>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Ligi Polskie

swizz 22

swizz

Użytkownik
Witam. Postanowiłem założyć temat gdzie będę dzielił się typami oraz analizami meczów dotyczących lig Polskich na szczeblach Ekstraklasa - IV liga. Będzie to wirtualna gra, a kursy spotkań będą brane z serwisów bet365 oraz tobet.
Pozdrawiam.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 1] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Pogoń Szczecin - Zagłębie Lubin ⛔
typ: X2
kurs: 1,38 [bet365]
stawka: 1j [-1j]
wynik: [4-0]

Rozpoczyna się Polska liga. Wiadomo jest to pierwsza kolejka dla naszych ukochanych grajków, za czym idzie, że trudno jest przewidzieć jakikolwiek wynik spotkania. Wiadomo Polska liga lubi rządzić się własnym prawami. Na początek spotkanie powracającej do Ekstraklasy Pogoni, beniaminka, który podejmie na własnym obiekcie Zagłębie Lubin. Spotkanie to wydaję mi się odbędzie się bez większych sensacji i drużyna z Lubina wywiezie ze Szczecina przynajmniej jeden punkt. Drużyna gości to solidnie budowany zespół przez trenera Hapela, który moim zdaniem dobrze radził sobie w meczach sparingowych przed ligą. Warto dodać, że Lubinianie podejmowali jako sparing partnerów bardzo dobre oraz dobre drużyny, na przykład AS Roma. Ostatnie spotkanie pokazało, że potrafią strzelać bramki, ponieważ zwyciężyli z Wisłą Płock w Pucharze Polski, a jak wiadomo Wisła rywalizowała jeszcze nie tak dawno w zmaganiach 1 Polskiej ligi z Pogonią Szczecin. Podstawową jednostką ofensywną Zagłębia będą przede wszystkim piłkarze tacy jak Szymon Pawłowski, Arkadiusz Woźniak oraz pozyskany w tym okienku transferowym Rober Jeż. Piłkarze Ci wykazywali się skutecznością, ponieważ to oni w strzelali najwięcej bramek dla swojej drużyny w meczach przygotowawczych to ligi oraz w tym ostatnim - sparingowym. Co do drużyny ze Szczecina, żeby nie było tak, że skazuje ich na pożarcie, ponieważ wiadomo - oczywiście będą walczyć, raczej by nie chcieli spaść od razu po wejściu na najwyższy szczebel ligi. Sam Grzegorz Smolny na konferencji przed meczem powiedział: Jesteśmy beniaminkiem i gramy o utrzymanie Oczywiście na konferencji (obu drużyn) mówiono, że każdy zawodnik jest mega skoncentrowany i tak dalej i tak dalej....

[kupon 2] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Piast Gliwice - Górnik Zabrze ⛔
typ: 1X
kurs: 1,40 [bet365]
wynik: [1-2]

Drugi mecz z tych inauguracyjnych naszą ligę. Według mnie w pierwszej kolejce (dla beniaminków) musi znaleźć się mecz ten, który będzie małą niespodzianką, taka jaką jest wygranie Piasta Gliwice, beniaminka ligi. Uważam, że Piast po prostu nie przegra tego spotkania. Górnik według mnie to jest drużyna, która ma nie równe mecze. Piast drużyna zmobilizowana, będą chcieli wygrać (oczywiście - kto by nie chciał). Oglądałem mecz Pucharu Polski Górnika i muszę przyznać, że piłkarze nie pokazali się ze strony dobrej, odpadając już z tych rozgrywek. Drużyna Piasta to nie wygodny rywal dla Zabrzanin. Co tu dużo pisać, uważam, że ekipa z Gliwic nie ma prawa oddać tutaj punktów i sprawie miłą niespodziankę na początek rozgrywek.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 3] IV liga Wielkopolska - południe
spotkanie: Victoria Ostrzeszów - Olimpia Koło ✅
typ: 1
kurs: 1,52 [tobet]
stawka: 1j [+0,52j]
wynik: [2-0]

Może na początek napiszę, że Olimpia to mój ukochany zespół, ponieważ spędziłem w nim 11 lat gry od młodzika po seniora (w samej lidze seniorskiej grałem 2,5 roku debiutując w IV lidze). Nie jestem już zawodnikiem tej drużyny, wiecie studia się zaczęły i trudno o dojazd na trening i tak dalej, a po za tym kontuzja, złamana noga, która wyleczyła mnie z gry na pół roku. Jednak jestem z tym klubem zżyty, gdy tylko mogę oglądam ich poczynania czasami na treningach oraz w meczu ligowym na stadionie miejskim w Kole choć często jeżdżę też na wyjazdy. Moim znajomi to przede wszystkim zawodnicy Olimpii więc wiem co się dzieje w klubie, jaka jest sytuacja i tak dalej. No dobra ale może więcej o spotkaniu. Olimpia jedzie na trudny teren, ciężki mecz z drużyną z Ostrzeszowa. Sam grałem tam jeszcze 2 sezony temu gdzie ten mecz traktowaliśmy jako mecz o utrzymanie – wygrywamy to zostajemy w lidze, przegrywamy – spadek (Ostrzeszów w tej samej sytuacji, więc wygrany zostawał w IV lidze). Oczywiście przegraliśmy mecz na własne życzenie, mimo motywacji prezesa z podwójnej premii. Wiecie nie raz pieniądze nawet nie zmotywują tak dobrze. Mecz po prostu nie wyszedł i tyle. No dobra ale Olimpia znów zawitała w IV lidze jako beniaminek. Jak już napisałem mecz będzie trudny, drużyna z Koła w ostatnim spotkaniu ze Ślesinem wygrała 2-3 lecz muszę napisać że wynik troszkę niesprawiedliwy, ponieważ wygrana nie należała się, może co najwyżej remis, ale na pewno nie wygrana. Ale wiadomo, nikt nie będzie pamiętał gry tylko, że 3 punkty powędrowały do Koła. LKS Ślesin, bo to był rywal Olimpii w ostatnim spotkaniu był drużyną lepszą, poukładaną i to oni dominowali na boisku, ale kontry Olimpii były zabójcze, bo z przodu biega zawodnik, gepard jak na niego mówią, bo mógł by rywalizować nawet z Boltem na setkę (śmiech, ale tak na serio to chłopak ma ponad 11 sekund). Olimpia to drużyna młoda, trzech zawodników ma ponad 30 lat, a reszta nie przekracza 24 lat. Podporą ma być środek obrony gdzie biegają jedni ze starszych zawodników, lecz oni w tym sezonie jak na razie nie radzą sobie dobrze, bo przegrany mecz z Białym Orłem Koźmin to zawalili niestety oni, 2 babole = 2 bramki Orła. Natomiast co do składu to drużyna nie będzie osłabiona, żadnych kontuzji, żadnych pauz za kartki. Olimpia to drużyna, która nie gra na wyjazdach zbyt dobrze, traci dużo bramek, natomiast u siebie mało. Jednak nie sądzę, żeby to spotkanie wygrali, z bólem serca muszę to przyznać. W Ślesinie mieli dużo, nawet bardzo dużo szczęścia, a jak wiadomo 2 razy nie może tak być, więc sądzę, że mogą sobie nie poradzić. Mecz przede wszystkim oceniam z punktu widzenia Olimpii, bo nie wiem jak wygląda sytuacja ekipy z Ostrzeszowa. Na 3 rozegrane mecze mają 4 punkty, wygrali w 1 kolejce z dobrą drużyną Victoria Września, zremisowali z II Jarotą, a ostatnio przegrali z Obrą Kościan. Myślę, że sytuacja w szatnie po przegranej jest inna niż ta w Olimpii. Wiecie większa spina na wygranie meczu. Na koniec chciałem napisać, że IV liga przewidywalną nie jest, mecz meczowi nie równy, każdy wygrać może z każdym. Olimpia tak samo nie jest drużyną przewidywalną. Albo wyjdzie im mecz, albo nie. Tak rządzi się ta klasa rozgrywkowa. Jeżeli będę miał jeszcze jakieś ciekawe wiadomości co do tego meczu to na pewno dopiszę. Mecz dopiero w niedzielę więc jeszcze trochę czasu jest.
Dzisiaj również napiszę o 2 innych spotkaniach z IV lig ale to dopiero po południu lub wieczorem.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 4] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Lech Poznań - Ruch Chorzów ⛔
typ: BTS
kurs: 2,00 [bet365]

Już jutro mecz mojego Lecha z Ruchem Chorzów. Strasznie nie wiedziałem co by wymyśleć na ten mecz więc stwierdziłem, że najlepszym typem będzie to, że obie drużyny strzelą bramkę. Chociaż Lech nie traci dużo bramek w meczach u siebie, to Ruch nie jest zespołem tych słabszych, a nawet mogę powiedzieć, że ofensywę to ma na pewno lepszą. Z racji tego, że Kolejorz gra u siebie to kibice jako 12 zawodnik dadzą wiarę w ewentualne zwycięstwo. Obydwa zespoły odpadły z Europejskich Pucharów, skupić się mogą na lidze, ewentualnie Ruch na PP. Dlaczego myślę, że obydwie drużyny strzelą bramkę:
1. Ruch Chorzów ma Arkadiusz Piecha, który jest jeden z najlepszych napastników w naszej Ekstraklasie.
2. Lech Poznań strzela bramki w spotkaniach u siebie.
3. Solidne zespoły, które będą walczyć o górną część tabeli.
4. Piłkarze już trochę ‘pobiegali’ a to w Europie czy Pucharze Polski.

Co do piłkarzy ofensywnych Lecha to nie są to perełki do strzelania bramek ale liczę w tym meczu bardziej na akcje skrzydłowych Lovrencić albo Tonev. Trochę żałuje, że z Lecha znów został wypożyczony Jacek Kiełb, który dla mnie był, jest lepszym zawodnikiem na przykład od takiego Vojo Ubiparipa, ale co zrobić Jacek w sumie nie dostawał szans nawet w sparingach czy spotkaniach Pucharu Polski. Zawsze ceniłem Kiełba za dość dynamiczny drybling. Lech chcę podnieść się po porażce z Olimpią Grudziądz więc przed Ruchem ciężkie spotkanie, ale myślę, że co najmniej jedną bramkę powinni zdobyć.

[kupon 5] III liga Kujawsko-Pomorsko-Wielkopolska
spotkanie 1: Polonia Środa Wielkopolska - Pogoń Mogilno typ: 1 ⛔
spotkanie 2: Niebla Wągrowiec - Unia Solec Kujwaski typ: 1 ⛔
ako: 1,96 [tobet]
wynik 1: [0-0]
wynik 2: [2-2]

Remis z Polonii Środy Wielkopolskiej z Lesznem to była chyba trochę wpadka drużyny ze Środy Wlkp. Będą debiutować u siebie na boisku ze średnią Pogonią Mogilno, która dostała ostatni mecz z beniaminkiem 4-1. Myślę, że spokojnie powinni sobie poradzić w tym meczu, zyskując pierwsze 3 punkty. Natomiast Nielba po falstarcie powinna ograć Solec Kujawski. W Wągrowcu jest bardzo trudny teren, a przecież Nielba to kandydat do awansu, więc punkty trzeba zdobywać, a w tym meczu trzeba pokazać, że kandydat do 2 ligi potrafi grać w piłkę, a nie tylko remisować i tracić głupio punkty tak jak w ostatnim meczu z Sokołem (bramka w doliczonym czasie gry).
e: Nielba traci bramkę w 90 minucie z rzutu karnego

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 6] III liga Kujawsko-Pomorsko-Wielkopolska
spotkanie: Lubuszanin Trzcianka - Polonia Leszno ✅
kurs: 2,15 [tobet]
stawka: 1j [+1,15j]
wynik: [1-0]

Ostatni typ napisany dzisiaj. Solidny zespół z Trzcianki podejmować będzie u siebie drużynę można powiedzieć kandydat do spadku Polonie Leszno. Według mnie buki trochę przesadzili z kursem, ale może tylko mi się wydaję. Jak ja widzę tu spokojną wygraną Lubuszanina. W poprzednim sezonie bardzo dobrze sobie radzili, wygrali oraz zremisowali z Lesznem (wygrana na wyjeździe). Leszno do końca nie wiedziało w jakiej klasie rozgrywkowej będzie występować, nie jest wystarczająco wzmocnione na ten sezon, grają dużo juniorzy, a Trzcianka to zespół doświadczony.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 7] IV Liga Wielkopolska Południe
spotkanie 1: SKP Słupca - KS Opatówek typ: 1 ✅
spotkanie 2: Dąbroczanka Pępowo -LKS Gołuchów typ: 1 ✅
ako: 1,89 [tobet]
stawka: 1j [+0,89j]
wynik 1: [4-2]
wynik 2: [4-0]

Trudny teren w Dąbroczance(sędziowie często gwiżdżą pod gospodarzy), Gołuchów osłabiony, niestety będzie trudno z utrzymaniem.
SKP na fali powinno poradzić sobie u siebie ze słabo spisującym się jak na razie Opatówkiem. Michał Goliński w formie.

[kupon 8] Polska Ekstraklasa
spotkanie: Jagiellonia Białystok - Podbeskidzie Bielsko - Biała ⛔
typ: Jagiellonia -1,5 gola
kurs: 3,10 [bet365]
wynik: [2-1]

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 9] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Legia Warszawa - Korona Kielce ✅
typ: Legia -1,5 gola
kurs: 3,00 [bet365]
stawka: 1j [+2,00j]

[kupon 10] I Liga Polska
spotkanie: Miedź Legnica - Zawisza Bydgoszcz ✅
typ: powyżej 2,5 gola
kurs: 2,05 [bet365]
stawka: 1j [+1,05j]

[kupon 11] I Liga Polska
spotkanie: Arka Gdynia - Bogdanka Łęczna ⛔
typ: powyżej 2,5 gola
kurs: 2,02 [bet365]

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 12] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Lechia Gdańsk - Polonia Warszawa ✅
typ: BTS
kurs: 2,00 [bet365]
stawka: 1j [+1j]
wynik: [1-3]

Ostatni mecz kończący pierwszą kolejkę Ekstraklasy. Większość twierdzi, że Polonia skazana na pożarcie jednak wydaje mi się, że spokojnie utrzymają się w lidzę. Poprzednie mecze nauczyły, że nie zależnie od składów personalnych drużyn można walczyć więc myślę, że obie drużyny strzelą gola.
Tak po za typami to jak na razie typy z Ekstraklasy zawodzą, a typy z słabszych lig raczej do przodu.
Moja Olimpia przegrała po bezbarwnym meczu z Ostrzeszowem, sytuacja nie jest ciekawa bo po 4 kolejkach tylko 6 punktów, chociaż dobre i tyle, bo nie powiem, że powinno być mniej. Następny mecz w Wolsztynie, też trudny teren. Zobaczymy jakie kurs wystawi tobet ale spodziewajcie się, że opiszę ten mecz w tym tygodniu. siema

swizz 22

swizz

Użytkownik
Statystyki dla kuponów 1-12 (kolejka 1):
Stawki: 12j
Wygrane: 12.61j
Zysk: 0.61j ✅
Kupony wygrane: 6/12 = 50%
Typy trafione: 7/14 = 50%

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 13] Ekstraklasa Polska
spotkanie: Zagłębie Lubin - Piast Gliwice ⛔
typ: Zagłębie Lubin wygra do zera
kurs: 2.87 [bet365]
wynik: [2-1]

Rozpoczyna się druga kolejka. Podchodzę do niej trochę optymistycznie lecz z lekkim pomysłem. Oglądałem mecze tych drużyn. Wydaje mi się, że Zagłębie, które dostało czwórkę od beniaminka uspokoi się w obronie i zagra w tym meczu w pełni skoncentrowanie, a przecież zespół z Gliwic nie ma takiej dobrej ofensywy, z resztą nie pokazało nic wielkiego z Górnikiem, a u siebie strzeliło tylko jedną bramkę chociaż kto wie jak by potoczył się mecz gdyby sędzie nie pokazał czerwonej kartki. Zagłębie punkty musi zacząć zdobywać, ponieważ chyba nie byli by zadowolenia mając po dwóch spotkaniach jeszcze punkty minusowe, a że jest to zespół z ambicjami i dobrym składem personalnym powinni pokonać Piast Gliwice bez problemu, ale w końcu jest to Polska liga.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 14] IV liga Wielkopolska - południe
spotkanie 1: LKS Ślesin - Victoria Ostrzeszów typ: 1X
spotkanie 2: Grom Wolsztyn - Olimpia Koło typ: 2X
spotkanie 3: LKS Gołuchów - KKS Kalisz typ: 1X
ako: 5.91 [tobet]
stawka: 0.5j [-0.5j]
wynik 1: [0-2]
wynik 2: [2-0]
wynik 3: [0-1]

Krótko i zwięźle:
Ślesin po dwóch porażkach na własne życzenie, a na swoim boisku są mocni.
Olimpia nie powinna przegrać meczu, rzadko się jej to zdarza dwa razy pod rząd. W dodatku do zespołu dołączyli dwaj zawodnicy, którzy powrócili z wypożyczenia z 3 ligowego Górnika Konin, prawdopodobnie będą w składzie, a na pewno w 18 meczowej.
Gołuchów nie zwykł często przegrywać na własnym, trudny terenie. Punkty potrzebne.

[kupon 15] III liga Kujawsko - Pomorska - Wielkopolska
spotkanie: GKS Dopiewo - Unia Solec Kujawski ⛔
kurs: 1.72 [tobet]
stawka: 2j [-2j]
wynik: [1-1]

Dopiewo kandydat o wyższe cele w tej lidze, po ostatniej porażce powinni ograć Solec Kujawski, który szczęśliwie zremisował w ostatnim meczu z Nielbą.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 17] I Liga Polska
spotkanie: Warta Poznań - Dolcan Ząbki ⛔
kurs: 1.72 [bet365]
wynik: [2-2]

Historia mówi, że Warta.
[kupon 18] I Liga Polska
spotkanie: Flota Świnoujście - GKS Tychy ⛔
typ: X2
kurs: 2.15 [bet365]
stawka: 0.5j [-0.5j]
wynik: [1-0]

4 mecze i 12 punktów? no way - nie w Polskiej lidze. A JEDNAK
[kupon 19] II Liga Polska Zachód
spotkanie: KS Polkowice - Calisia Kalisz ⛔
kurs: 1.80 [tobet
stawka: 2j [-2j]
wynik: [0-1]

[kupon 20] II Liga Polska Zachód
spotkanie: Tur Turek - Bytovia Bytów ✅
typ: 2
kurs: 2.30 [bet365]
stawka: 1j [+1.3j]
wynik: [0-3]

wystarczy
e: strasznie to wygląda.

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 21] Polska Ekstraklasa
spotkanie: GKS Bełchatów - Legia Warszawa ✅
typ: Legia Warszawa strzeli
kurs: 1.20 [tobet]
stawka: 3j [+2.4j]
wynik: [0-2]

[kupon 22] Polska Ekstraklasa
spotkanie: Śląsk Wrocław - Korona Kielce ⛔
typ: Korona Kielce strzeli
kurs: 1.45 [tobet]
stawka: 3j [-3j]

[kupon 23] I Liga Polska
spotkanie: Termalica - Miedź Legnica ✅
typ: Miedź Legnica strzeli
kurs: 1.50 [tobet]
stawka: 2j [+1.5j]

[kupon 24] I Liga Polska
spotkanie: Kolejarz Stróże - Arka Gdynia ✅
typ: Kolejarz Stróże strzeli
kurs: 1.28 [tobet]
stawka: 2j [+1.28j]
wynik: [1-1]

[kupon 25] I Liga Polska
spotkanie: Polonia Bytom - Sandecja Nowy Sącz ⛔
typ: powyżej 2.5 gola
kurs: 2.05 [bet365]
wynik: [0-1]

swizz 22

swizz

Użytkownik
[kupon 26] IV liga Wielkopolska Południe
spotkanie: Jarota II Jarocin - Centra Ostrów Wielkopolski ✅
typ: 2
kurs: 2.35 [tobet]
stawka: 1j [+1.35j]
wynik: [0-3]

[kupon 27] III liga Kujawsko - Pomorsko - Wielkopolska
spotkanie: Polonia Leszno - Pogoń Mogilno ⛔
kurs: 2.20 [tobet]
wynik: [0-0]

To było by wszystko na ten weekend, jak widać dużo czerwonego, ale może dzisiaj to się poprawi. siema

swizz 22

swizz

Użytkownik
Statystyki dla kuponów 13-27 (kolejka 2):
Stawki: 22j
Wygrane: 14.02j
Zysk: - 7.98j ⛔
Kupony wygrane: 5/14 = 36%
Typy trafione: 5/17 = 29%

Statystyki dla kuponów 1-27:
Stawki: 34j
Wygrane: 26.63j