Proszę zróbcie coś z tymi blindami. 15 min to przesada. Prawie 5 godzin grałem i 3 miejsce....nikifor a co z tymi blindami? Dzis nie moglem zagrac ale 20 min to przegiecie :-(
Zauważyłem, ze na grupie na facebooku gdzie jest 25k ludzi umieścili hasło do ostatniego turnieju.
Akurat nie grałem ostatnio, ale chciałem spytać czy ilość osób przypadkiem się nie powiększyła ????
To juz chyba lepsze turbo niz 4-5 godzin i gra bez emocji
Regulamin zostanie uaktualniony. Jeśli chodzi o hasła do turniejów to wszystko pozostaje tak jak jest, tzn. dalej będzie podawane w temacie do tego stworzonym.proponuje pierwsze uaktualnic regulamin...i jakbys mogl Nikifor odpowiedziec na moja pytanie zadane pare postow wyzej...
chodziło mi o odpowiedz na to pytanie5. Nagrodą za zwycięstwo w lidze jest tablet. Za zajęcie 2 miejsca gracz otrzymuje 100 zł, za zajęcie 3 miejsca - 60 zł, za zajęcie 4 miejsca - 40 zł. Nagrody rzeczowe będą wysłane zaś nagrody pieniężne wypłacone na portfel internetowy Skrill po zakończeniu Ligi.
ja jeszcze zeby tylko rozwiac watpliwosci...zeby dostac te nagrody trzeba spelniac warunek jaki kiedys byl podany czyli minimum 15 postow na forum w ciagu 45 dni od rozpoczecia ligi? a jesli zwyciezca nie spelni tych wymogow nagroda przechodzi na kolejna osobe?
Raczej będzie rozegrany na sam koniec. Czekam na potwierdzenie.A co z pierwszym turniejem który się nieodbył ,będzie rozgrywany w póżniejszym terminie czy o nim zapominamy?