No właśnie - miałem pytać. Od ilu chcesz dochodzić do 10 zł i zaczynać od nowa ?? Do 100 200 ?? ????No i nie ciągnij serii w nieskończoność, kończ na wygranych, które satysfakcjonują Cię choć w małej mierze
No właśnie - miałem pytać. Od ilu chcesz dochodzić do 10 zł i zaczynać od nowa ?? Do 100 200 ?? ????No i nie ciągnij serii w nieskończoność, kończ na wygranych, które satysfakcjonują Cię choć w małej mierze
Teraz nawet mniej, na początek zadowoli mnie 50-80 zł zysku.No właśnie - miałem pytać. Od ilu chcesz dochodzić do 10 zł i zaczynać od nowa ?? Do 100 200 ?? ????
A więc powodzenia ???? Gram w Hattricka, więc to nie dziwne ????Też wpadłem ostatnio na taki pomysł i pewnie go wprowadze życie ????
Powodzenia tak dalej.
Twój nick kojarzy mi się z Hattricka ????
Okej to już Ci nie spamuje wątku. Od najbliższych dni mam zamiar wprowadzić taki sposób. Myślałem nad nim już dawno ale nie wiedziałem czy się sprawdzi. Widze że efekty mogą byc przy dobrej selekcji a więc spróbuje ????A więc powodzenia ???? Gram w Hattricka, więc to nie dziwne ????
Wybieram sam ????Bez zbędnego spamu zapytam: Sam wybierasz i analizujesz typy czy korzystasz raczej z forumowych wywodów innych użytkowników? ; )
Nie ma sprawy, cieszę się, że ktoś chce korzystać z moich typów ????Jezeli nie masz nic przeciwko to bede podawal typy twoje u siebie bo tez bede gral twoj sytem ????