>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Lighter - pomnożyć 10 zł

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 12

KUPON 2

Zdarzenie: Florian Mayer - Feliciano Lopez
Typ: Florian Mayer
Kurs: 1,40
Stawka: 12,50 zł
Ew. wygrana: 17,50 zł ⛔

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 13

KUPON 1

Zdarzenie: Lokomotiw Belgorod - Cuneo
Typ: Cuneo
Kurs: 1,45
Stawka: 10,00 zł
Ew. wygrana: 14,50 zł ✅

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 13

KUPON 2

Zdarzenie: Skra Bełchatów - Roesalare
Typ: Skra wygra 1. seta
Kurs: 1,25
Stawka: 14,50 zł
Ew. wygrana: 18,13 zł ✅

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 13

KUPON 4

Zdarzenie: M. Sharapova - B. Mattek-Sands
Typ: M. Sharapova
Kurs: 1,66
Stawka: 24,17 zł
Ew. wygrana: 40,28 zł

Sharapova na szczęście wycofała się. Dopiero po postawieniu na nią dowiedziałem się że jest chora.

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 13

KUPON 4

Zdarzenie: Dynamo Moskwa - Scavolini Pesaro
Typ: Dynamo wygra 1. seta
Kurs: 1,30
Stawka: 24,17 zł
Ew. wygrana: 31,42 zł ⛔
Koszmar.

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 14

KUPON 1

Zdarzenie: De Bakker - Youzhny
Typ: Youzhny
Stawka: 10,0 zł
Ew. wygrana: 14,00 zł ✅

4 18

450yamaha

Użytkownik
Sory za kolejny post, już raz pisałem, ale ktoś raportował post i został on usunięty.. Nigdy nie graj takich głupot jak pierwszy set/punkt/gem/cokolwiek. Graj tylko na całe mecze. Już nie raz naciąłem się w przeszłości na coś takiego, że faworyt nie ruszał tyłka od początku, i tylko na takich zakładach traciłem. Teraz Dynamo wygrywa 2-1 i prawdopodobnie skończy się 3-1..

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 14

KUPON 2

Zdarzenie: Ljubicić - Baghdatis
Typ: Baghdatis
Kurs: 1,36
Stawka: 14,00 zł
Ew. wygrana: 19,06 zł ⛔

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 15

KUPON 1

Zdarzenie: Petković - Mattek-Sands
Typ: Petković
Ew. wygrana: 14,00 zł ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +1
lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 16

KUPON 1

Zdarzenie: Fulham - Chelsea
Typ: powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,30
Ew. wygrana: 13,00 zł ⛔

lighter 573

lighter

Użytkownik
SERIA 17

KUPON 1

Zdarzenie: Aris - Manchester City
Typ: powyżej 1,5 gola
Kurs: 1,33
Stawka: 11,50 zł
Ew. wygrana: 15,33 zł

lighter 573

lighter

Użytkownik
http://analizysport.blogspot.com/2011/05/vera-zvonareva-sabine-lisicki-typ.htmlVera Zvonareva - Sabine Lisicki Typ: Zvonareva ✅

Kolejne spotkanie Roland Garros, które wybrałem to potyczka Rosjanki Very Zvonarevej (26 l.) z Niemką Sabine Lisicki (21 l.). Obie panie w rankingu WTA dzieli przepaść, ponieważ Rosjanka zajmuje 3. lokatę, a Niemka 121. Pomimo takiej przepaści uważam, że różnica w poziomie gry obydwóch pań nie jest tak wielka, aczkolwiek uważam, że to właśnie Vera jest faworytką tego pojedynku. Rosjanka należy do ścisłej światowej czołówki, znana jest szczególnie z bardzo dużej siły uderzeń, zwłaszcza forehandu. Jej serwis także jest bardzo solidny. Poza tym Rosjanka jest inteligentną zawodniczką potrafiącą dokładnie porozrzucać rywalkę po korcie. Dobra zarówno w ataku, jak i w obronie. Sabine Lisicki to zawodniczka preferująca przede wszystkim ofensywny styl gry. Jednakże gdy w jej grze coś zaczyna nie wychodzić w głowie zaczynają &#39;palić się jej styki&#39; i zaczyna grać coraz bardziej nerwowo. Jest na pewno też mniej regularną i solidną zawodniczką niż Vera Zvonareva. Ponadto Niemka rozegrała w tym turnieju 3 mecze więcej, ponieważ ma za sobą rozegrane kwalifikacje, które przebrnęła bez większych problemów, aczkolwiek 3 spotkania trochę w nogach czuć. W 1. rundzie turnieju Zvonareva pokonała Hiszpankę Dominguez Lino 6-3 6-3 (a wiadomo, że Latynosi i Latynoski, zwłaszcza reprezentanci Hiszpanii są zawsze groźni na mączce). Niemka zaś w 1. rundzie miała dość łatwą rywalkę, reprezantkę Uzbekistanu Akgul Amanmuradovą 6-0 6-4. W 2. rundzie czeka ją już dużo trudniejsza przeprawa i wątpię, by podołała. W bezpośrednich pojedynkach obydwóch pań prowadzi Vera 1-0.

B 41,5K

bosky

Użytkownik
hej, jestem pod wrażeniem skuteczności z pierwszych trzech stron, ale Twój sposób na grę nigdy Ci nie przyniesie skutku. Nie wiem jakiej dokładnie ilości skutecznych typów potrzebujesz, ale przypatrz się temu z innej strony:
grasz za 100 zł kursy na poziomie 1,4. 3 celne typy dają Ci podwojenie pieniędzy. Nawet jeśli zdarzy się wtopa, będziesz 20 zł do przodu w przekroju 3 celnych typów. Teraz zobacz ile miałeś + pod rząd na pierwszych stronach, a wniosek powinien nasunąć Ci się sam. ???? Oczywiście, do tego trzeba dojść samemu, ja również grałem tasiemce z AKO 80 i - o dziwo - kilka z nich weszło, tylko że gdybym wtedy, z taką skutecznością, grał 1-2 typy byłbym teraz znacznie bogatszy. Warto to mieć na uwadze, trochę poczytać, trochę poanalizować, a nie trzymać się sztywno tego, co postanowiłeś sobie po pierwszym wejściu do bukmachera ????
Pozdrawiam i życzę powodzenia!

lighter 573

lighter

Użytkownik
Ekaterina Makarova - Johanna Larsson Typ: Larsson ⛔

Spotkanie 2. rundy Roland Garros pomiędzy 33. w rankingu WTA Rosjanką Ekateriną Makarovą i 64. Szwedką Johanną Larsson. Przyznam, że do meczu z Ivanović niewiele wiedziałem o zawodniczce ze Szwecji, ale jej gra spodobała mi się od pierwszego wejrzenia. Przede wszystkim solidny, regularny pierwszy serwis. Poza tym bardzo dobry oburęczny backhand i umiejętność prowadzenia gry kątowej. W pierwszym pojedynku na RG pokazała także niesamowitą wolę walki wygrywając z Ivanovic w 3. secie po 2. secie przegranym 0-6, gdzie nie miała nic do powiedzenia. Larsson potrafi przeczekać wymiany, zmusić rywalkę do błędu. Zupełnie inny styl gry preferuje jej dzisiejsza rywalka, Makarova. Stawia ona głównie na swój silny leworęczny forehand, dąży do szybkiego zakończenia wymian. Makarova w 1. rundzie w 3 setach męczyła się z niezbyt silną Włoszką Oprandi. Uważam, że dzisiaj Szwedka może ją pokonać. Obie panie dotychczas się nie spotkały. Bukmacherzy faworyzują Rosjankę, a moim zdaniem to Szwedka jest faworytką.

Więcej na blogu.

lighter 573

lighter

Użytkownik
Łukasz Kubot - Carlos Berlocq Typ: Berlocq ⛔

Spotkanie 122. rakiety świata Polaka Łukasza Kubota z zajmującym aktualnie w rankingu 69. pozycję Argentyńczykiem Carlosem Barlocq. Moim zdaniem to Argentyńczyk jest tutaj faworytem. Uwielbia on grać na clayu, jest regularny, potrafi prowadzić długie wymiany i przebijać bardzo dużo piłek. Myślę, że będzie on potrafił znaleźć sposób na grę Polaka, a poza tym jest mniej zmęczony po 1. rundzie, w której odprawił Bernarda Tomicia w trzech setach. Polak, faworyzowany jest przez bukmacherów, ponieważ ograł w 1. rundzie bardzo dobrego zawodnika Nicolasa Almagro. Po dwóch pierwszych przegranych setach rozluźnił się, zaczął grać na pełnym ryzyko i o dziwo wiele piłek trafiał. Almagro pokonał głównie akcjami serve and volley oraz agresywną grą przy serwisie rywala. Myślę, że dzisiaj Argentyńczyk potrafiący dobrze mijać da radę sobie ze zmęczonym długą pięciosetówką Polakiem. Dotychczas panowie spotkali się 2 razy, 2 razy górą był Polak. Myślę, że dziś będzie inaczej i Polak spakuje walizki podobnie jak w deblu.
Więcej na blogu.

Do góry Bottom