta w Premier League jednak ani razu nie grał Can, który jako typowa &quot;6&quot; będzie łącznikiem między obroną a pomocą. Mourinho nie ma problemu z kadrą ale ma problem z zawodnikami, którzy jeszcze nie grają tak jak powinni. Ten skład ma wielki potencjał i może odpalić już jutro ale czy tak będzie? Osobiście nie wydaję mi się, bo ciężko będzie im się grało z ciągle biegającym Liverpoolem. Jeżeli chodzi o 1x2 to ciężko tutaj coś typować choć to gospodarze wydają się faworytem ale po takim kursie nie warto tego tykać.

Ja widzę w tym meczu coś innego. Chodzi mi tutaj o bramki a bardziej o ich małą ilość. Buki wystawiły zbyt niskie kursy na overy. Każdy wie jak wygląda taktyka Mourinho, który jutro na Anfield na pewno nie będzie chciał atakować a powiedziałbym nawet, że w 1 połowie będzie się tylko bronił i próbował wyprowadzić kontrę. W zeszłym sezonie podobnie zagrał tutaj LvG i mimo mega słabego meczu wygrał 1-0. Jutro także nie spodziewam się jakieś mega wymiany ciosów choć obie drużyny mają potężny arsenał a bardziej walki w środku pola i wzajemnego wyczekiwania się. Na ten moment rzucam taki typ na to spotkanie:

Under 3 - 1.64/unibet ✅

Warto także pójść w parę kartek dla zawodników choć tutaj trzeba poczekać na składy. Póki co takie rzeczy rzuciły mi się w oczy.

Pogba kartka - 2.8/unibet ⛔
Fellaini kartka - 2.4/unibet ✅
Can kartka - 3/unibet
⛔

Na stronie kibiców Liverpoolu piszą o takim ustawieniu na dzisiejsze spotkanie:

Przewidywana XI Liverpoolu: Karius - Clyne, Matip, Lovren, Moreno - Milner, Can, Henderson - Mane, Firmino, Coutinho

W końcu jest Can w środku pola, do tego Milner i Henderson. Najbardziej &quot;bezpieczny&quot; skład jaki może wystawić Klopp, tutaj będzie kalkulacja ale spodziewam się wygranej Liverpoolu. Myślę, że Klopp udowodni dzisiaj, że jest lepszym trenerem od Mourinho. Ważny mecz przed sobą ma dzisiaj Moreno, bo wypadł z miejsca w składzie a wraca na tak ważne spotkanie jak dzisiaj z United. Przed sobą będzie miał Rashforda. Klopp w niego wierzy, więc ja także. Do boju &quot;The Reds&quot;!

dla lepszego oglądania:

DW: 2-0 - 12/unibet
⛔

ibis 2M

ibis

ModTeam
Członek Załogi
21:00 Liverpool - Manchester United
Typ: 1
Kurs: 2.18
buk: betsson

Wynik:​

W ostatniej kolejce The Reds zagrali bardzo słabą pierwszą połowę spotkania przeciwko Swansea, lecz w drugiej poprawili swoją grę i ostatecznie wygrali 2:1. Idę w stronę gospodarzy ze względu na to, że Liverpool ma patent wygrywania z drużynami z czołówki tabeli. W tym sezonie wygrali min. z Arsenalem, Chelsea, Leicester i zremisowali na wyjeździe z Tottenhamem. Teraz czas na zwycięstwo z Czerwonymi Diabłami. Z drużyną, która potrafi rozegrać świetne zawody i wygrać, albo zagrać piach i ostatecznie zremisować czy też przegrać. W cale się nie dziwię, że to gospodarze są faworytem, bo w grze Liverpoolu widać dużo zaangażowana, jest determinacja i masa ambicji, ten zespół wygląda naprawdę solidnie dzięki Jurgennowi. Mou ma jeszcze dużo do poprawienia w MU, a ten pojedynek będzie dla niego kolejną ciężką przeprawą. Idę w stronę gospodarzy!

noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Liverpool - Man Utd ⛔ poziom meczu -&gt; dno
Obie drużyny strzelą gola @ 1.71 Oddsring

Zacznę od tego, że United w ostatnich 13 spotkaniach zawsze strzelali przynajmniej jedną bramkę. Liverpool także pod tym względem ma dobrą serię, bo w 7 ostatnich spotkaniach strzelali przynajmniej 1 bramkę.

Do tego dochodzi fakt, że obie drużyny będą tutaj grać o zwycięstwo. Nikogo remis nie zadowala. W obu zespołach mamy wiele indywidualności i wielu znakomitych ofensywnych graczy.

Ogólnie spodziewam się meczu z dużą ilością goli, jak to często bywa w hitach ligi angielskiej.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Jak wpłynie na Liverpool nie obecność Adama Lallany oraz Georginio Wijnalduma. Nie obawiacie się ze ManUtd jednak zdominuje te pola gry i będzie miał przewagę na skrzydłach jak i w środku pola ?

zibi16 1,9M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Liverpool - Manchester United
Typ: obie strzelą
Kurs: 1,75
Bukmacher: OddsRing
Analiza:
Przed nami hit tej kolejki w lidze Angielskiej. The Reds podejmuje u siebie Czerwone Diabły.
Liverpool, który jest w gazie 4 zwycięstwa z rzędu w lidze - 4:1 z Leicester, 2:1 z Chelsea, 5:1 z Hull i 2:1 ze Swansea robi wrażenie ale czy to już jest ta drużyna, który będzie wygrywać z każdym? Nie wydaje mi się .. Ale nie o tym.. Widać, że Liverpool strzela mnóstwo goli ale również w każdym z tych wygranych meczy tracili po bramce i właśnie taki typ chce zapodać - OBIE DRUŻYNY STRZELĄ GOLA.
Liverpool w tym sezonie rozegrał już 4 hity w lidze i w każdym meczu padało obie strzelą - z Arsenalem 3:4, z Tottenhamem 1:1, z Leicester 4:1 i z Chelsea 2:1.
Manchester zajmuje 7 miejsce ale traci zaledwie 3 punkty do 4 Liverpoolu. Manchester co do hitów rozegrał mecz z Leicesterem i również w tym meczu padło obie strzelą, Manchester wygrał 4:1 oraz z Manchesterem City porażka lecz obie strzelą też było 1:2.
W Manchesterze nie ma znaczących osłabień, zagrają w pełnym składzie zaś Liverpool niepewny występu jest A. Lallana, N. Clyne oraz G. Wijnaldum i jeśli się okaże, że nie zagrają to są to osłabienia znaczące.
Jeśli miałbym typować kto wygra w tym meczu.. hmm. stawiał bym na remis.
Powodzenia.

P 64

popeye.

Użytkownik
TYP: LIVERPOOL ORAZ BTS @4,33 |Bet365

Wiele się słyszy, że ma zagrać Moreno za Millnera, który ma zostać przesunięty do środka pola, ale moim zdaniem tak się nie stanie. Millner zagra tam gdzie grał do tej pory czyli na lewej obronie, a Coutinho zostanie cofnięty do środka pola. Czy na prawdę dużo gorzej będzie wyglądała linia pomocy Coutinho - Can - Henderson od Lallana - Henderson - Wijnaldum ? Moim zdaniem kierowanie się tym to jest szukanie na siłę pozytywów, aby postawić coś w kierunku United. Lovren prawopodobnie również zagra, więc linia obrony będzie ta co zazwyczaj, jednak jak wiadomo nie ustrzega się ona błędów dlatego idę w kierunku BTS. Moim zdaniem Liverpool wybiega sobie tutaj to zwycięstwo są fizycznie świetnie przygotowani do tego sezonu czego nie można powiedzieć o ich przeciwnikach, genialnie grają pressingiem. The Reds są aktualnie najlepszą oraz grającą najładniej dla oka angielską drużyną i nie zmieni tego nawet porażka z Burnley. Okej przegrali, ale jak ten mecz wyglądał? Liverpool praktycznie cały czas w polu karnym Burnley poszły dwie udane kontry i przegrali mecz. Przegrali przez nieskuteczność, jednak nie grał wtedy jeden z głównych motorów napędowych tej drużyny Mane.

magucio 174

magucio

Użytkownik
Skąd macie takie informacje odnośnie braków Lallany, Wijnalduma, czy znak zapytania przy Lovrenie? Sprawdzałem sobie na Sky sports tabele z kontuzjami, która aktualizują i nic o tych zawodnikach tam nie ma
http://www.skysports.com/football/news/11661/10569685/premier-league-injury-table-which-sides-have-the-most-absentees-after-the-international-break
Na zaprzyjaźnionej, czy po prostu stronie sympatyków Liverpoolu jest wzmianka o tym, że Lallana i Wijnaldum walczą o to żeby zdążyć się wykurować na to spotkanie, ale w przypuszczalnych składach dużo osób ich typuje. Co do Loverna, jest napisane, że jest zdrowy i gotowy na to spotkanie.
http://www.thisisanfield.com/2016/10/unchanged-reds-can-sturridge-lallana-wijnaldum-predicting-liverpools-xi-vs-man-united/
Zresztą odsyłam do konferencji prasowej trenera Liverpoolu - Jurgena Kloppa
https://www.youtube.com/watch?v=uJEZ-ig098M

bobule 72

bobule

Użytkownik
Skąd macie takie informacje odnośnie braków Lallany, Wijnalduma, czy znak zapytania przy Lovrenie? Sprawdzałem sobie na Sky sports tabele z kontuzjami, która aktualizują i nic o tych zawodnikach tam nie ma
zapewne z flashscore (gdzie wiszą przy nich znaki zapytania) ????
ja idę w Manchester United, kurs dosyć wysoki, nawet 3.60 w Unibet
może ostatnich dwóch spotkań z Liverpoolem nie wygrali, ale to były mecze w lidze europejskiej, a w ligowych derbach Liverpool ostatnio wygrał w 2014 roku

pyrus122 1,8K

pyrus122

Użytkownik
Liverpool powyżej 5.5 rożnego @ 1.60
Wiele zostało już napisane o tym spotkaniu. Liverpool bardzo dobrze radzi sobie w ostatnich spotkaniach, bardzo duża siła w ofensywie, co przekłada się na dużą ilość rzutów rożnych tej drużyny. W ostatnich spotkaniach następująca ilość rożnych Liverpoolu: 10 , 13, 9. Według mnie dziś również powinni stwarzać sobie wiele sytuacji pod bramką United, spodziewam się otwartego spotkania, więc myślę że rożnych ze strony gospodarzy powinno być sporo, a próg 5.5 jest według mnie bardzo odpowiedni ! Powodzenia .

Otrzymane punkty reputacji: +1
brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Panowie wrzuciłem wam wyżej przewidywalny skład Liverpoolu ???? Gigi oraz Lallana dzisiaj nie wystąpią na 90% w pierwszym składzie. Wchodzą w ich miejsca Can oraz Milner, więc zespół robi się bardziej defensywny. Jak na moje środek pola przejmuję Liverpool. Jeżeli Mou nie wystawi Blinda obok Pogby to przegra ten mecz. Fellaini czy Herrera to będzie strzał w stopę przy takim środku Liverpoolu. Tak naprawdę oni będą w 6 biegać w środku i szybko się przemieszczać. Jeżeli United nie zdobędzie bramki po stałym fragmencie gry lub też geniuszu Ibry to raczej nie ma co się doszukiwać tutaj bramki dla gości. Jest jeszcze Moreno ale podobno jego forma jest dość wysoka i ma on zatrzymać Rashforda. Ja już nie mogę się doczekać. Cisnę na siłkę i potem przed TV. YNWA!

brodaty-zolw 102,7K

brodaty-zolw

Forum VIP
Jeszcze na szybko Panowie. Unibet dał zakład na to czy Rooney zagra w 1 składzie. Kurs aż 4.5 i mimo słabszej formy Wayne myślę, że dzisiaj zagra w 11. Mega Value nawet jak nie wejdzie. Polecam!
Wayne Rooney zagra od 1 minuty - 4.5/unibet ⛔

bialyz 129

bialyz

Użytkownik
Liverpool v Manchester United
@United DNB 2,45 Ónibet ZWROT

Typ bardziej na czuja, więc nie będę tutaj przekonywał nikogo merytorycznie do grania tego typu za cały swój dorobek bo jak wiadomo derby rządzą się swoimi prawami i wymyślanie tutaj jakiś niesamowitych analiz nigdy nie ma sensu przy tego typu meczach. United nieciekawy terminarz, dziś LFC czwartek z kebabami, a niedziela na Stamford Bridge, także wygranie tych derbów jest bardzo istotne w przypadku nastawienia psychicznego przed naprawdę wymagającym tygodniem. United straciło w ostatnich meczach zdecydowanie za dużo punktów żeby ustalić sobie za cel remis, więc jestem pewny że podobnie jak LFC będą walczyć tylko o 3pkt. Jako fan The Blues doskonale znam nastawienie JM do Liverpoolu i jestem pewien że to będzie dla niego dużo ważniejsze spotkanie niż te w niedziele z Chelsea ???? więc liczę na najlepszy mecz United jak do tej pory... Naprawdę nie chcę się opierać tutaj na żadnych statystykach gdyż wg mnie nie mają one naprawdę żadnego sensu przed &quot;Bitwą o Anglię&quot;, takie mecze rządzą się swoimi prawami... Co do LFC przyznaję grają naprawdę konkretnie, ofensywa działa u nich kozacko i być może będą w stanie wbić jakiegoś gola ale mam czuja że dziś na bank się potkną na Ibrze i spółce :grin:.

Lekko polecam jeszcze:

@ BTS i United win 6,10 Ónibet

C 581

czajnol

Użytkownik
Prosze cie kolego Brodaty Zolw nie zartuj sobie , nie ma co sie doszukiwac bramki dla gosci Bo obrona Liverpoolu to sciana nie do przejscia z do tego ich wysmiewity bramkarz ????
Co do meczu Liverpool na papierze faworytem ale zanosi sie na kilka kontuzji , United pelny sklad moze nie graja najlepiej ale to druzyna ktora sklepala Liverpool najwiecej razy , moim zdaniem ten mecz bedzie sie rzadzil swoimi prawami I ostatnia forma nie bedzie miala az takiego znaczenia Bo obie druzyny wiedza jaka jest stawka meczu I beda grysc trawe by tylko uzyskac rezultat wiec ja gram w strone wyzszego kursu za ograniczona stawke.
United 3.60 bet 365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom