Ja dziś natomiast próbuje kierunku na HPK, bo też w grze o PO i dziś na dużym musie, grałem po @1,55, ale niestety już kursy mocno poszły w dół, bo blisko tego są już na handi, a ja jeszcze grałem handi po @1,8. Natomiast wydaje się, że u siebie powinni to dziś na spokojnie wziąć, bo jutro ciężki wyjazd do Rysi, które nie wiadomo jeszcze czy o coś będą grać, czy dziś Topory im odprawią zwycięstwo w RT. Natomiast dziś powinno być pomarańczowym łatwiej niż jutro więc punkty trzeba brać i wyprzedzić Jukurit, ktory jutro znów ma Łasice walczące o PO więc o punkty im nie będzie też łatwo.
Co do KooKoo zawiedli z JYP, ale dziś jednak u siebie z najsłabszą ekipą z ligi, i te punkty im są konieczne, kurs jest marny, ale chyba dziś trzeba zagrać na full, żeby wskoczyć przed Jukurit przed jutrzejszymi spotkaniami. Nie nastawiać się, że jutro będzie można pograć na full z TPS bo jutro wyjazd, dużo trudniejszy przeciwnik i możliwe, że jutro grający o przewagę lodu w Pre-PO, więc co by jednak nie mówić to jak dla mnie KooKoo dziś na musiku i nawet jeśli tak jak pisze Mark forma poszła w dół to jednak rywal na tyle słaby, że trzeba dziś go ograć. dlatego ja gram, w dubelku z HPK -1,5 KooKoo @1,55