>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Limity u bukmacherów

parias 9

parias

Użytkownik
Witam, nie chciałem zakładać nowego tematu, ale uznałem to za konieczne, bo nie widziałem tematu iście związanego, porównując wszystkie buki. Chciałbym, żebyście podzielili się Waszymi doświadczeniami w grze u buków, które nie limitują drastycznie.
Moje doświadczenia to:
ostatnio Unibet zamiast 1000 przepuścił 850 na dubla, pozniej z pozostałych 150 przepuścił połowę.
bwin zatrzymuje mnie na 400-500
bet365 czasem stanie na 200.
Pinnacle ponad 1k nie gralem, ale przeszło, tak samo Tobet
Reszty buków nie pamiętam, nawet ostatnio za często nie gram, a chciałbym się wcześniej zapoznać z aktualnymi rynkami.
Pozdrawiam.

K 4

kuras92

Użytkownik
Pinnacle Cię nie zlimituje,tam obok kursów masz kwotę jaką możesz obstawić na zakład i nawet jeśli ją przekroczysz to ponownie będziesz mógł obstawić za większą kwotę lecz po mniejszym kursie troszkę.Ogólnie najlepszy bukmacher wg mnie.

mrfrey 0

mrfrey

Użytkownik
Właśnie sam poszukuję buków takich jak Pinnacle, zaczyna się sezon, mnie 30zł dziennie z surebetów wystarczy, jako dodatek.

S 1,4K

slukasz123

Użytkownik
Właśnie sam poszukuję buków takich jak Pinnacle, zaczyna się sezon, mnie 30zł dziennie z surebetów wystarczy, jako dodatek.
Oj kolego jak surki grasz to szybko cie zlimituja jak mnie betsafe do 20zl.....Pomarzyc mozna......W sumie powodzenia ale limity bedziesz mial bankowe gra nie warta swieczki....

F 26

facepalm

Użytkownik
Bo tam nie bukmacherzy zmieniają kurs tylko gracze swoimi wkładami. Mimo marży, która nieraz wynosi zaledwie 2% znalezienie sure jest wielkim wyzwaniem. Kursy u tych buków są prawie identyczne.

cock 756

cock

Użytkownik
Bo tam nie bukmacherzy zmieniają kurs tylko gracze swoimi wkładami. Mimo marży, która nieraz wynosi zaledwie 2% znalezienie sure jest wielkim wyzwaniem. Kursy u tych buków są prawie identyczne.
Aha, a gdzie to nie gracze swoimi stawkami nie decydują o kursie?

cock 756

cock

Użytkownik
cock a ty jak zawsze swoje musisz wrzucic...nic sie nie zmieniles:grin:
To nie moje. Nic nie wrzucam. Ale przecież wysokość kursu a nie to kto o nim decyduje pozwala na możliwość zaistnienia surebeta, a potem o jego dochodowości. Im mniejsza marża, tym większa ku temu szansa, bo jakiś kurs wyższy.
Poszedłbym o zakład, że te surebety, o których Kolega myśli zęby stracą na regulaminach buczków, osiwieją na formacie zakładów, arytmii się nabawią na kursach walut i skończą w grobie po prowizji banku czy portfela el. przy wypłacie.
Kolega powtarza slogany to podpytuję, może wie coś czego na forum jeszcze nie bylo.
Ja np powiem, że i otworzyć i zamknąć surebeta można w Pinku, i trejdować pre play, in play duużo trudniej, można w Pinku.
Cudow się naczytałem, że live się nie da zagrać w Pinnacle, że extra bonusy są w Comeon (regulamin i marża inna bajka) a firm gdzie idzie się założyć jak było tak nadal jest 5. ;)
Jak nie mam racji proszę mnie oświecić.

F 26

facepalm

Użytkownik
Surebeta można zagrać z betsyfem czy z betem gdzie kurs nie spada z automatu, tylko zmieniają go traderzy. A zrób sure w azji i pinn w jednym momencie to ci pogratuluje

T 27,1K

tadzin

Użytkownik
Surebeta można zagrać z betsyfem czy z betem gdzie kurs nie spada z automatu, tylko zmieniają go traderzy. A zrób sure w azji i pinn w jednym momencie to ci pogratuluje
w samym pinnaclu mozna grac surebety, tzn zyskać na spadkach kursu, grasz po wyzszym on spada i kontrujesz na pinnaclu.
sam pinnek pisze ze oni na to pozwalaja w przeciwienstwie do inncyh bukow i ze nie maja nic przeciwko &quot;zakładom arbitrażowym&quot;
http://www.pinnaclesports.com/betting-promotions/arbitrage-friendly

F 26

facepalm

Użytkownik
Ale to nie jest typowy surebet. Jak ktoś się zna na dyscyplinie to może tak zrobić, większość surebeciarzy nie potrafi &quot;normalnie&quot; grać.

B 0

barti5551

Użytkownik
grając rozsądne surebety do 2% nie powinni limitować. Cała reszta niesie ze sobą ryzyko. Wystarczy, że bukmacher wpisze dany mecz jako surebet i każdy kto go zagrał idzie pod lupe. Szybko też wyłapują graczy którzy grają powyżej 1k. Największe limity których raczej nie ruszają są w Pinnacle, Sbobet, 188bet, BetFair

Do góry Bottom