Jestem jak najbardziej za. gra będzie szybsza ????15 minutowe blindy mogłyby być w porządku jeżeli wzrastałyby one o wyższe kwoty a nie tak jak obecnie z 600/300 na 700/350 itd...
Super wiadomość. :grin:W najbliższą niedzielę najprawdopodobniej będziemy grali turniej BI z blindami zmieniającymi się co 8 minut. Najpóźniej jutro to potwierdzę.
Super wiadomosc A czy moze reflektuje ktos na zmiane dnia z niedzieli na jakis dzien w tygodniu przy nastepnej lidze?Potwierdzam informację podaną wczoraj, jutro gramy przy blindach 8 minutowych. GL.
W tygodniu sporo osób pracuje więc ciężko może być im w tym terminie zagrać. Nie mniej jednak przy kolejnej lidze zastanowimy się nad innym dniem rozgrywania turniejów.Super wiadomosc A czy moze reflektuje ktos na zmiane dnia z niedzieli na jakis dzien w tygodniu przy nastepnej lidze?
Dużo ludzi też w sobotę pracuje. Każdemu się nie dogodzi niestety.A nie lepiej zrobić turnieje w sobote? Dużo ludzi (w tym ja) wstaje w poniedziałek rano do pracy...
Nie. Pula wynosi 75 euro niezależnie od ilości graczy.i jak to w koncu jest....buy-in dodawany do puli?
turnieje w niedzielę są ok. Przy blindach 8 minutowych po godzinie 22 zakończył się turniej więc jest dobrze.Dużo ludzi też w sobotę pracuje. Każdemu się nie dogodzi niestety.
zbyt mało żetonów rzuciłeś przed flopem i na flopie, a na turnie już J się pokazał...dzieki za gre ryf całe jedno rozdanie ???? dokładnie pierwsze moje AA vs. JJ i poległem ???? ????
chociaż na flopie obstawiałem u ciebie AK , KQ's niestety turn mnie zabił ????
przy blindach 30/15 rais do 120...sprawdziłeś tylko ty... nie mogłem zrobić wiekszego raisa raczej gdzie byly jeszcze 3 osoby bo raczej rowna sie to z foldem....na flopie 3 8 K zagralem o pule....mimo to wszedles z JJ...zreszta inaczej ile bym nie podbił pre-flop i tak bys sprawdził , rowniez all-in...a na flopie musiales obstawiac mnie na nizsza pare lub blef skoro sprawdziles...no ale coz taka gra ???? poprostu pech moj ze trafiles jednego z dwoch outow na turniezbyt mało żetonów rzuciłeś przed flopem i na flopie, a na turnie już J się pokazał...